Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
7 ve čtvrtek
Tak pokud byl vazne pozitivni tak pak asi probehla v tech dnech po nem, graf ti sice skace a nejde z nej vazne nic vycist, ale jestli byl ovu test pozitivni tak byla.
ovulace nastava do 48h po pozitivnim testiku… uvidis jak budes mit namerene aspon 2-3 mesice, krasne uvidis jak cyklus probiha ![]()
@Anonymní píše:
Tak pokud byl vazne pozitivni tak pak asi probehla v tech dnech po nem, graf ti sice skace a nejde z nej vazne nic vycist, ale jestli byl ovu test pozitivni tak byla.ovulace nastava do 48h po pozitivnim testiku… uvidis jak budes mit namerene aspon 2-3 mesice, krasne uvidis jak cyklus probiha
Mezitím jsem psala zprávu. Právě ovu testy mi fungují poznám ovu i podle bolesti. Jenže tentokrát taková ta hodně velká bolest nebyla. Tak mám podezření na anovulak. Teplotu jsem začala měřit spíš ze zvědavosti, teď mě to akorát stresuje.
@Anonymní píše:
Ale ta teplota právě… První byla 36, 7 a když jsem měřila podruhé, protože se mi nezdálo že by ovulace už proběhla tak byla zase 36,4 jako předtim. Stejně tak druhý den, pak už se to ustálilo. Ale zapsala jsem tu první.
Mer dal a uvidis, je mozne ze byla dnes, ten pokles by tomu odpovidal… po ovulaci se totiz drzi teplota uz nahore a nemela by takhle brzo po ovulaci klesnout… takze je mozne ze posledni namerena teplota je ovulacni protoze ti klesla… no uvidis co nameris zitra ![]()
@Anonymní píše:
Mezitím jsem psala zprávu. Právě ovu testy mi fungují poznám ovu i podle bolesti. Jenže tentokrát taková ta hodně velká bolest nebyla. Tak mám podezření na anovulak. Teplotu jsem začala měřit spíš ze zvědavosti, teď mě to akorát stresuje.
No rada bych poradila vice ale z techto par hodnot nejde zatim ani rict jestli je anovulacni nebo ne no… jestli te to tak stresuje tak se vyprdni na mereni, pokud jsi zvykla na ot a ovulaci sama poznas a jsi tak v klidu tak zustan u toho, mereni BT chce vazne trpelivost a nejdriv ve tretim namerenem cyklu s jistotou neco vyctes ![]()
@Anonymní píše:
No rada bych poradila vice ale z techto par hodnot nejde zatim ani rict jestli je anovulacni nebo ne no… jestli te to tak stresuje tak se vyprdni na mereni, pokud jsi zvykla na ot a ovulaci sama poznas a jsi tak v klidu tak zustan u toho, mereni BT chce vazne trpelivost a nejdriv ve tretim namerenem cyklu s jistotou neco vyctes
Děkuji
Dnes určitě nebyla ovulace, protože test už je skoro bílý. Podle testu ve čtvrtek, ale bolesti mívám velký, teď jen mírné ![]()
@Anonymní píše:
DěkujiDnes určitě nebyla ovulace, protože test už je skoro bílý. Podle testu ve čtvrtek, ale bolesti mívám velký, teď jen mírné
Je mozne ze jen tento cyklus mas proste mensi bolesti
i kdyz to treba neni zvykem, podle me pokud si mela pozitivni testik tak ovulace probehla, z grafu nic nevycteme, tak doporucuji se uklidnit, pro jistotu se jeste potulit a cekat na stastny vysledek ![]()
@Anonymní píše:
Je mozne ze jen tento cyklus mas proste mensi bolestii kdyz to treba neni zvykem, podle me pokud si mela pozitivni testik tak ovulace probehla, z grafu nic nevycteme, tak doporucuji se uklidnit, pro jistotu se jeste potulit a cekat na stastny vysledek
Ale ta teplota právě… První byla 36, 7 a když jsem měřila podruhé, protože se mi nezdálo že by ovulace už proběhla tak byla zase 36,4 jako předtim. Stejně tak druhý den, pak už se to ustálilo. Ale zapsala jsem tu první.