Bulharsko 2022

1709
11.7.22 08:48

Bulharsko 2022

Ahoj, letíte někdo letos do Bulharska? můžete mě poradit nějaký pěkný hotel? Máme dvě malé děti, pět a to roky. Nejlépe u pláže, ale zase ne úplně nejdražší 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2345
11.7.22 09:34

Ahojda, už dva roky po sobě jsme byli od Blue Style na Slunečním pobřeží - hotel Tiara Beach. Synovi se tam loni tak líbilo, že nás prosil o stejné místo :-) V sezóně to ale bohužel vyjde docela draho - i když ono ty ceny dneska.. Nevím, co máš za limit. My byli vždycky třetí týden v červnu. Hezká pláž, hezký hotel, čisto, dobré jídlo - i děti si vyberou..
 https://www.blue-style.cz/…tiara-beach/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.22 09:58

Zrovna jsem posílala muži odkaz a termín. Jestli mu to bude časově vycházet, tak pojedeme a prva Bulharsko zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.7.22 09:59

Zdravím v Bulharsku jsem byl 6 krát pro rodinu s detma bych doporučoval klidnou oblast třeba něco typu kranevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
11.7.22 12:57

Trošku odbočím…letím příští týden sama s dětmi poprvé do Bulharska, jazykovou bariéru mám velkou a přišel mi mail, že se cestovka omlouvá, ale nebude přítomna delegátka. No jsem naštvaná. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.22 13:01
@Lidulla píše:
Trošku odbočím…letím příští týden sama s dětmi poprvé do Bulharska, jazykovou bariéru mám velkou a přišel mi mail, že se cestovka omlouvá, ale nebude přítomna delegátka. No jsem naštvaná. Máte někdo zkušenost?

Nastav si do mobilu překladač. To je dobrá hračka. Na to mluvíš a oni to odpoví v požadovaném jazyků. Je to lepší, než nic no. Před cestou si zaplať víc dat, ať ti vydrží. Jestli nemáš neomezené data. Můžou se hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
11.7.22 13:02
@Lidulla píše:

no pokud se vám nic nestane, typu úraz, nemoc - tak delegátku vůbec nepotřebujete, na hotel vás z letiště dovezou, ubytovat se dokážeš, a určitě budete mít aspoň nějaký telefonický kontakt - rodiče měli předloni v Bulharsku taky jen telefon na česky mluvící bulharskou delegátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.7.22 13:18
@Lidulla píše:

Kam letité jaké město?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
11.7.22 15:06
@Lidulla píše:

My jsme byli v Bulharsku před měsícem, delegátku jsme viděli jen na letišti v Burgasu, kde nám dala instrukce k dopravě do/z hotelu, přímo v hotelu jsme ji neviděli vůbec a ani jsme ji nepotřebovali. V hotelu se v pohodě domluvíš anglicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
11.7.22 15:17

@B4RC3LON4 to kdybych věděla, nevím město. Sluneční pobřeží, hotel Kotva. Vy též?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
11.7.22 15:19
@Lidulla píše:
@B4RC3LON4 to kdybych věděla, nevím město. Sluneční pobřeží, hotel Kotva. Vy též?

to je známý hotel, tam s vámi bude spousta jiných Čechů, kdybyste měli nějaký problém, poradí vám
a děti už nejsou nijak malinké, to zvládnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.7.22 15:43
@EvulinkaH píše:
My jsme byli v Bulharsku před měsícem, delegátku jsme viděli jen na letišti v Burgasu, kde nám dala instrukce k dopravě do/z hotelu, přímo v hotelu jsme ji neviděli vůbec a ani jsme ji nepotřebovali. V hotelu se v pohodě domluvíš anglicky.

Já bohužel ne ale. Slunečne pobřeží a primorsko tam je hromada Čechů takže tam se určitě domluvíte bez obav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.22 17:34

No já tím dneska od rána žiju. Vybírám, hledám, přebírám. Líbí se mi tento hotel. Někdo nějakou zkušenost? My teda chceme po vlastní ose 🚙.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
11.7.22 17:39
@Kelsey píše:
No já tím dneska od rána žiju. Vybírám, hledám, přebírám. Líbí se mi tento hotel. Někdo nějakou zkušenost? My teda chceme po vlastní ose 🚙.

Po vlastní ose jo byla ste tam někdy víte co je v Rumunsku to je dílo.
Jinak primorsko je dobrá volba je tam i česká restaurace Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.22 17:46
@B4RC3LON4 píše:
Po vlastní ose jo byla ste tam někdy víte co je v Rumunsku to je dílo.
Jinak primorsko je dobrá volba je tam i česká restaurace Praha

Můj muž tam léta jezdí opakovaně pracovat (do Rumunska).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí