Brumík 9měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brumik 9 mesicni dite
Maminky prosim radu nebo uklidnění spis - byli jsme na výletě a zapomnela jsem diteti vzit svačinu
nikde sem nic nesehnaka, jen brumika. Dala jsem teda toho brumika, moc mu to nejelo, ale sned to. Potrebuju spis uklidnit, ze to neni takova tragedie. Davat dal to nehodlam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ADuck nestane se mu nic ale za mě teda bleee..asi bych raději dítě nechala bez svačiny než mu tímhle lepit žaludek.. (ani si to neumím představit jak jsi to do něj dostávala…moje dítě mělo první zub až roce a v 9ti měsících ani nesedělo..sladkosti typu brumíka jí nedávám ani dnes (má 2 roky) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No…po mini kouskach, taky nema zuby, takze to slo blbe. Davala jsem hodne zapijet vodou, aby mu nezaskocilo.
Bez svačiny by to nedal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, ja si myslim, ze se vubec nic nestalo.. Ja dala synovi poprve kolem roka.. A dostal to tenkrat od sestricky na vinohradech, kdyz nas pouštěli z popálenin.. Jemu to teda smakovalo a smakuje doted
vim, ze to neni zadna hitparada, ale jednou za cas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo to přežije, ale v takovéto situaci bych raději dala suchý rohlík než toho brumíka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplne v pohode, kdyz se tim nezadusil, tak to fakt prezije
Kdybys vedela, co obcas dobre babicky podstrkuji i mensim detem ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky díky za uklidnění ![]()
Nebylo tam nic. Jen limonády s bublinama, lizatka, bramburky a brumiky. Takze tak.
Sladkost mel poprve, snad zapomene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja synpvi brumika na svacinku davala od tech 8-9mesicu celkem bezne a nic se mu nestalo.. Budou mu 2 a je uplne v poradku, neni ani tlustej a ani nema zkazene zoubky. Takze za me uplne v pohode..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, podle mě lepší, než nechat dítě o hladu… navíc do roka má ochutnat všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ne, já spis myslela jakoze se treva neco nema do roka - mliko, tvaroh atd… Tak aby to nebylo neco podobnyho. Jako žije, ani se nepototo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit