Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, letíte někdo letos do Bulharska? můžete mě poradit nějaký pěkný hotel? Máme dvě malé děti, pět a to roky. Nejlépe u pláže, ale zase ne úplně nejdražší 🙂
Ahojda, už dva roky po sobě jsme byli od Blue Style na Slunečním pobřeží - hotel Tiara Beach. Synovi se tam loni tak líbilo, že nás prosil o stejné místo
V sezóně to ale bohužel vyjde docela draho - i když ono ty ceny dneska.. Nevím, co máš za limit. My byli vždycky třetí týden v červnu. Hezká pláž, hezký hotel, čisto, dobré jídlo - i děti si vyberou..
https://www.blue-style.cz/…tiara-beach/?…
Zrovna jsem posílala muži odkaz a termín. Jestli mu to bude časově vycházet, tak pojedeme a prva Bulharsko zkusíme.
Zdravím v Bulharsku jsem byl 6 krát pro rodinu s detma bych doporučoval klidnou oblast třeba něco typu kranevo
Trošku odbočím…letím příští týden sama s dětmi poprvé do Bulharska, jazykovou bariéru mám velkou a přišel mi mail, že se cestovka omlouvá, ale nebude přítomna delegátka. No jsem naštvaná. Máte někdo zkušenost?
@Lidulla píše:
Trošku odbočím…letím příští týden sama s dětmi poprvé do Bulharska, jazykovou bariéru mám velkou a přišel mi mail, že se cestovka omlouvá, ale nebude přítomna delegátka. No jsem naštvaná. Máte někdo zkušenost?
Nastav si do mobilu překladač. To je dobrá hračka. Na to mluvíš a oni to odpoví v požadovaném jazyků. Je to lepší, než nic no. Před cestou si zaplať víc dat, ať ti vydrží. Jestli nemáš neomezené data. Můžou se hodit.
@Lidulla píše:
no pokud se vám nic nestane, typu úraz, nemoc - tak delegátku vůbec nepotřebujete, na hotel vás z letiště dovezou, ubytovat se dokážeš, a určitě budete mít aspoň nějaký telefonický kontakt - rodiče měli předloni v Bulharsku taky jen telefon na česky mluvící bulharskou delegátku
@Lidulla píše:
Kam letité jaké město?
@Lidulla píše:
My jsme byli v Bulharsku před měsícem, delegátku jsme viděli jen na letišti v Burgasu, kde nám dala instrukce k dopravě do/z hotelu, přímo v hotelu jsme ji neviděli vůbec a ani jsme ji nepotřebovali. V hotelu se v pohodě domluvíš anglicky.
@B4RC3LON4 to kdybych věděla, nevím město. Sluneční pobřeží, hotel Kotva. Vy též?
@Lidulla píše:
@B4RC3LON4 to kdybych věděla, nevím město. Sluneční pobřeží, hotel Kotva. Vy též?
to je známý hotel, tam s vámi bude spousta jiných Čechů, kdybyste měli nějaký problém, poradí vám
a děti už nejsou nijak malinké, to zvládnete
@EvulinkaH píše:
My jsme byli v Bulharsku před měsícem, delegátku jsme viděli jen na letišti v Burgasu, kde nám dala instrukce k dopravě do/z hotelu, přímo v hotelu jsme ji neviděli vůbec a ani jsme ji nepotřebovali. V hotelu se v pohodě domluvíš anglicky.
Já bohužel ne ale. Slunečne pobřeží a primorsko tam je hromada Čechů takže tam se určitě domluvíte bez obav
No já tím dneska od rána žiju. Vybírám, hledám, přebírám. Líbí se mi tento hotel. Někdo nějakou zkušenost? My teda chceme po vlastní ose 🚙.
@Kelsey píše:
No já tím dneska od rána žiju. Vybírám, hledám, přebírám. Líbí se mi tento hotel. Někdo nějakou zkušenost? My teda chceme po vlastní ose 🚙.
Po vlastní ose jo byla ste tam někdy víte co je v Rumunsku to je dílo.
Jinak primorsko je dobrá volba je tam i česká restaurace Praha
@B4RC3LON4 píše:
Po vlastní ose jo byla ste tam někdy víte co je v Rumunsku to je dílo.
Jinak primorsko je dobrá volba je tam i česká restaurace Praha
Můj muž tam léta jezdí opakovaně pracovat (do Rumunska).