Brusle se zoubky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brusle se zoubky ?
Ahoj,
prosím o názory k mému rozhodování - chci téměř 4leté dceři koupit zimní brusle a nevím, zda se zoubky nebo bez.. Jinak nikdy nebruslila, bude se to teprve učit. Mě osobně zoubky spíš vadí - zakopávám..
Co vy na to?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Obě moje holky choděj teď do školičky bruslení a trenér ty se zoubkama nedoporučoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nikdy nebruslila a budeš s ní chodit ty na led tak určitě se zoubkama. Bude se ji lépe dařit udržet rovnováhu a pak časem se zoubky dají obrousit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chceš malou naučit pořádně bruslit, tak bez zoubků. Se zoubkama se většinou nenaučí správně odrazit. Zoubky jsou potřeba na krasobruslení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych se zoubkama a ten spodní ubrousila, já zoubky používám k odrážení, ale ten spodní tam překáží, měla jsem nový brusle a házela jsem hrozný huby, jednou jsem si koupila klučičí a taky to nebyla žádná slává, takže pro mě kompromis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mých mladých let nebyly moc na výběr bez zoubků, takže mi to vždycky soused upiloval, nedalo se na tom jezdit. Pak jsem si koupila klučičí, ty holčičí a pilování mi lezly na nervy. Teď už naštěstí jsou super i dámské přezkáčové bez zoubků, šla bych do nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za názory a rady. Přikloním se tedy asi k těm bez zoubků..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šáteček
Já rozhodně doporučuji bez zoubků, sama jsem si loni koupila dámské " kanady" a bruslení mi najednou jde krásně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šáteček zoubky ani omylem - já se v tom vždy max tak zabila.. jedině bez zoubků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit