Bulharsko 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
27.7.22 13:48

Jestli jde o cenu, koukni i na egypt, tam teď byla sestra, za 17tis/osoba, all in, týden, kupované 5 dní před odletem. Jídlo luxus, moře luxus. Ale delší let a potřebujete pasy. A po okolí se moc nepodivas (většinou). Letěla z Prahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
27.7.22 13:49
@Enicka píše: @stingaMohla jsem napsat že hledám jen srpen. Manžel může jen v srpnu.

koukni na hotel Alba CK České kormidlo, odlet Brno příznivá cena, spousta zábavy pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.7.22 14:24
@marin píše:
A chceš jen Bulharsko? Obecně levnější to bude v druhé polovině srpna. První půlka srpna je na dovolené nejdražší.

Chtěla jsem Bulharsko, protože když sem se dívala jen tak zběžně, přišlo me nejlevnější. Letos si nemůžeme dovolit žádný luxus. A detem moře dělá dobře na ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
27.7.22 14:51
@Enicka píše:
Chtěla jsem Bulharsko, protože když sem se dívala jen tak zběžně, přišlo me nejlevnější. Letos si nemůžeme dovolit žádný luxus. A detem moře dělá dobře na ekzém.

Někdy to tak je, ale zkusila bych se podívat i na něco jiného, někdy se objeví i jiné destinace levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
27.7.22 15:10

@Enicka vyprdla bych se na Bulharsko, je to předražený, vzhledem ke kvalitě, není tam jisý počasí a moře nic moc.
Kamarádka se teď vrátila z Tunisu-Thalassa mahdia a byli nadšení, a to jsou zvyklí na Řecko a Španělsko. V téhle oblasti je krásný moře, taky jsme tam byli. A do 60 byste se určitě vešli. Myslim, že byli s Eximem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8643
28.7.22 21:19
@renap píše:
@Enicka vyprdla bych se na Bulharsko, je to předražený, vzhledem ke kvalitě, není tam jisý počasí a moře nic moc.
Kamarádka se teď vrátila z Tunisu-Thalassa mahdia a byli nadšení, a to jsou zvyklí na Řecko a Španělsko. V téhle oblasti je krásný moře, taky jsme tam byli. A do 60 byste se určitě vešli. Myslim, že byli s Eximem.

No teď jsem na Djerbě a moře se s Bulharskem vůbec nedá srovnat, po tom se nám stýská :mrgreen: takže asi záleží, co kdo preferuje.

Příspěvek upraven 28.07.22 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8643
28.7.22 21:23

Jinak teplé jídlo v Bulharsku tak, jak jsme zvyklí my, nedostanete moc ani v restauraci, respektive to nosí různě celému stolu postupně, protože oni takhle nejí. Sedí u stolu, popíjí a až časem začnou jíst už vychladlé jídlo a uzobávají to postupně. Takže teplota jídla není pro ně primární cíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
28.7.22 21:27
@Amalthea píše:
No teď jsem na Djerbě a moře se s Bulharskem vůbec nedá srovnat, po tom se nám stýská :mrgreen: takže asi záleží, co kdo preferuje.Příspěvek upraven 28.07.22 v 21:23

počkej, chceš říct, že na Djerbě je hnusnější moře než v Bulharsku?
tak to už musí být teda hnus a kekel
všichni říkají, že je tam úžasné koupání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
28.7.22 21:46

@Amalthea djerbe se říká středozemní Karibik.
Tady foto,.moře v Bulharsku jsem radši nefotila a ten rozdíl v teplotě cca 10 stupňů jsem radši zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.7.22 22:10

@renap a já radši 28 v Bulharsku než 35 v Egyptě… upal a spálení a vecne zapnuta klima si ráda ušetřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
28.7.22 22:11
@renap píše:
@Amalthea djerbe se říká středozemní Karibik.
Tady foto,.moře v Bulharsku jsem radši nefotila a ten rozdíl v teplotě cca 10 stupňů jsem radši zapomněla :mrgreen:

ty jo, to je krása a nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
28.7.22 22:15

https://www.invia.cz/…sunny-beach/

My jsme byli v loni tady. Na to, jak se mi tam nechtělo, vůbec mě Bulharsko nelákalo. Tak jsem byl moc spokojená. Letěli jsme od Fischera.

Vyšlo nás to na 57,– dva dospělí, dítě 10 let

Příspěvek upraven 28.07.22 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
28.7.22 22:17
@Bubla Bůčková píše:
@renap a já radši 28 v Bulharsku než 35 v Egyptě… upal a spálení a vecne zapnuta klima si ráda ušetřím :lol:

já myslela teplotu moře a Djerba není Egypt. Nám v Bulharsku v půlce srpna totálně nevyšlo počasí, bylo kolem 20 stupňů, pár dní pršelo, na koupání to většinu dovolené nebylo, bazény měly 19 stupňů, ještě si to tam hrdě napsali na tabuli. Půlka srpna. Takže já jsem proti B. trochu zaujatá.
Ale hodně lidí je tam spokojených, nikomu to neberu. Ale my preferujeme jistý počasí a teplé a čisté moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.7.22 22:24
@Bubla Bůčková píše:
@renap a já radši 28 v Bulharsku než 35 v Egyptě… upal a spálení a vecne zapnuta klima si ráda ušetřím :lol:

Ono i v Bulharsku tu klimatizaci využiješ, je na každém hotelovém pokoji, je to lákavý, ale lepší je si zvyknout na teplo, protože všichni odjíždí pak nachlazení, jak ji neumi používat.
Aktuálně jak ses ptala na komáry, tak jsou večer jak zapadne sluníčko, nic hroznýho, ale repelent se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.7.22 22:50
@Zeoli píše:
Ono i v Bulharsku tu klimatizaci využiješ, je na každém hotelovém pokoji, je to lákavý, ale lepší je si zvyknout na teplo, protože všichni odjíždí pak nachlazení, jak ji neumi používat.
Aktuálně jak ses ptala na komáry, tak jsou večer jak zapadne sluníčko, nic hroznýho, ale repelent se hodí.

Já spíš kvůli otevření okna v noci, ale koupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario