Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
jj, radši kontrola, i když to nemusí nic být, ale jistota je jistota
Já měla bouličku v podpaží po odhazování sněhu a za pár dní zmizela - nenamáhala jsi se? I když v 30. týdnu asi ne ![]()
Může to být i zvětšená uzlina- stačí třeba holení v podpaží a je to ![]()
Já měla taky, šla jsem ihned k doktoru a byla to prý jen tuková, mlel něco o tom, že to je tim, jak se teď holíme a bláblá, dal mi nějakou tinkturu a ztratilo se to. Ale k doktoru bych rozhodně šla.
objednej se na sono, nic to nebude, ale pro vlastní klid, nejlepší je zavolat si přímo do prsní ordinace a oni si tě ohlídají ![]()
Bohužel bulku může vyvolat i holení nebo antiperspiranty (používala jsem něco proti pocení a udělala se mi bulka a bolela, nakonec do týdne zmizela, když jsem to přestala používat), přesto pro klid bych to řekla doktorce, ať se na to podívá…
Dojdi si na kožní a pak třeba na sono. Někdy je to ucpaná mazová žláza, ta velká a buď ti dají mast s kterou se mažeš a vstřebá se to, nebo to rozříznou a vymáčknou. Ono je to pak hrozně bolestivé, kdyby to byla ta velká ucpaná mazová žláza. Dělá se to ambulantně, píchnou jen lokální anestezii.
rekni to doktorce a uvidis. Ja mam bouli v podpazi casto, je to jasne viditelne, vypada to spis jako otok, bylo mi receno, ze je to slepa mlecna zlaza a asi fakt jo, kdyz mi nabihalo mliko po porodech bolelo to jak cert a musela jsem podpazi ledovat. Treba to bude neco podobneho. Muze to byt i uzlina. Ale lepsi je se na to poptat u dr.
Nahmatala jsem si bulku v podpaží. Je tvrdá a nebolestivá, ale nemám vůbec odvahu zajít k lékaři…
Ahojky, můžu prosit o radu? nahmatala jsem si včera bulku v podpaží, před týdnem mmě to bolelo a měla jsem to zarudlé, ted to nebolí ale pořád tam je, ve čtvrtek jdu na gyndu, stačí to? nebo mám jít dřív, už se mi honí hlavou katastrof. scénaře ![]()
Dobrý večer, obnovuji
už asi druhým rokem mě střídavě pobolívá v pravém podpaží, někdy i v prsu. Vždycky to trvá tak měsíc dva v kuse, nezávisle na ms cyklu a pak to dá pokoj. V rámci prevence a pro svůj klid docházím do mamoporadny na uz co 3měsíce. Nikdy se nic nenašlo.
Teď už mě ta bolest zase drží víc než měsíc, sono z mamoporadny mám v pořádku, prsa i uzliny o. k,jen tedy v podpaží bulka, víc ji nahmátnu když se utírám ručníkem po sprše, když provádím samovyšetření, nahmatám prd (hádám že jsem spíš dřevo, než že by tam nic nebylo ) a celkově mám pocit takového jakoby otoku v podpaží
do toho mě děsně loupe v rameni. Takže nevím co bych tak měla čekat, je to od ramene nebo to bude spíš tuková bulka co díky velikosti na něco tlačí. Nic horšího bych nečekala vzhledem k tomu, že nález z mama mám měsíc starý. K praktické jdu v pátek a ráda bych se toho už konečně nějak zbavila
jen bych nerada opět slyšela, že to nic není. Kdyby nebylo tak to nebolí ![]()
Ahojky,dneska jsem si našla kousek od prsa malou bulku v podpaži.Neboli mne,ale když jsem zvedla před zrcadlem ruku videla jsem malou bouličku.Jsem ve 3O tydnu tehotenstvi,k doktorce pujdu,ale jen se chci zeptat jestli se vam to taky nestalo?Diky