Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No bříško by to klidně mohlo být, naší malou trápilo ještě chvíli po 4 měsíci a řvala jako blázen. Přitom prděla, břicho nafouklý neměla, fenykl jsme dávali, masírovali a zkusili snad všechno co kdo poradil.
mikitaa píše:
to bys poznala podle vyrazky…taky jsem nepouzivala prasek pro deti…spis chce byt nahatej..obleceni se mu nelibi..to tak maji skoro vsechny deti
no, tak koukam, ze jenom ten nas synator je docela stydlin… ten zase, kdyz byl malicky, tak nesnasel byt nahaty a to ani ve vane… Tam samozrejme byl, ale vubec se mu to nelibilo…
Ale ted je to lepsi…
![]()
Ja pouzivala prvniho pul roku Lovelu, pak uz normos prasek… a bylo to OK… ![]()
me se taky dite zklidni na prebalovaku a ani svlikat nemusim-snad tim teplem v koupelne, nevim… nekdy mam chut ho tam nechat a odejit ![]()
Tak jsem pořídila Denk mit sensitiv z DM,jiný u nás v Rakousku nemáme a hodila jsem do pračky všechno jeho oblečení a deky.snad to pomůže ![]()
S prašky na praní mám bohaté zkušenosti. Jsem alergik a kůži mám citlivou jako mimino /je mi 50
/. Je potřeba příjmout fakt, že kůže je orgán, jako každý jiný a je vstupní branou do těla - PRO LÉKY I PRO JEDY. Moje rada? Vezměte
vámi vyprané a usušené prádlo, strčte ho do pračky, přidejte tak 15 litrů teplé vody /naše babičky dávaly na první máchání teplou vodu a to praly v mýdle, ne v té chemce - práškách
/, přidejte 2 dcl octa. Nastavte pračku na máchání a vodu, kterou bude pračka vypouštět „chyťte do nějaké nádoby“. A pak si znovu vzpomeťe, že kůže je orgán - propustný. Pokud se vám udělá špatně při tomto zjištění a máte doma alergika /i v rodině - je to dědičné a dříve nebo později se to nejspíše projeví - totiž - až se pohár naplní
/ napište na: drahomir. c@seznam.cz.
PS: Pokud máte radši pohodlí a polykáte prášky, tak nepište. Byla by to ztráta času
.