Bulharsko 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
17.7.22 15:29
@Zeoli píše:
Nebýt. V Bulharsku špína není. Pláž dlouhá, písek, vlny, voda pěkná, ale občas místně jsou na břehu řasy, stačí se chodit koupat jinam.
Jídlo dobré. Ceny taky. Domluvíš se všude. Hotely Tako ok.
Přeju hezkou dovolenou

Co komáři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
17.7.22 18:04

Hotel kaliopa se mě docela líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.7.22 14:17
@Bubla Bůčková píše:
Co komáři?

Komáři jak letos nevím, ale nikdy tam s nimi problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.7.22 14:32

Díky, máme koupeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
23.7.22 18:28
@Bubla Bůčková píše:
Díky, máme koupeno :mrgreen:

co jste vybrali? dnes se vrátila bývalá spolužačka, hlídala jsem jí mainskou kočku, a byli hodně zklamaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.7.22 19:53
@stinga píše:
co jste vybrali? dnes se vrátila bývalá spolužačka, hlídala jsem jí mainskou kočku, a byli hodně zklamaní

Asi nejedeme, kluk něco má :mrgreen: slunečné pobřeží, jsme nenarocni, stačí nám, že někdo uvaří a budeme dýchat mořský vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
23.7.22 19:56
@stinga píše:

Proč byli zklamaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
23.7.22 19:56
@Bubla Bůčková píše:
Asi nejedeme, kluk něco má :mrgreen: slunečné pobřeží, jsme nenarocni, stačí nám, že někdo uvaří a budeme dýchat mořský vzduch.

tak pak se vám tam snad bude líbit, ono Slunečné pobřeží je široký pojem, oni dostali jiné ubytování, než měli, jídlo nic moc a v moři medúzy, byla na Slunečném pobřeží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.7.22 20:02
@stinga píše:
tak pak se vám tam snad bude líbit, ono Slunečné pobřeží je široký pojem, oni dostali jiné ubytování, než měli, jídlo nic moc a v moři medúzy, byla na Slunečném pobřeží

No a ty štípalky hrozí, ale my jsme takto nastavení pro letošní dovolenou, jestli vůbec poletime. Já obecně nejsem žádnej fnukaci typ, ale jasný meduzy chápu že nastvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
23.7.22 20:42
@Enicka píše:
Proč byli zklamaní?

tak dostali jiný pokoj, chtěli rodinný 2+3, a dostali 4 lůžkový, tak to teda reklamovali hned v noci po příletu, a pak dostali takový, jak měli zaplacený, v moři byly medúzy, takže trávili čas u bazénu, a přestože měli odlet až večer, all inclusiv jim končil snídaní :roll:, kamarádka pro děti vydyndala aspoň balíčky na cestu, ale prý ty balíčky ubohost - 1 taveňák, jablko a voda - to celé za 70 000,–-, příští rok prý pojedou bez děcek (no to jsem zvědavá, kdo jim bude hlídat, když ani tu kočku jim matka nechtěla zaopatřit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
23.7.22 20:43
@Bubla Bůčková píše:
No a ty štípalky hrozí, ale my jsme takto nastavení pro letošní dovolenou, jestli vůbec poletime. Já obecně nejsem žádnej fnukaci typ, ale jasný meduzy chápu že nastvou.

jo s hmyzem musí člověk počítat, ale s medúzama se koupat nedá, tak jedině ten bazén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65100
23.7.22 20:45

Prý jim k plážím připlouvají i kousky raket :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
23.7.22 20:48
@vokishka píše:
Prý jim k plážím připlouvají i kousky raket :mrgreen:

tak to medúzám asi nevadí, lidi do vody beztak nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.7.22 21:31
@stinga píše:
tak dostali jiný pokoj, chtěli rodinný 2+3, a dostali 4 lůžkový, tak to teda reklamovali hned v noci po příletu, a pak dostali takový, jak měli zaplacený, v moři byly medúzy, takže trávili čas u bazénu, a přestože měli odlet až večer, all inclusiv jim končil snídaní :roll:, kamarádka pro děti vydyndala aspoň balíčky na cestu, ale prý ty balíčky ubohost - 1 taveňák, jablko a voda - to celé za 70 000,–-, příští rok prý pojedou bez děcek (no to jsem zvědavá, kdo jim bude hlídat, když ani tu kočku jim matka nechtěla zaopatřit :lol: )

Jako promiň, ale jídlo si mohli koupit den dopředu, meduzy můžou být i na seychelach a pokoj se vyřešil…víš jak no. Já si Teda nenechám líbit všechno, ale zas proč si to kazit. No my nikde nebyli 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
24.7.22 21:36
@Bubla Bůčková píše:
Jako promiň, ale jídlo si mohli koupit den dopředu, meduzy můžou být i na seychelach a pokoj se vyřešil…víš jak no. Já si Teda nenechám líbit všechno, ale zas proč si to kazit. No my nikde nebyli 4 roky…

tak těžko říct, já tam nebyla, tak to neposoudím, ale all inclusiv by určitě neměl končit ráno snídaní, když odlet je večer,
a ještě říkala, že k jídlu byly pořád kuřata jinak upravená - nožičky, křidélka,
asi byla už celkově zpruzelá, možná děcka zlobily, když se nedalo jít do moře - nevím, je to zprostředkovaná zkušenost - je fakt, že hotel, kde byli, má dost špatné recenze - ale jinde nesehnali ten pokoj 2+3, to byl jejich hlavní požadavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí