Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte,
mohli byste mi prosím poradit?…
Jsem 27DC, už 3 den mě pobolívá podbřišek, menstruaci mám pravidelnou 28 dní..
Bazální teplotu měřím už 4 měsíc a vypadá tento měsíc takhle:
1.-4.4. 36,9-36,7°C, to byla ovulace, potom šla teplota až na 36,5 a od 13.4 se teplota zvyšuje z 36,7 až na dnes 37°C.
Mohla bych být těhotná? Snažíme se víc jak půl roku…
Na test je ještě asi brzy…
Díky moc za radu..
Ahojky a máš pravidelnou MS kolikadenní cyklus já například OVU měla 31.3 a 14.4 byl test už pozitivní tj 14 dní po OVU ale u tebe podle teploty vypadá ovu na těch 36,5
Ahojky,
menstruaci mám pravidelnou 28 dní…až se divím
Menstruaci jsem měla 23.3. a ovulaci tak 6,7 podle teplot a podle pobolívání bradavek…právě proto nechápu vzestup teploty na 37…
Měla bych to dostat tak zítra nebo v pondělí, takže asi na test je brzy…
já testovala levnýma testama 27 DC a byl tam duch ale viditelný krásně a 28DC opět levný test a opět duch a když jsem v ten den zkusila mamatest byla tam krásná ukázková čárka takže pokud byla OVU 6,7 tak na mamatestu budeš mit minimálně ducha zkus a uvidíš pokud tam nic nebude tak se nestresuj a zkus zase za dva dny to se hcg zvyšuje
Ahojky,
dneska ráno mám zase teplotu 37(28DC).Zkusila jsem mamatest a asi nic ![]()
podle toho co jsi psala že jsi měla teplotu 36,5 a pak se zvyšovala od 13.4 si myslím že OVU byla 12.4 takže podle mě jsi teprve 7DPO a proto se Ti na testu nic nezkázalo pokud se teplota bude držet i nadále na 37 zkus testnout za 5 dní to už tam bude určitě něco vidět pokud jsi tějhu
Ahojky,
dneska mám1 den zpoždění takže 29Dc nemusí to vůbec nic znamenat, já vím… dneska mám opět baz. teplotu 37
ráno jsem nevydržela a udělala jsem si mamatest…v limitu nic ale tak po 4 hodinách nepatrný stín…
ahoj,
dneska je to 30DC a teplota už je 37,1°C, ale na testu nic… ![]()
to je divný ale třeba si s těch co jim test nic neukáže a přesto těhu jsi skoč na krev jako samoplátce to stojí 219 kč
Ahoj,
včera i dneska ráno jsem si dělala test For you(citlivost 20) a byla tam slaboulinká čárka,a le vidět…teplota baz. je pořád 37°C
Včera jsem byla u doktora a objednal mě na 4.5. že na základě toho, že je tam nějaká tečka nemůže říct urřo, že jsem těhotná, tak uvidíme…
Ahoj,
dneska je to 5. den zpoždění a teplota malinko kleska na 36,°C…
Na testu Fou you pořád stín, ale viditelný, tak snad to nedostanu…
ahoj oliii michalka psala na tema kdy ukaze tehotensky test // a psala ze nakonec ji to ukazal i mamatest tak aspon nekdo ![]()