Buď ona nebo nikdo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
21.5.22 21:45
@Anonymni_holka01 píše:
20yo :)

Mam pro tebe dobrou zpravu. Jednou te ta zamilovanost přejde a ty budeš zase svobodna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.22 21:47
@Královna Kosmíru píše:
Mam pro tebe dobrou zpravu. Jednou te ta zamilovanost přejde a ty budeš zase svobodna ;)

Když myslíš ;)..děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.22 21:53
@Anonymni_holka01 píše:
U mě už to bude 5. Rok :?

Na to jsem naštěstí moc povrchně sobecká potvora, nejvíc mě to drželo 3…pak příště už jsem byla zkušenější a během té platonické lásky jsem se zařídila nějak víc pragmaticky :lol: Ale bez ironie, taky jsem měla svou velkou osudovou lásku, jen nám to dohromady prostě nešlo no, někdy láska nestačí. Dodneška na něj občas myslím, ale ztrácet spolu čas nemělo smysl, a to to bylo oboustranné. Pak mi to dost ulehčil když přibral asi 40 kg a stal se z něho divný umaštěný podivín.

• Citovat
  • Upravit
34322
21.5.22 21:57

Jsi zamilovana jen do predstavy :nevim:.
Jako jo, k tomu veku to patri, ale clovek nemuze zustat pubertakem porad. Je potreba se posouvat.
Ztracet realny zivot premyslenim o nejake predstave nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.22 21:59
@Lucie_Sx píše:
Jsi zamilovana jen do predstavy :nevim:.
Jako jo, k tomu veku to patri, ale clovek nemuze zustat pubertakem porad. Je potreba se posouvat.
Ztracet realny zivot premyslenim o nejake predstave nema cenu.

Máš pravdu no:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
21.5.22 22:42
@Královna Kosmíru píše: :nevim: kdyztak ti dam vedet! S chlapama to lepší nebude, tak kdyz si to promyslim.. :nevim:

Omlouvam se za offtopic, ale jak jsem si precetla tvuj prispevek, vybavil se mi tento obrazek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.5.22 22:49
@Capricorn61 píše:
Omlouvam se za offtopic, ale jak jsem si precetla tvuj prispevek, vybavil se mi tento obrazek. :D

Jo to odpovida!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.5.22 22:57

@Anonymni_holka01 Já takhle 4 roky čekala na manžela. Naštěstí mu došlo, že k sobě prostě patříme. A je to pecka už skoro 30 let :srdce: Tak držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.22 22:58
@Paoloska píše:
@Anonymni_holka01 Já takhle 4 roky čekala na manžela. Naštěstí mu došlo, že k sobě prostě patříme. A je to pecka už skoro 30 let :srdce: Tak držím pěsti :hug:

Jeee! :srdce: tak to moc gratuluji
A děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
9.7.22 07:44

A ona je na holky? Jestli není, tak se na to vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí