Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymni_holka01 píše:
20yo
Mam pro tebe dobrou zpravu. Jednou te ta zamilovanost přejde a ty budeš zase svobodna ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Mam pro tebe dobrou zpravu. Jednou te ta zamilovanost přejde a ty budeš zase svobodna
Když myslíš
..děkuji!
@Anonymni_holka01 píše:
U mě už to bude 5. Rok
Na to jsem naštěstí moc povrchně sobecká potvora, nejvíc mě to drželo 3…pak příště už jsem byla zkušenější a během té platonické lásky jsem se zařídila nějak víc pragmaticky
Ale bez ironie, taky jsem měla svou velkou osudovou lásku, jen nám to dohromady prostě nešlo no, někdy láska nestačí. Dodneška na něj občas myslím, ale ztrácet spolu čas nemělo smysl, a to to bylo oboustranné. Pak mi to dost ulehčil když přibral asi 40 kg a stal se z něho divný umaštěný podivín.
Jsi zamilovana jen do predstavy
.
Jako jo, k tomu veku to patri, ale clovek nemuze zustat pubertakem porad. Je potreba se posouvat.
Ztracet realny zivot premyslenim o nejake predstave nema cenu.
@Lucie_Sx píše:
Jsi zamilovana jen do predstavy.
Jako jo, k tomu veku to patri, ale clovek nemuze zustat pubertakem porad. Je potreba se posouvat.
Ztracet realny zivot premyslenim o nejake predstave nema cenu.
Máš pravdu no:/
@Královna Kosmíru píše:kdyztak ti dam vedet! S chlapama to lepší nebude, tak kdyz si to promyslim..
Omlouvam se za offtopic, ale jak jsem si precetla tvuj prispevek, vybavil se mi tento obrazek. ![]()
@Capricorn61 píše:
Omlouvam se za offtopic, ale jak jsem si precetla tvuj prispevek, vybavil se mi tento obrazek.
Jo to odpovida!
@Anonymni_holka01 Já takhle 4 roky čekala na manžela. Naštěstí mu došlo, že k sobě prostě patříme. A je to pecka už skoro 30 let
Tak držím pěsti ![]()
@Paoloska píše:
@Anonymni_holka01 Já takhle 4 roky čekala na manžela. Naštěstí mu došlo, že k sobě prostě patříme. A je to pecka už skoro 30 letTak držím pěsti
Jeee!
tak to moc gratuluji
A děkuji!