Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byli jsme trochu vic na jih, ale nektere veci budou stejne…malemu byly 2, do letadla mel nejaka auticka a pastelky, ale zabavil se svacinou a cumenim na lidi
Je to fakt chvilka. Ceny uplne v pohode, v obchodech jak u nas, neco drazsi, neco levnejsi, celkove v klidu…kocar jsme pouzili na prochazky po meste, na plaz jsem ho nebrala. Vodu jsme kupovali balenou nebo povarili, malemu spis tu balenou…a nekupovali jsme ledovou trist, jinak asi vsechno…par lidi strevni potize melo, my ne. Byli.jsme v cervenci, tak ohledne pocasi neporadim. Celkove dobry, pamatuju si Bulharsko pred tak 15 lety a byvalo to o dost horsi (bordel a spina)…ted me stvala akorat jedna vec - vsichni vsude kourili…na plazich, v restauracich, vsude a furt.
Do bulharska bych už nejela, slunečné pobřeží hrůza, moře nic moc, řasy, po pláži chodili koně a kadili tam, spoustu atrakcí
Chtěla jsem se zeptat- jsou na Slunečném pobřeží restaurace, které mají přes poledne menu? Na kolik zhruba vyjde? Doporučíte nějakou dobrou a ne moc drahou restauraci?
Děkuji předem za odpovědi:)
@mucyk každý rok se to trochu meni, ale skoro ve vsech rest.maji poledni menu a ceny jsou podobne jako u nas
Ahoj všem, je někdo teď v Bulharsku? Letíme tam 4.7. a toho počasí se bojím. Viděla jsem předpověd do 6.7 zatím a déšť 80 %.
@nikitice Nestresuj se dopredu, pocasi stejne neovlivnis. A zrovna SP je tovarna na turisty, takze plno aktivit i pri nepriznivem pocasi. Hlavne si tam odpocinte ![]()
@nikitice píše:
Ahoj všem, je někdo teď v Bulharsku? Letíme tam 4.7. a toho počasí se bojím. Viděla jsem předpověd do 6.7 zatím a déšť 80 %.
Tak je to předpověď, počasí se dá na 80-90% předpovědět 2-3 dopředu, co bude za 14 dní je ve hvězdách, to se může ještě 10× změnit. Za týden může být předpověď že bude celý týden pršet, to prostě neovlivnis.
@nikitice vcera se vratila kamoska a pocasi dobry.Kazdej den to bylo na koupani
Díky, určitě nevěřím předpovědi na 14 dní, taky doufám, že se to změní. Koukaka jsem dnes na webcamery a zataženo a na fb tam dnes psala paní, že je dnes zima, že mají mikiny.
@cecetka toho mám zažitého z Čech dost… Lipno, Slapy, Orlík v dešti… tak snad to nebude i tam.. Jiné aktivity u moře možná jdou, ale to pak můžem být doma. Člověk dá ty peníze za to koupání a letos jich bohužel víc nebylo na to letět někam dál a kvůli x zkušenostem z Čech jsme nechtěli být tady. Spíš jsem chtěla vědět jak to tam je s tím deštěm. Snad nebude pršet týden..