Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@TopSecret v nov noci jo?![]()
My jsme meli zajem o barak a chteli vedet cca. splatku a makler volal fin. poradci v 10 hodin vecer. A nam pak za chvili zavolal ![]()
Neumis rict:,,Omlouvam se, ze volam takhle POZDE VECER, ale mam o ten byt vazny zajem a chtela bych ho. Volam radeji driv nez v pondeli, protoze o ten byt mam velmi vazny zajem".
@Anonymní píše:
@janickaIII ja bych teda vybirala podle sympatii
no a kde máš jistotu, že už na sympatické nájemníky nenarazil? Ty jsi strašně váhavá a jestli takto budeš jednat i s majitelem bytu, tak moc plusových bodů nezískáš (aspoň teda u mě bys je nezískala…)
@Anonymní píše:
@janickaIII ja bych teda vybirala podle sympatii
@Zumpa píše:
Posílat email v noci je fakt neslušnostNahlášeno pro trolla.
Nebo pro trotla? ![]()
@nozu píše:
no a kde máš jistotu, že už na sympatické nájemníky nenarazil? Ty jsi strašně váhavá a jestli takto budeš jednat i s majitelem bytu, tak moc plusových bodů nezískáš (aspoň teda u mě bys je nezískala…)
Tady v te dire velmi tezko
lituji ze jsem nesla dnes me by bral hned
Jinak v tom hovoru jsem se zminila nejak o zajemcich a pry ze jich ma dost, ze si vybira. Ale tak… asi jo no, ale to rika kazdy ![]()
No, nevím. Tak moc ten pronájem chceš, že přistoupíš vlastně na jakékoliv podmínky.
To není dobré. Pokud je tam sto zobrazení a má tedy takový zájem, proč už tam někoho nemá?
@opulus píše:
No, nevím. Tak moc ten pronájem chceš, že přistoupíš vlastně na jakékoliv podmínky.
To není dobré. Pokud je tam sto zobrazení a má tedy takový zájem, proč už tam někoho nemá?
Tak rikal volny za 14dni. Navic ano, je to akutni fakt potrebuji a nic jineho neni
@Anonymní píše:
Jinak v tom hovoru jsem se zminila nejak o zajemcich a pry ze jich ma dost, ze si vybira. Ale tak… asi jo no, ale to rika kazdy
Tohle se nedá brát vážně. Na druhou stranu, neumím si představit, že by ti řekl „nikoho nemám, nikdo to nechce“. ![]()
A brát to tak, že buď to vyjde nebo nevyjde.
@Anonymní píše:
Tak rikal volny za 14dni. Navic ano, je to akutni fakt potrebuji a nic jineho neni
Tedy jsi v dost nevýhodné pozici… v tomto stavu se uzavírají vyhodné obchody velmi těžko. Jinak řečeno, nejednáš s chladnou hlavou.
@opulus Hmm tak jak ted postupovat? Jen zavolam jeste v nedeli teda asi
Se neda nic delat ze to je mozna nevyhodne, neni na vyber, nema fotky, treba za to stoji
Jsem fakt z te bytove situace v totalnich nervech
@Anonymní píše:
@opulus Hmm tak jak ted postupovat? Jen zavolam jeste v nedeli teda asi
Se neda nic delat ze to je mozna nevyhodne, neni na vyber, nema fotky, treba za to stoji
A třeba taky ne. Chceš byt, který jsi neviděla, nemá fotky, cena nadstandardní, jsi ochotná si to pronajmout skoro za všech okolností.
Obsazený byt, inzerovaný bez fotek… ![]()
Možná hodně lidí na inzerát kliklo, ale neviděli nic, tak šli dál. Jen tak pro zajímavost, když si znovu klikneš na ten inzerát nenačte se další zobrazení?
@opulus Ano a no nadstandardní tak o 2k
Snad bude, opravdu žádné jine nejsou
Dobrý den,
těžko soudit, zda se jedná o trolla. Zakladatelka v diskusi normálně diskutuje a diskuse obsahuje i věcné rady od ostatních uživatelek. Rozhodla jsem se tedy zatím diskusi nemazat a děkuji všem!
Krásný sobotní večer, ![]()
Josefina