Omezení pohyblivosti kloubů při kojení

40
22.12.10 10:41

Omezení pohyblivosti kloubů při kojení

Ahoj ženy, prosím poradí některá, kojím 5 měsíc a hrozně se mi zhoršují klouby v pohybu a hrozně bolí, je to čím dál horší někdy u nohy mi to i oteče, zrovna teď se nepostavím ani na nohy kvůli kolenu,potřebuju fungovat,nevíte co s tím?Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
22.12.10 10:47

mám podobný problém, kolena mě bolí a to kojím jen částečně… nejhorší je sedání a zvedání a schody… sednout si na záchod je hrůza. hledala jsem to tu ve starších diskuzích a zjistila, že problémy s tím mělo víc lidí, ale žádné řešení jsem nenašla… trochu se mi to zlepšilo, když teď ty kolena udržuju v teple (mám na nich pletený návleky)… v lékárně mi řekli, že při kojení na klouby nic jíst nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.12.10 12:03

I mě to trápilo, po tom šestém měsíci se to zlomilo a asi už vydržím všechno 8-o . Mažu konopným mazáním a beru Vápník, hořčík, zinek. Jinak nezbývá než vydržet nebo přestat kojit. Hodně vápníku je prý v sezamovém semínku :think: Pokud by jsi měla mít fakt nějaké vážnější problémy tak neváhej a začni učit na UM, navštiv lékaře, rozhodně to nezkoušej „rozchodit“. Spokojená maminka - spokojené miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.12.10 12:41

Podobné problémy jsem měla taky, dokonce jsem byla lékařem odeslána na spec. vyšetření na osteoporózu. Tam se sice nic vysoce závažného neprokázalo (což mě uklidnilo),ale bolesti trvaly až do konce kojení. Dcera se sama odstavila v 8. měs. Připisovala jsem to tomu, že jsem už trošku starší matka (malá se mi narodila ve 39). Takže jediná rada - dostatek příjmu vápníku a vydržet !! Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
22.12.10 12:50

já jsem s tím byla i na ortopedii, kde mi známý lékař tvrdil, že bolesti kolen a kojení absolutně nesouvisí - když bylo malé rok, přestala jsem kojit a do měsíce bolesti kolen úplně přestaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.12.10 12:51
Fidak píše:
já jsem s tím byla i na ortopedii, kde mi známý lékař tvrdil, že bolesti kolen a kojení absolutně nesouvisí - když bylo malé rok, přestala jsem kojit a do měsíce bolesti kolen úplně přestaly

Jo a ještě to často svádí na to, že se kojící matky nevhodně stravujou, ale taky jsem přesvědčena o tom, že to je z kojení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.12.10 15:32

stravuju se skoro stejně jako předtím, takže to ke naprostý nesmysl :) tak jen doufám, že to opravdu přejde, až přestanu kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
22.12.10 16:40

…přestalo to během pár dní po ukončení kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.12.10 19:01

Já jsem si dnes právě koupila koňskou mast, to snad v kojení nevadí, je to byliné, tak to zkusim,ty návleky jsou dobrý nápad, určitě vyzkouším díy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.12.10 19:03

Taky mi přijde, že je to tím i když mi to někteří vyvrací,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková