Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rozhodla jsem se zapojit do diskuze nebo potrebuju par babskych zkusenosti a nazoru … nejsem uplne typicka snazilka, ze bych byla na nervy kazdy den a cekala, ale jak dny plynou zacinam nad vsim premyslet vic a vic. Jde o to ze s pritelem tomu nechavame volny prubeh a po roce zatim furt nic, antikoncepci neberu uz temer 3 roky takze nasledky by mohly byt vyprchane. Takze jsem tenhle mesic zapla diskuze a sleduju a nestacim se divit kolik z vas ma problem zapadnout. Okoukala jsem tady metody ovulacni testy a mereni BT takze prvni mesic ted zkousim. Konecne k hlavnimu dotazu: testy jsem zacala delat tyden po MS nebo ovulaci na sobe ukazkove poznam, od kreci nemuzu chodit, hlen atd proste jako menstruacni den utrpeni, predpokladam teda ze jsem ji nepropasla … jenze … ovulacni test nic neukazal celych 7 dni a v tom 6 mereni jsem mela ty ukrutne ovulacni krece, je tedy mozne ze by to test ukazal az 8 den tedy dva dny po priznakach ovulace kdy uz jsem test nemela, ale to se mi zase nezda…kdysi jsem mela behem ovulace silnejsi krvaceni nez pri menstruaci pak to ustalo, dr mi rek ze nekdo to tak ma a tecka ze mam byt rada ze to vubec mam…cyklus mam 28 dni, zpozdeni nemivam, presne den vzdycky vim. BT mam celkove nizsi nez pisete vy, po ms mam 35.8 a pak se kolisave zacla zvedat na 36.5 a tam je posledni 4 dny…den pred mnou urcenou ovulaci klesla o 3stupne a pak sup dal pomalu nahoru za 4 dny to mam dostat a zacinam pocitovat trochu hruzu…ani me nedesi to samotne ze se nedari jako to ze neumim definovat proc se to zatim porad nepodarilo
co kdyz mam nejakou zkrytou vadu nebo pritel. Po doktorech se zkumavkama zatim behat nechci tak zacinam od vasich zkusenosti a postupne budu zkoumat dal, dekuji ![]()
Ahoj holky prosím vás vyznate se v grafu bt? Dá se z tohoto grafu neco vyčíst?(krom toho ze o u probehla)díky moc
@Bodlinka 24 a fo jak prudce vyletěla a zase spadla to je normální?
@LeMa1 ten propad teploty je normální. Taky jsem ho měla. Bylo to potvrzení že ovulace proběhla. Ale na případné těhotenství je fakt brzo.
@lachtanice86 Oki díky kdy si myslíš ze nejdříve udelat tt když ms ma přijít v sobotu?
@LeMa1 v sobotu. A i tak to není jisté. Ale dělat to dřív je opravdu zbytečné
Ahoj holky, co rikate na muj graf? Mam dlouhe cykly ale myslim, ze ovulace uz probehla.
@kristina88 ahojky, mohu se prosím zeptat, jakou aplikaci na zanesení BT používáš? Nemohu najít žádnou pořádnou. Děkuji ![]()
@kristina88 graf vypadá dobře a nadějný je i ten pokles teplot, to by mohl být implantační pokles. Já ho měla 9.dpo a jsem těhotná
držím pěsti
@Nikulicka za mě je nejlepší apka Fertility friend, přehledné a graf si sám vyznačí kdy byla ovulace podle zadaných teplot ![]()
@Bodlinka 24
No podivej dneska jsem z toho spatna ted nechapu uz snad nic…ani kdy byla ovulace…
@kristina88 a jak máš dlouhé cykly? Teplota může zase vyskočit zítra nahoru.
@Bodlinka 24
Minuly mesic 57 dni mesic pred tim 35…mam nepravidelne cykly
proto jsem nasadila tento mesic gynex.
@Nikulicka
Ahojik ja pouzivam ovuwiev, ale nevim jestli je nejlepsi.