Brusle se zoubky?

12
6.1.14 14:54

Brusle se zoubky ?

Ahoj,
prosím o názory k mému rozhodování - chci téměř 4leté dceři koupit zimní brusle a nevím, zda se zoubky nebo bez.. Jinak nikdy nebruslila, bude se to teprve učit. Mě osobně zoubky spíš vadí - zakopávám..
Co vy na to?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
6.1.14 14:57

Obě moje holky choděj teď do školičky bruslení a trenér ty se zoubkama nedoporučoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
6.1.14 15:02

Jestli nikdy nebruslila a budeš s ní chodit ty na led tak určitě se zoubkama. Bude se ji lépe dařit udržet rovnováhu a pak časem se zoubky dají obrousit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
6.1.14 15:03

Jestli chceš malou naučit pořádně bruslit, tak bez zoubků. Se zoubkama se většinou nenaučí správně odrazit. Zoubky jsou potřeba na krasobruslení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
6.1.14 15:05

Koupila bych se zoubkama a ten spodní ubrousila, já zoubky používám k odrážení, ale ten spodní tam překáží, měla jsem nový brusle a házela jsem hrozný huby, jednou jsem si koupila klučičí a taky to nebyla žádná slává, takže pro mě kompromis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.1.14 15:18

Za mých mladých let nebyly moc na výběr bez zoubků, takže mi to vždycky soused upiloval, nedalo se na tom jezdit. Pak jsem si koupila klučičí, ty holčičí a pilování mi lezly na nervy. Teď už naštěstí jsou super i dámské přezkáčové bez zoubků, šla bych do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.14 15:39

Díky za názory a rady. Přikloním se tedy asi k těm bez zoubků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
6.1.14 15:55

@šáteček
Já rozhodně doporučuji bez zoubků, sama jsem si loni koupila dámské " kanady" a bruslení mi najednou jde krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.14 16:32

@šáteček zoubky ani omylem - já se v tom vždy max tak zabila.. jedině bez zoubků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí