Bude byt ještě volný ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
12.7.19 21:07
@Anonymní píše:
@TopSecret v nov noci jo? :lol: :jazyk:

My jsme meli zajem o barak a chteli vedet cca. splatku a makler volal fin. poradci v 10 hodin vecer. A nam pak za chvili zavolal :nevim:
Neumis rict:,,Omlouvam se, ze volam takhle POZDE VECER, ale mam o ten byt vazny zajem a chtela bych ho. Volam radeji driv nez v pondeli, protoze o ten byt mam velmi vazny zajem".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
@Anonymní píše:
@janickaIII ja bych teda vybirala podle sympatii

no a kde máš jistotu, že už na sympatické nájemníky nenarazil? Ty jsi strašně váhavá a jestli takto budeš jednat i s majitelem bytu, tak moc plusových bodů nezískáš (aspoň teda u mě bys je nezískala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
@Anonymní píše:
@janickaIII ja bych teda vybirala podle sympatii
:roll: no vidis, ja bych jmena zajemcu napsala na papirek, hodila je do klobouku, ten 3× obesla, rekla zaklinadlo a pak bych jednoho zajemce vylosovala. :roll: prosimte, chces byt a chces ho hrozne moc, tak jednej a ted mu napis email nebo aspon smsku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.7.19 21:08
@Zumpa píše:
Posílat email v noci je fakt neslušnost :zed: Nahlášeno pro trolla.

Nebo pro trotla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 21:09
@nozu
@nozu píše:
no a kde máš jistotu, že už na sympatické nájemníky nenarazil? Ty jsi strašně váhavá a jestli takto budeš jednat i s majitelem bytu, tak moc plusových bodů nezískáš (aspoň teda u mě bys je nezískala…)

Tady v te dire velmi tezko :lol: lituji ze jsem nesla dnes me by bral hned

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.19 21:15

Jinak v tom hovoru jsem se zminila nejak o zajemcich a pry ze jich ma dost, ze si vybira. Ale tak… asi jo no, ale to rika kazdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
5533
12.7.19 21:23

No, nevím. Tak moc ten pronájem chceš, že přistoupíš vlastně na jakékoliv podmínky.
To není dobré. Pokud je tam sto zobrazení a má tedy takový zájem, proč už tam někoho nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 21:24
@opulus píše:
No, nevím. Tak moc ten pronájem chceš, že přistoupíš vlastně na jakékoliv podmínky.
To není dobré. Pokud je tam sto zobrazení a má tedy takový zájem, proč už tam někoho nemá?

Tak rikal volny za 14dni. Navic ano, je to akutni fakt potrebuji a nic jineho neni

• Citovat
  • Upravit
5533
12.7.19 21:33
@Anonymní píše:
Jinak v tom hovoru jsem se zminila nejak o zajemcich a pry ze jich ma dost, ze si vybira. Ale tak… asi jo no, ale to rika kazdy :lol:

Tohle se nedá brát vážně. Na druhou stranu, neumím si představit, že by ti řekl „nikoho nemám, nikdo to nechce“. :-)
A brát to tak, že buď to vyjde nebo nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.7.19 21:37
@Anonymní píše:
Tak rikal volny za 14dni. Navic ano, je to akutni fakt potrebuji a nic jineho neni

Tedy jsi v dost nevýhodné pozici… v tomto stavu se uzavírají vyhodné obchody velmi těžko. Jinak řečeno, nejednáš s chladnou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 21:38

@opulus Hmm tak jak ted postupovat? Jen zavolam jeste v nedeli teda asi
Se neda nic delat ze to je mozna nevyhodne, neni na vyber, nema fotky, treba za to stoji
Jsem fakt z te bytove situace v totalnich nervech

• Citovat
  • Upravit
5533
12.7.19 22:00
@Anonymní píše:
@opulus Hmm tak jak ted postupovat? Jen zavolam jeste v nedeli teda asi
Se neda nic delat ze to je mozna nevyhodne, neni na vyber, nema fotky, treba za to stoji

A třeba taky ne. Chceš byt, který jsi neviděla, nemá fotky, cena nadstandardní, jsi ochotná si to pronajmout skoro za všech okolností.
Obsazený byt, inzerovaný bez fotek… :think:
Možná hodně lidí na inzerát kliklo, ale neviděli nic, tak šli dál. Jen tak pro zajímavost, když si znovu klikneš na ten inzerát nenačte se další zobrazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.19 11:15

@opulus Ano a no nadstandardní tak o 2k
Snad bude, opravdu žádné jine nejsou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.19 19:21

??

• Citovat
  • Upravit
20852
13.7.19 21:29

Dobrý den,

těžko soudit, zda se jedná o trolla. Zakladatelka v diskusi normálně diskutuje a diskuse obsahuje i věcné rady od ostatních uživatelek. Rozhodla jsem se tedy zatím diskusi nemazat a děkuji všem!

Krásný sobotní večer, :kytka:
Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí