Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zeoli píše:
V moři je tak jedna medůza za dopoledne, to zase ať nepřehání, stačí popojít stranou
My zase viděli jednoho malého kraba, to by asi nedali
Snídaní končí všechno, když musíš z hotelu odejít do 12.00Jídlo si mohli přece koupit, když mají malé děti, musí lépe přemýšlet a ne somrovat trapný balíčky
Jéé to mě zase pobavilo.
Jak jsi na to přišla?
Lítáme každý rok, někdy dvakrát už X let a opravdu nikde nic nekončí snídaní. Pokoj se vyklidit musí, ale náramek všude nechávají. My se vrátili minulý čtvrtek a dcera ho má pořád na ruce ![]()
Jo a v Bulharsku meduzy byly, a to hodně. Takové fialové želé, vyplavovalo se to tam po stovkách, celé hromady. Nežahaly, ale hnusný byly.
Vy co jste byli v Bulharsku nebo se tam chystáte, nemůžu napsat hotel? Já pořád nemůžu nic vybrat. ![]()
@Enicka píše:
Vy co jste byli v Bulharsku nebo se tam chystáte, nemůžu napsat hotel? Já pořád nemůžu nic vybrat.
rodiče byli 2× Blue Pearls Sluneční pobřeží - moc dobrý hotel, ale v roce 2020 měli ze 7 dnů 6× červenou vlajku,
předtím byli hotel Kamenec od ck Ancora - tam je hodně Čechů, výtku měli, že jídlo nebylo moc teplé,
ta spolužačka byla v Tia Maria - jak nebyla spokojená, ani dobré recenze to nemá,
jenže teď už v rozjeté sezoně spíš musíš vybírat, co bude volné,
kolik vás pojede?
jo už vidím - máte 2 děti, 5 a nevím 2 roky?
ten Kamenec je osvědčený, mají volno od 13.8. ale beztak to vyjde na 70000,–-
@Enicka tak Blue Pearl od Eximu by vás vyšel levněji, cca 62000,–- je to super hotel, super služby pro děti, bazén, animátoři a moře hned u hotelu, občerstvení celý den k dispozici
Mám od známé dobrou recenzi na hotel iskar, ale jen 3*. Pak evrika Beach club a priplatit si za blok D
@stinga píše:
rodiče byli 2× Blue Pearls Sluneční pobřeží - moc dobrý hotel, ale v roce 2020 měli ze 7 dnů 6× červenou vlajku,
předtím byli hotel Kamenec od ck Ancora - tam je hodně Čechů, výtku měli, že jídlo nebylo moc teplé,
ta spolužačka byla v Tia Maria - jak nebyla spokojená, ani dobré recenze to nemá,
jenže teď už v rozjeté sezoně spíš musíš vybírat, co bude volné,
kolik vás pojede?
jo už vidím - máte 2 děti, 5 a nevím 2 roky?
ten Kamenec je osvědčený, mají volno od 13.8. ale beztak to vyjde na 70000,–-
Syn má už tři. 70 000 je pro nás už moc. My shanime něco do 60 000
Tak těch 62 už by nebyl takový problem.
@Amalthea píše:
Já to nějak nechápu, jak končí snídaní? Mám náramek, tak se jdu normálně najíst, když tam ještě jsem, kdo to asi tak v té jídelně pozná, že už ten den odjíždím?
Třeba to stříhaji při Chuck outu
@Enicka píše:
Syn má už tři. 70 000 je pro nás už moc. My shanime něco do 60 000Tak těch 62 už by nebyl takový problem.
zkus se na to na tom Eximu podívat, rodiče říkají že ten Blue Pearl hotel si nezadal s hotely na Mallorce,
Kamenec za 70000 je předražený
@Bubla Bůčková píše:
Třeba to stříhaji při Chuck outu
ano, jim to přestřihli při chuck outu - tak proto byla nas. raná, čekala, že do odjezdu na letiště můžou all využívat, tak jak je tomu jinde
@stinga Ten Blue Pearl mě ukazuje cenu 73 000 a nějaké drobné pro nás 4 ![]()
@Enicka píše:
@stinga Ten Blue Pearl mě ukazuje cenu 73 000 a nějaké drobné pro nás 4
na eximu? mě to našlo těch 62
@Enicka dívám se znova a ukazuje mi to 61 060, odlet z Prahy 5.9., apartmán z výhledem na moře, 2 dospělí, a děti 5 a 3 let ![]()
@Enicka jdi na stránky invia najdi si speciální služby, děti zdarma a přes ten odkaz teprve dohledavej, najdeš do 60 určitě.
@stinga píše:
ano, jim to přestřihli při chuck outu - tak proto byla nas. raná, čekala, že do odjezdu na letiště můžou all využívat, tak jak je tomu jinde
Musíme se zeptat jak to bude, ale my máme zpáteční let ve tři, takže po itam ve 12 odjezd směr letiště a to příčkami v hale a nějakou svacu na cestu pořídím.
@stinga píše:
@Enicka dívám se znova a ukazuje mi to 61 060, odlet z Prahy 5.9., apartmán z výhledem na moře, 2 dospělí, a děti 5 a 3 let
To si asi mimo sezónu