Bublání v bříšku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
26.11.11 12:27

Bublání v bříšku

Ahoj holky, prosím nemáte někdo zkušenost s tím, že by vašemu miminku /6m/ bublalo v bříšku a jako by se tam něco přelévalo? Je to hrozný zvuk, ale dr. mi řekl, že je to napolykaný vzduch. Prcek normálně baští i kaká… jen mne prostě zneklidňuje ten strašný zvuk v okolí žaludku. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
26.11.11 12:30
matlahon píše:
Ahoj holky, prosím nemáte někdo zkušenost s tím, že by vašemu miminku /6m/ bublalo v bříšku a jako by se tam něco přelévalo? Je to hrozný zvuk, ale dr. mi řekl, že je to napolykaný vzduch. Prcek normálně baští i kaká… jen mne prostě zneklidňuje ten strašný zvuk v okolí žaludku. Děkuji za odpověď

Mala to mela taky.Doktorka nam rekla to same.Mala mela tri mesice tenkrat jo a ustalo to nechala sjem poradne at si dobrkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.11.11 12:34
kattkka píše:
matlahon píše:
Mala to mela taky.Doktorka nam rekla to same.Mala mela tri mesice tenkrat jo a ustalo to nechala sjem poradne at si dobrkne.

Já ho nechávám pořádně odříhnout, začalo to až s tím jak přecházíme na příkrmy, brká i hodinu po jídle… prostě celý den.-( Spíš se bojím, aby neměl něco v bříšku, ale snad to časem přejde,až se začně třeba víc hýbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.11.11 12:35

Jeste je mozne ze ma hlad.Ale neboj fakt to prestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.15 08:37

bublání v bříšku

Dobrý den maminky. Mám 5týdnů starou holčičku a při každém kojení během něho jí začne bublat(vařit)v bříšku kroutí se mi u toho a brečí. Včera mi probrečela celý den. Co to může být jak jí mám pomoci? Zkoušela jsem espumisan i teplý obklad a kolínka k bříšku ale nešlo to nevykakala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.10.15 20:55

Prcek mel obcas taky bublani v bříšku a časem to přešlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí