Bulharsko - Kiten byli jste někdo?

51
28.6.06 14:55

Bulharsko - Kiten byli jste někdo?

Ahoj, prosím o Vaše zkušenosti s touto destinací, budu vďěčná za každý postřeh. Mám si vybrat mezi Kitenem, Slunečním pobřežím a Nesebrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
28.6.06 14:59

Taky zvažuji a ptala jsem se tady docela nedávno, ale nikdo moc zatím nenapsal své zkušenosti. :cry:

Tak to holky napiště, kde jste byly a nestyďte se :lol:

Nebo tam vážně nikdo nejezdí???? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
28.6.06 15:01

Každému se líbí někde jinde. Když jsme před léty jezdili na blint na poznávačku do Bulharska, tak jsme si oblíbili právě Kiten. Bylo to spíše středisko bulharů, čechů tam bylo pár. Služby tam byly, ceny - zlatá střední cesta. Teď už to je jiné, i přesto se tam rádi vracíme :wink:

Každé letovisko je o něčem jiném.

Jen bych dodala, že jsme pobřeží projeli od Balčiku po Carevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.6.06 15:12

My byli v Kitenu pred dvema lety - je to celkem male mestecko, po prvnich dvou vecerech uz znas celou promenadu a vsechny obchudky, ale je tam celkem zivo - jen slibovane sporty a diskoteky na plazich se nejak nekonaly, ale pokud tam clovek jede s detma (my tam byli s partou kamaradu), tak to zrejme nevadi :). Fungoval tam i bankomat i smenarna penez, takze zas tak male to neni… jo a na plaz to byla celkem streka (ctvrt hodiny chuze z kopce a lesem), ale to asi zalezi na tom odkud, my bydleli v Kameji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
28.6.06 17:26

Ahojky,my se dneska vrátili ze Slunečného a už nikdy více…pro samotné dva lidi jo ale ne pro děti,alespoň v té části kde jsme byli my :roll:

Pokud mohu srovnávat z předchozími dvěmi lety, kdy jsme byli v Primorsku tak je to nebe a dudy-ceny,přístup lidí (zaměstnanců lékáren atd.)a všechno.
Výborný je taky Sozopol,tam jsme původně chtěli jet ale vzali jsme Slunečné a teď toho trochu lituji…no poučení pro další dovolené!!!

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.6.06 20:37

Ahoj holky.
No Kiten, to znám jem z vyprávění tchánovců. Já byla v Primorsku, to je asi 5km od Kitenu. Pro srovnání je Kiten prý malinkej. Ono sice Primorsko není taky žádný veliký letovisko, ale pro mě bylo hodně důležitý to, že je tam ČESKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM. To je asi podstatný, protože se můžeš na všechno zeptat, poradit… Dále jsou tam snad všude jídelníčky v češtině, domluvíš se v pohodě, cený suprový…
No dokonce jsem tam musela okusit i jejich zdravotnictví, to tam se mnou šla taky ta z informačního centra. Pomohla se domluvit i v lékárně, no pohoda.
Podle mě jsou tyto věci důležitý, i když je mnohem lepší, když takový starosti nikoho nepotkají.
Každopádně já bych radši než Kiten opět volila Primorsko. Byla jsem tam 2×, po druhý už i s 14m dítkem. Jak já bych jela zase…
Přeji dobrý výběr a hezkou dovolenou.
Ilča
No jo, ale na Primorsko jsi se vlastně neptala :D Jen teda z toho co jsem ještě slyšela, že čím je letovisko víc nahoře, tím je dražší. Takže Kiten by mohl být určitě levnější než Sluneční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.6.06 21:54

Také jsme byli v loňském roce v Bulharsku, v Primorsku. A musím říct, že se nám tam líbilo moc. To, že může člověk zajít do Českého informačního centra, je fajn. Nejen, že Vám poradí s případnými problémy, ale dozvíte se tam i o plánovaných poznávacích zájezdech. Pro rodiče s dětmi opravdu doporučuji, je tam severní pláž a jižní pláž, severní bývá trošku divočejší, pláž jižní je naopak vhodná pro dětičky. Návštěvu Sozopolu doporučuji. To je tak nádherné, malebné městečko… dodnes mám pohled z pláže na skalnaté útesy s vystavěnými starobylými domečky jako pozadí v PC. Bulharsko všem doporučuji, byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených. Katrix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
30.6.06 18:01

Ahoj,

já bych do Kitenu nejela ani za nic. Byla jsem tam před 3 lety s mamkou-ubytování jsme měli mít s výhledem na moře…, ale: dovezli nás do nějakého špinavého kempu u prašný silnice, všude samé stany s Bulhary, prach. Z hotelu se vyklubal 1patrový humus, kde i na dveřích bylo vidět páčení (pozor, v B. se děsně krade) … K moři kousek, ale nic moc. Všichni jsme protestovali, tak nás pak převezli jinam, tuším, že do Černomorje - kde byla pláž městská, mikro mini, hlava na hlavě a špína. Pořádná pláž byla 3km daleko.

Kdysi jsme byli v Zlatých pískách a u VARNY - SUPR.

Hodně záleží na ubytování, chtěl vědět co nejvíc a vidět fotky.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
30.6.06 18:28

HankoB, je mi líto, co se vám stalo, ale myslím, že ve vašem případě za to nemůže Kiten jako takový, spíše cestovka. Prozradíš nám, případně i ostatní holky, které v Bulharsku už byly, se kterou CK nejezdit a kterou naopak doporučit?
Díky,
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
30.6.06 19:34

Ahojky,

já už si, žel, nepamatuji, s kterou to bylo cestovkou. Nebyla to nějaká ta velká (jako je Firo apod.), ale zase ne nějaká malá neznáma. Škoda, že už teď fakt nevím, docela ráda bych jim udělala „reklamu“.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.6.06 19:43

Já byla v Bulharsku několikrát. Byla jsem na Slunečném pobřeží, Zlatých pískách, Albeně, Primorsku (v Kitenu na výletě- je to kousek od Primorska), Pomorie.
Pokud chceš trochu klidu volila bych spíš destinace Primorsko, Kiten. Je tam spoustu penzionů a rodinných hotýlků. Často se tam mluví i česky. Pokud chceš trochu divočinu, diskotéky, spoustu turistů, bohužel i nacpané pláže tak raději Sl.pobřeží, Zlaté písky a pod. V těhlech střediscích je více možností zábavy, nákupů, ale právě na úkor klidu a soukromí.
Mě se líbilo všude, Bulharsko mám ráda. A já bych si s malým mimčem vybrala klidnější místo.

Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.6.06 22:14

Nebyli jste někdo v letovisku Obzor? my jsme tam jezdili kdysi a rádi bysme se zase do Bulharska podívali, ale nevím jaké místo vybrat a hlavně aby to bylo vhodné pro roční dítko. Díky
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.7.06 16:27

Hanaz,
jak to vypadá ve Kitenu bohužel nevím, ale zítra odlétám do Lozence, to je 5 km od Kitenu. Příští neděli se vracíme. Pokud ti to pomůže dala bych ti čerstvé informace. Pozjišťuju co se dá. Sati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.7.06 00:27

Sati, budu moc ráda když povyprávíš. Já byla mockrát jako dítě v kempu Jug, je to blízko Lozence, manžel coby puberťák taky tak bychom se tam rádi při dovolené podívali i když po skoro 30 ti letech nevím co tam poznáme. napiš jaké to bylo, budu se těšit Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.7.06 11:38

hanaz, jsem v Lozenci, je to tu super, ceny jidla za hubicku, piti taky. V Kitenu jsme nebyli. Zbytek napisu po prijezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová