Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni☺️️,
Zažili jste někdy takovou zamilovanost, že jste že jste si řekli, že buď to bude on/ona a nebo nikdo? I když o tom druhá polovička nevěděla? Nebo jsem jediná..
Jsem ji věrná i když o to neví.
Měla jsem pouze 1 vztah s mužem, ale vždy mě to táhli více k ženám:). Už je to 4. rok a já stále věřím, že k sobě patříme a jednou spolu stejně budeme! A kdyby náhodou ne…raději budu sama🥺. Počkám na tebe!
Kež by tohle četla a věděla to:)
Napište mi co si o tom myslíte, budu rada za každy nazor lidičky😊. Mějte se krásně!
kdyztak ti dam vedet! S chlapama to lepší nebude, tak kdyz si to promyslim.. ![]()
@Anonymni_holka01 píše:
@Královna Kosmíru kdyžtak dej vědět!😃
Domluveno! ![]()
@Královna Kosmíru píše:Škoda!. Ale řadím se do fronty..
Domluveno!
@Anonymni_holka01 píše:
@Takyjedna do fronty na mě?🤣 😊 🤣
Jste obě sympaťandy. Je mi to vcelku jedno. Počkám, která odpadne.
Jo jo, říkala…naštěstí mě to vždycky přešlo. U manžela jsem si to neříkala nikdy a zatím 10 let dobrý. Není dokonalej ale je se mnou, není to komplikovaný a je to fajn.
@Anonymní píše:
Jo jo, říkala…naštěstí mě to vždycky přešlo. U manžela jsem si to neříkala nikdy a zatím 10 let dobrý. Není dokonalej ale je se mnou, není to komplikovaný a je to fajn.
U mě už to bude 5. Rok ![]()
@Anonymni_holka01 píše:
U mě už to bude 5. Rok
A to ji pořad potkavas?
@Anonymni_holka01 píše:
Občas ano
Ona nebude na holky ale, ja taky vim jiste ze nejsem na holky. Vzdyt to musíš vedet podle sebe, he tohle nejde změnit.
@Královna Kosmíru píše:
Ona nebude na holky ale, ja taky vim jiste ze nejsem na holky. Vzdyt to musíš vedet podle sebe, he tohle nejde změnit.
Já vím, je to tak, je těžké se s tím smířit ![]()
@Anonymni_holka01 píše:
Já vím, je to tak, je těžké se s tím smířit
@Královna Kosmíru píše:Je mi to líto, ale ztrácíš takhle cas marnym čekáním. Přeci nechces zustat sama. Určite jsi mlada!!
20yo ![]()