Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nejsem příznivcem očkování a tak se zde potřebuji zeptat. Jedná se o zrušení vstupu na kulturní akce, restaurace apod.. Budu moci třeba do obchodu nemyslím potraviny, ale např. elektro, obchod s oblečením, hobby market..?
Určitě, bez očkování nebudeš moct do práce, do obchodu, prostě nikam ![]()
@Keyllah píše:
Určitě, bez očkování nebudeš moct do práce, do obchodu, prostě nikam
Promiň, teď nerozumím ano nebi ne?
Nebudeš moct vystrčit ani nos ze vrat a neockovane na ulici bude domobrana rovnou strilet.
@Svistice píše:
Nebudeš moct vystrčit ani nos ze vrat a neockovane na ulici bude domobrana rovnou strilet.
Prosím bez ironie..
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nejsem příznivcem očkování a tak se zde potřebuji zeptat. Jedná se o zrušení vstupu na kulturní akce, restaurace apod.. Budu moci třeba do obchodu nemyslím potraviny, ale např. elektro, obchod s oblečením, hobby market..?
Za sebe rikam, ze fakt netusim. Uz vymysleli takovych protiustavnich hovadin ![]()
Snad ne
Já všude čtu právě, že nebudu moct do divadla, restaurace, kavárny, stadionu apod.. O obchodech z oblečením apod. jsem se nikde nedostala.
@Baba píše:
Za sebe rikam, ze fakt netusim. Uz vymysleli takovych protiustavnich hovadin
Snad ne
Vy jste nebo nejste očko?
A když ne, tak co? Nechas se očkovat jen proto, abys mohla do hobby marketu? Zrovna tohle vse se dá sehnat online, tak bych to jako důvod k očkování nebrala ![]()
Jelikož se to neustále mění, tak se teprve uvidí jestli nezavřou všechno.
@Kriss Tina píše:
A když ne, tak co? Nechas se očkovat jen proto, abys mohla do hobby marketu? Zrovna tohle vse se dá sehnat online, tak bych to jako důvod k očkování nebrala
Ne, pouze mně to zajímá, protože jsem se to nikde nedočetla.
@Anonymní píše:
Tak to nikdo neví. Teď ne. Mluví se jen o těch kultuních akcí a restauracích co přidají nebo uberou bude na nich. 100% bych to netvrdila, že se to stát nemůže.
Tak v Rakousku s největší pravděpodobností zavedou lockdown pro neočkované. Budou moci jen do práce, pro potraviny, do lékarny a k lékaři…