Škodí prací prášek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
25.11.11 16:02

No bříško by to klidně mohlo být, naší malou trápilo ještě chvíli po 4 měsíci a řvala jako blázen. Přitom prděla, břicho nafouklý neměla, fenykl jsme dávali, masírovali a zkusili snad všechno co kdo poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
25.11.11 16:07
mikitaa píše:
to bys poznala podle vyrazky…taky jsem nepouzivala prasek pro deti…spis chce byt nahatej..obleceni se mu nelibi..to tak maji skoro vsechny deti ;)

no, tak koukam, ze jenom ten nas synator je docela stydlin… ten zase, kdyz byl malicky, tak nesnasel byt nahaty a to ani ve vane… Tam samozrejme byl, ale vubec se mu to nelibilo…

Ale ted je to lepsi… :D :D :D

Ja pouzivala prvniho pul roku Lovelu, pak uz normos prasek… a bylo to OK… :)

• Citovat
  • Upravit
43009
25.11.11 19:19

me se taky dite zklidni na prebalovaku a ani svlikat nemusim-snad tim teplem v koupelne, nevim… nekdy mam chut ho tam nechat a odejit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.11.11 21:29

Tak jsem pořídila Denk mit sensitiv z DM,jiný u nás v Rakousku nemáme a hodila jsem do pračky všechno jeho oblečení a deky.snad to pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Drahomír
14.8.12 09:24

Je to hlubší, nežli se zdá...

S prašky na praní mám bohaté zkušenosti. Jsem alergik a kůži mám citlivou jako mimino /je mi 50 :-)/. Je potřeba příjmout fakt, že kůže je orgán, jako každý jiný a je vstupní branou do těla - PRO LÉKY I PRO JEDY. Moje rada? Vezměte
vámi vyprané a usušené prádlo, strčte ho do pračky, přidejte tak 15 litrů teplé vody /naše babičky dávaly na první máchání teplou vodu a to praly v mýdle, ne v té chemce - práškách :-)/, přidejte 2 dcl octa. Nastavte pračku na máchání a vodu, kterou bude pračka vypouštět „chyťte do nějaké nádoby“. A pak si znovu vzpomeťe, že kůže je orgán - propustný. Pokud se vám udělá špatně při tomto zjištění a máte doma alergika /i v rodině - je to dědičné a dříve nebo později se to nejspíše projeví - totiž - až se pohár naplní :-)/ napište na: drahomir. c@seznam.cz.
PS: Pokud máte radši pohodlí a polykáte prášky, tak nepište. Byla by to ztráta času :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure