Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kdysi jsem to měla. Začala mě tam růst boule, která se zvětšovala až do velikosti pěsti. Už si to moc nepamatuju, ale vysvětlovali mi to tak, že je to pozůstatek štítné žlázy, která jak člověk roste sestupuje dolů a ta „skulinka“ se mě zanítila a začalo mi tam něco růst. Normálně mi to odoperovali a od té doby o tom nevím.
@kateka.1 píše:
Kdysi jsem to měla. Začala mě tam růst boule, která se zvětšovala až do velikosti pěsti. Už si to moc nepamatuju, ale vysvětlovali mi to tak, že je to pozůstatek štítné žlázy, která jak člověk roste sestupuje dolů a ta „skulinka“ se mě zanítila a začalo mi tam něco růst. Normálně mi to odoperovali a od té doby o tom nevím.
Také je velká řekla bych tak 6cm
Může to být cokoliv, přes uzlinu, po něco horšího. Nikdo Ti to neřekne.
Musíš k doktorovi. Každý má jiné zkušenosti. Ale určitě běž, nezanedbej to.
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli někdo také má nebo měl bulku na levé straně krku která neboli na pohmat je cítit tvrdší nebolestivá bulka, v pondělí jdu k Mudr.
Ale třeba tu má někdo zkušenost na internetu čtu že je to nádora já jsem strachy bez sebe
Jsme dospělá
Já velice trpím na bolesti krční páteře a někdy se mi tam udělá boulicka, je to prý ten “blok” ve svalu … většinou stačí rozmasirovat a zmizí …. Samozřejmě to muže být cokoliv, určitě navštivte lékaře ![]()
@Ter719 a jak se to má masírovat? Občas mě taky bolí mám to takové stuhle
@Anonymní píše:
@Ter719 a jak se to má masírovat? Občas mě taky bolí mám to takové stuhle
Většinou mi pomůže až masaz od profesionála, určitě bych ale nejdřív zašla k lékaři, radši to nemasírujte když nevíte co to je ![]()
Dobrý den chci se zeptat jestli někdo také má nebo měl bulku na levé straně krku která neboli na pohmat je cítit tvrdší nebolestivá bulka, v pondělí jdu k Mudr.
a já jsem strachy bez sebe
Ale třeba tu má někdo zkušenost na internetu čtu že je to nádor
Jsme dospělá