Bulharsko 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24144
29.7.22 08:47
@Zeoli píše:
Ono i v Bulharsku tu klimatizaci využiješ, je na každém hotelovém pokoji, je to lákavý, ale lepší je si zvyknout na teplo, protože všichni odjíždí pak nachlazení, jak ji neumi používat.
Aktuálně jak ses ptala na komáry, tak jsou večer jak zapadne sluníčko, nic hroznýho, ale repelent se hodí.

Takže repelent do zásuvky se hodí mít s sebou? Pribalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
29.7.22 09:37
@renap píše:
@Amalthea djerbe se říká středozemní Karibik.
Tady foto,.moře v Bulharsku jsem radši nefotila a ten rozdíl v teplotě cca 10 stupňů jsem radši zapomněla :mrgreen:

Jo, na fotce to je hezké, však vím jak vypadá, jsem právě tady, ale nuda. Voda po kolena hooodne dlouho, klidné jak rybník, my teda máme cca 30 m od břehu už na dně trávu a horké jak vana, odpoledne už tam nechodíme vůbec, dopoledne jo, ale na chvilku.
V Bulharsku je moře čisté taky, jen tam jsou vlny, které víří písek, je teplé ale pořád ještě osvěží, nemá 36 stupňů, ale třeba 28 a ty vlny… Vydržíme tam dvě hodiny i při červené vlajce, tady po 10 minutách už lezeme z vody a obecně je tu moře prázdné, všichni jsou u bazénu.
Tady Bulharsko

Příspěvek upraven 29.07.22 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.7.22 10:07

@Amalthea však jo, každému vyhovuje něco jinýho. My třeba máme rádi teplé a klidné moře. I když na té Djerbě zrovna vlny byly.
Já přiznávam, že mě na tom Bulharsku odradilo to počasí, je tam nejistý a my prostě měli hnusně. A těch medůz tam bylo hodně, ale to nevadilo, protože jsme se stejně víceméně nekoupali. A mě tohle dokáře zkazit celou dovolenou, když prší a je zima. Jedu tam kvůli teplu a koupání, hlavně.
Jinak my byli v oblasti sv. Vlas, kousek pod Sunny beach. Tam to bylo hezký, hotel taky, jídlo dobrý. Ale prostě už tam nepojedu, kvůli tomu počasí a moři. A celkově mě to tam nějak nezaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.7.22 11:32
@Bubla Bůčková píše:
Já spíš kvůli otevření okna v noci, ale koupím :palec:

To určitě doporučuju, spí se pak dobře. Oni nás prudili právě večer u moře, ale v noci nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.7.22 11:35
@elen-ka píše:

Ne, jen repelent ven večer. Na pokoji nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.7.22 11:36
@Enicka píše:
Chtěla jsem Bulharsko, protože když sem se dívala jen tak zběžně, přišlo me nejlevnější. Letos si nemůžeme dovolit žádný luxus. A detem moře dělá dobře na ekzém.

Tak jestli je priorita dětský ekzém, tak bych jela do Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24144
29.7.22 11:50
@Zeoli píše:
Ne, jen repelent ven večer. Na pokoji nejsou.

Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.22 15:15
@elen-ka píše:

Za mě je to hrozného bolehlav, když u toho máš celou noc spát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.22 15:16
@Amalthea píše:
Jo, na fotce to je hezké, však vím jak vypadá, jsem právě tady, ale nuda. Voda po kolena hooodne dlouho, klidné jak rybník, my teda máme cca 30 m od břehu už na dně trávu a horké jak vana, odpoledne už tam nechodíme vůbec, dopoledne jo, ale na chvilku.
V Bulharsku je moře čisté taky, jen tam jsou vlny, které víří písek, je teplé ale pořád ještě osvěží, nemá 45 stupňů, ale třeba 28 a ty vlny… Vydržíme tam dvě hodiny i při červené vlajce, tady po 10 minutách už lezeme z vody a obecně je tu moře prázdné, všichni jsou u bazénu.
Tady Bulharsko

Juuu těším se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.22 15:22
@Zeoli píše:
Tak jestli je priorita dětský ekzém, tak bych jela do Chorvatska.

Tam se letadlem dostaneš tak za 100 tisíc :zed: a prý na ten exem je Černé opravdu dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
29.7.22 15:24
@renap píše:
@Amalthea však jo, každému vyhovuje něco jinýho. My třeba máme rádi teplé a klidné moře. I když na té Djerbě zrovna vlny byly.
Já přiznávam, že mě na tom Bulharsku odradilo to počasí, je tam nejistý a my prostě měli hnusně. A těch medůz tam bylo hodně, ale to nevadilo, protože jsme se stejně víceméně nekoupali. A mě tohle dokáře zkazit celou dovolenou, když prší a je zima. Jedu tam kvůli teplu a koupání, hlavně.
Jinak my byli v oblasti sv. Vlas, kousek pod Sunny beach. Tam to bylo hezký, hotel taky, jídlo dobrý. Ale prostě už tam nepojedu, kvůli tomu počasí a moři. A celkově mě to tam nějak nezaujalo.

Já v Bulharsku nikdy nezažila špatné počasí, to je fakt, pokud byla kosa a pršelo, tak to chápu, že tě to odradilo a radši už jezdíš za jistotou. Mně se tady líbí, ale už bych sem nejela v létě (o prázdninách), to horko fakt úmorné, předevčírem o půlnoci tu bylo 31… A to moře odpoledne fakt až pálí 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.22 15:26

@Amalthea já letos zvažovali Polsko, protože to nedávám…a nám teda Burgas ukazuje 28 den a noc 21 tak nestras :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.22 15:27

Jo ty jsi na Djerbe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.7.22 15:32

@Amalthea my byli na té Djerbě tenkrát v červnu, takže nějaké mega tropy tam nebyly. A jinak dobrý? Byli jste na krokodýlech a v tom muzeu vedle? To je asi jediný, co tam stojí za to. Jinak bordel a nic. Jednou stačilo. Ale to moře jsme tam fakt měli krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
29.7.22 17:13
@renap píše:
@Amalthea my byli na té Djerbě tenkrát v červnu, takže nějaké mega tropy tam nebyly. A jinak dobrý? Byli jste na krokodýlech a v tom muzeu vedle? To je asi jediný, co tam stojí za to. Jinak bordel a nic. Jednou stačilo. Ale to moře jsme tam fakt měli krásný.

Nebyli, postupně máme všichni trochu střevní potíže, takže se držíme v resortu :mrgreen: ale asi by se nám v těch vedrech ani nechtělo.
Já jsem velmi mile překvapena vlídností místních, personálu i animátorů (ty máme místní i francouzskou skupinu od jedné jejich cestovky), jsou všichni velmi milí, usměvaví a ochotní. V Bulharsku je zas vše problém, na všechno se čeká, Bulhaři jsou navíc děsně nepraktičtí, tady je vše hned opraveno, vyřízeno a s úsměvem. Fakt se tady díky tomu cítíme velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí