raid do zásuvky x batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1829
28.6.06 10:57

raid do zásuvky x batole

Zdravím všechny :-)

ráda bych věděla, jak je to s používání raidu do zásuvky a s batoletem spícím v místnosti? Vadí mu to nebo je to neškodné?

Dík a hezký den

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
28.6.06 11:20

My to užíváme normálně. Přijde mi to každopádně lepší než mít poštípané dítě.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
28.6.06 11:21

Hani,

my to normálně používáme. Přes den to vyndavám a máme jen v noci. Žádné změny jsem nepozorovala. Ani nevím jestli tam je něco o dětech napsané. Používali jsem to už loni, tam kde jsem bydleli bylo opravdu značné množství komárů. Marjánka byla malinká a také to bylo v pohodě.

Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.6.06 11:38

Je to chemie, studovala jsem to loni, taky jsme měli moc komárů. Nakonec jsem to řešila moskitiérou nad postýlku.Raid ve spreji bys na něj taky nenastříkala, ne??A v podstatě je to to samé, pokud to bude dýchat dva měsíce každou noc. Já se snažím jakémukoli jedu vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.06 11:43

Ma se u toho hodne vetrat, kdyz jsem to pouzivala jen pro nas „dospelaky“, mela jsem okno uplne dokoran…pisou tam myslim, ze je to toxicke pro rybicky, ne? Asi bych to male dite nenechala dychat..radsi jsem koupila site na okna na suche zipy, snadno se to nandava, daji se prat…letos jsem s nimi zadneho komara nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.6.06 12:56

cauky,
to s tema rybickama je pravda,to si taky pamatuju,ze je tam napsane-ze by se mohly otravit.Ja se bala to pouzivat celou noc,i kdyz mimco jeste nebylo,ale mela jsem maleho psa :D .
Minuly rok jsem si na to taky netroufla,tento cekam na site do oken/uz dva mesice :evil: /
Taky vim,ze pokud jsem to mela zapnute delsi dobu/a nevzbudila se v noci driv/,desne me z toho bolela hlava a citila jsem z toho smrad..
Tak teda nevim,ale urcite to nejaky sajrajtik bude

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.6.06 12:59

Tak my to tam máme přes noc, samozřejmě jen při otevřeném okně, jinak to ani není potřeba. Ráno to manžel, než jde do práce, zas vyndá
Bolehlav jsem z toho neměla nikdy, cítit to taky není.
Ale je to jako se vším. Záleží na každém…
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.6.06 13:27

Gabinko,
tak tu tvou posledni vetu jsem chtela napsat taky :lol: :D
Je to jako se vsim,zalezi na kazdem…
Presne tak,me z toho muze bolet hlava a jineho nemusi,verim,ze kdyby vas z toho bolela hlava,tak si to asi v zasuvce tezko nechate celou noc 8)

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
28.6.06 13:40

Já jsem to řešila loni a musím říct,že jsme nakonec nechali udělat sítě.Taky si myslím,že když je to toxické,tak to určitě vhodné pro mimčo nebude.Nebo ta moskytiéra je taky dobrý nápad…
Asi spíše zábranu mechanickou než chemickou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
28.6.06 13:48

Haluma - my podobné výrobky taky nepoužíváme - manžel je chemik a tím, jak ví, co za sprominutím sajrajty tam strkají, tak je striktně proti…
osvědčila se nám moskytiera - máme tuto:
 http://www.ikea.com/…oductDisplay?…

kupovali jsme ji už loni a to tam měli i přez jednolůžko… plánujeme koupit ještě jednu pro maličké…

navíc pro Matýska to může být dobré ozvláštění spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.6.06 13:55

Any přesně tak:)
G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
28.6.06 18:18

jen dodám účinné jsou i aromaoleje - levandulový nebo tee trea. Rozhodně nejsou chemické jako raid. Stačí nakapat na kapesník a nechat poblíž dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.9.10 21:56

Ahojte,

nevíte, jestli je ten Raid do zásuvky účinný i na pavouky? A myslíte, že to může nějak negativně působit na naši kočku?

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová