Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ale hotel- snídaně a odlet spolu až tolik nemusí souviset. Je otázka, co zajistila/ domluvila cestovka. Klidně už na ten poslední den nebyl zaplacen AI a mohla být jen snídaně v ceně pokoje. Za dost problémů na těhle zájezdech nemůže hotel, ale sama cestovka.
@Ivan PPZ píše:
Ale hotel- snídaně a odlet spolu až tolik nemusí souviset. Je otázka, co zajistila/ domluvila cestovka. Klidně už na ten poslední dien nebyl zaplacen AI a mohla být jen snídaně v ceně pokoje. Za dost problémů na těhle zájezdech nemůže hotel, ale sama cestovka.
i to je možné, pak je otázka, zda to věděli dopředu, že jim all končí snídaní, to nevím
V životě jsem nezažila, že by AI neplatilo až do doby, kdy reálně opouštíme hotel. Ale my jezdíme většinou do Řecka.
@stinga píše:
tak těžko říct, já tam nebyla, tak to neposoudím, ale all inclusiv by určitě neměl končit ráno snídaní, když odlet je večer,
a ještě říkala, že k jídlu byly pořád kuřata jinak upravená - nožičky, křidélka,
asi byla už celkově zpruzelá, možná děcka zlobily, když se nedalo jít do moře - nevím, je to zprostředkovaná zkušenost - je fakt, že hotel, kde byli, má dost špatné recenze - ale jinde nesehnali ten pokoj 2+3, to byl jejich hlavní požadavek
Jo dyt jo, alespoň si taky zjistím pořádně to stravování poslední den. A hele 70 tisíc je dneska nic, 20 dospělý, 10 dítě a máš to letadlo a jídlo neomezeně minimálně 7 dní…
@Bubla Bůčková píše:
Jo dyt jo, alespoň si taky zjistím pořádně to stravování poslední den. A hele 70 tisíc je dneska nic, 20 dospělý, 10 dítě a máš to letadlo a jídlo neomezeně minimálně 7 dní…
no máš pravdu, jich je moc, v podstatě je to velmi levná dovolená
@stinga píše:
tak dostali jiný pokoj, chtěli rodinný 2+3, a dostali 4 lůžkový, tak to teda reklamovali hned v noci po příletu, a pak dostali takový, jak měli zaplacený, v moři byly medúzy, takže trávili čas u bazénu, a přestože měli odlet až večer, all inclusiv jim končil snídaní, kamarádka pro děti vydyndala aspoň balíčky na cestu, ale prý ty balíčky ubohost - 1 taveňák, jablko a voda - to celé za 70 000,–-, příští rok prý pojedou bez děcek (no to jsem zvědavá, kdo jim bude hlídat, když ani tu kočku jim matka nechtěla zaopatřit
)
V moři je tak jedna medůza za dopoledne, to zase ať nepřehání, stačí popojít stranou ![]()
My zase viděli jednoho malého kraba, to by asi nedali ![]()
Snídaní končí všechno, když musíš z hotelu odejít do 12.00
Jídlo si mohli přece koupit, když mají malé děti, musí lépe přemýšlet a ne somrovat trapný balíčky ![]()
Jéé to mě zase pobavilo.
@Zeoli píše:
V moři je tak jedna medůza za dopoledne, to zase ať nepřehání, stačí popojít stranou
My zase viděli jednoho malého kraba, to by asi nedali
Snídaní končí všechno, když musíš z hotelu odejít do 12.00Jídlo si mohli přece koupit, když mají malé děti, musí lépe přemýšlet a ne somrovat trapný balíčky
Jéé to mě zase pobavilo.
Tak zase jak kde, paní ke které chodím nakupovat se teď vrátila a říkala, že celý pobyt měli meduzy, že děcka se fakt bali a moc se v moři koupat nechtěli. To je pláž od pláže jiné.
@Zeoli píše:
V moři je tak jedna medůza za dopoledne, to zase ať nepřehání, stačí popojít stranou
Snídaní končí všechno, když musíš z hotelu odejít do 12.00Jídlo si mohli přece koupit, když mají malé děti, musí lépe přemýšlet a ne somrovat trapný balíčky
Jéé to mě zase pobavilo.
Snídani fakt vše nekončí. To, že někde pobyt konci snídani u klasické plážové all in dovolené slyším prvně. To fakt standart není. Hledala bych kde to je uvedené, snad někde bylo.
@Zeoli píše:
Jéé to mě zase pobavilo.
já tam nebyla, tak píšu, co mi spolužačka řekla,
já už jsem nebyla letecky s all velmi dlouho, tak si nepamatuji, kdy končila strava - já jezdím busem a strava nám končí vždy snídaní, ale vím to dopředu, je to v pokynech od ck,
ty děti zas tak malé nejsou, tak mají asi větší hlad
- 14, 11 a 7
@Zeoli píše:Nemáš zkušenost s možností třeba využít v lobby hotelu úschovnu v den odjezdu? Ale tak stejně se vets
Jéé to mě zase pobavilo.
@debra.morgan píše:
Tak zase jak kde, paní ke které chodím nakupovat se teď vrátila a říkala, že celý pobyt měli meduzy, že děcka se fakt bali a moc se v moři koupat nechtěli. To je pláž od pláže jiné.
A já bych to uvítala, alespoň by bylo méně lidí na pláži a my tam můžeme v klidu plácat bábovky a obspcas smocit nožky
![]()
@Bubla Bůčková píše:
A já bych to uvítala, alespoň by bylo méně lidí na pláži a my tam můžeme v klidu plácat bábovky a obspcas smocit nožky![]()
Jasný no, chlap by ty potvory lovil a pak na pláži zkoumal jak ho znám, ale na plavání to je blbý. ![]()
@stinga píše:podívej, jak jsem koupila, tak prodávám<já tam nebyla, tak píšu, co mi spolužačka řekla,
já už jsem nebyla letecky s all velmi dlouho, tak si nepamatuji, kdy končila strava - já jezdím busem a strava nám končí vždy snídaní, ale vím to dopředu, je to v pokynech od ck,
ty děti zas tak malé nejsou, tak mají asi větší hlad- 14, 11 a píše: Více
Ty jo, to bych i tepla, že tam musí být pro ně nuda…to chápu paní, že nebyla nadšená a příště chce bez dětí ![]()
@debra.morgan píše:
Snídani fakt vše nekončí. To, že někde pobyt konci snídani u klasické plážové all in dovolené slyším prvně. To fakt standart není. Hledala bych kde to je uvedené, snad někde bylo.
Přesně, musí se když tak opustit pokoj, ne celý hotel, tam bývá vždy nějaké zázemí. My jsme vždycky mohli vše využívat až do odjezdu, kromě toho pokoje, ale to se dá zase využít later check-out. V Bulharsku to asi mají jinak. ![]()
Já to nějak nechápu, jak končí snídaní? Mám náramek, tak se jdu normálně najíst, když tam ještě jsem, kdo to asi tak v té jídelně pozná, že už ten den odjíždím?
@Amalthea píše:
Já to nějak nechápu, jak končí snídaní? Mám náramek, tak se jdu normálně najíst, když tam ještě jsem, kdo to asi tak v té jídelně pozná, že už ten den odjíždím?
náramky jim odstřihli při odevzdání klíče od pokoje v 10.00