Škodí prací prášek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1262
25.11.11 14:46

praci prasek-skodi?

ahoj,
chtela jsem se zeptat,muze se stat, ze miminko teprve ted reaguje na praci prasek(9.tyden)peru v normalnim Arielu, nevedela jsem , ze by to mimi mohlo skodit…uz dva dny mi place, myslela jsem, ze bolesti briska, ale zklidni se ve vane nebo svleceny…mohlo by to byt praskem?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
25.11.11 14:49

deti obecne nemaji rady obleceni, mimina proste jsou rada nahata a rada ve vane (jelikoz je to jako v brise) takze pokud nema naruzovelou kuzi, vyrazku atd, tak to tim nebude, ale spis to bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
25.11.11 14:50

pokud by byl alergický na prací prášek, projevilo by se to na kůži pupínky, zčervenáním…

Klidně používej dál tenhle prášek, jen to nech dvakrát vymáchat, tak to dělám já a v klidu..

Může to být jen tím, že je rád nahatý. Děcka když jsou nahé bez plínky, nebo se koupou tak jsou nejšťastnější (může rozhazovat nožkama jak chce a díky tomu má lepší bříškové záležitosti)…ale jestli ti fakt oblečený moc a moc pláče… :think:

• Citovat
  • Upravit
78
25.11.11 14:50

Teoreticky mohlo. Studovala jsem na netu složení pracích prášků a je to dost síla. Pro své děti používám jen Lovelu - gel. Vypere mi všechno, jemně voní.
Tady jsou projevy alergie na prášky: http://www.lovelababy.cz/…raci-prasky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50120
25.11.11 14:58

Skoro do roka jsem používala Lovelu a od roka peru dětské oblečení v Persil gelu senzitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.11 15:01

to bys poznala podle vyrazky…taky jsem nepouzivala prasek pro deti…spis chce byt nahatej..obleceni se mu nelibi..to tak maji skoro vsechny deti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.11.11 15:03

Může být. Některé děti jsou fakt citlivější a ikdyž to není úplně na kůžičce vidět, může jim být protivný. Prala jsem taky v Lovele, teď používám ekologickou značku Frosch (ale jsou tady i další důvody než jen možná reakce na kůži).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.11 15:04

Spíš ho bolí bříško, ve vaně se uvolní, nahatý si pokope nožičkama.
Nicméně v obyč prášku bych dítěti neprala, neperu ani nám a to máme sušičku, ta by zbytky prášku vyfoukala do filtru.
Dítěti jsem nejdřív prala v prášku na mýdlovém základě, jeden čas v mýdlovém slizu, pak jsem přešla na eko bez rozjasňovačů a hlavně peru v gelu, ten se vymáchá líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.11.11 15:23

Dekuji za rady,jedu koupit detsky praci prasek a zkusim to,treba nam to pomuze…nevim uz jak dal,breci uz treti den v kuse, doktor mi rekl, ze je to boleni briska nebo prave ze ho neco svedi…tak fakt uz nevim, jsem z toho zoufala:-( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.11.11 15:24

Ahoj, pokud by vadil prací prášek, tak se objeví vyrážka. Naše malá tak začala reagovat, když si začala vše strkat do pusy a vše olizovat. Dlouho jsme nemohli přijít na to, proč se vždycky z ničeho nic osype nebo oteče, ale pak jsme vypozorovali, že je to pokaždé, když jsme jí třeba jen otřeli látkovou plenou(občas to měla i z trička). Podle mě to alergie nebude ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.11.11 15:26
Terrad píše:
Ahoj, pokud by vadil prací prášek, tak se objeví vyrážka. Naše malá tak začala reagovat, když si začala vše strkat do pusy a vše olizovat. Dlouho jsme nemohli přijít na to, proč se vždycky z ničeho nic osype nebo oteče, ale pak jsme vypozorovali, že je to pokaždé, když jsme jí třeba jen otřeli látkovou plenou(občas to měla i z trička). Podle mě to alergie nebude ;) .

no jo,ale co potom???:-(brisko nafouknuty nema, davame fenykl.cajicek,masirujeme,teply sacek s pecickama vsechno…:-(hlad nema, zima ani vedro mu neni…zbyva mi jen reakce na obleceni…nic jineho uz me nenapada :zed: :zed: :zed: :zed: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.11.11 15:54

No, na prášky pozor, mi se malý osypal z nějakého dětského prášku, ale už si nemůžu vzpomenout, co to bylo za značku :think: Je nějaký dětský perwol? Pokud jo, tak to bylo z toho. teď používám eko kosmetiku Eurona a je to ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
25.11.11 15:55

A je třeba v klidu i mimo vanu nahatý? Pokud by to bylo jen ve vaně, tak je to divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
25.11.11 15:56

A je to oblečení z čisté měkké balvny? Některým dětem vadí příměsy z polyesteru.Na praní doporučuju tekutý prací prášek Ulrich, sice dražší, ale strašně dlouho vydrží, nedráždí kůži a navíc je maximálně ekologický, takže do odpadu nevypouštíme žádnou chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
25.11.11 15:57

ještě se doporučuje přidat ocet do posledního máchání místo aviváže. Zneutralizuje zásaditý práek a usnadní vymáchání. Já dávám ocet, plus máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí