Bulka v podpaži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1094
22.10.14 07:11

@bozska-mrcha taky jsem s bulkou valcila…vsechny vysetreni vc. mamografu v poradku. Nakonec jdem so ji nechala vyříznout na chirurgii a byl klid..byla to tukova bulka vedle mlečne žlazy. :mavam: drzim palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
22.10.14 09:28

@simcaak taky čekám, že to bude něco podobného, jen bych zase nerada slyšela, že to nic není a mám to nechat :cert: :roll: :D

díky :mavam:

ještě se zeptám, normálně v lokálním umrtvení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.10.14 10:05

No a jak na UZ vyjadrili k te bulce?
Mne to sedi podle popisu na problem s pohybovym aparatem, rameno, pater, klidne i zebra.
Bulka nemusi mit souvislost, nektere uzliny jsou hmatne( i normalni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
22.10.14 10:39

@mroe na uz se k bulce nevyjádřila nijak, ani ji neprohlédla, zkontrolovala prsa, uzliny tam bylo vše v pořádku a víc nic.
Já mám celkově ten pravý prs o dost větší než levý, ale to je běžná asymetrie. Jediné co je divnější, že když dám ruce podél těla tak v tom pravém podpaží, v tom ohybu je vidět že je to větší, nevím jak to přesně popsat. To je právě od té doby co se to před těmi dvěma lety ozvalo poprvé. Netuším do jaké míry to může mít souvislost s pohybovým aparátem.
Nejvíc mě vytáčí, že dokud jsem sama v podpaží nic nehmatala, tak jsem to extra neřešila, prostě to bolelo, kontroly v pořádku tak pro se stresovat. Teď vím že tam něco je a chci to dostat ven :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
22.10.14 11:53

@bozska-mrcha jen umrtveny…cca 30min uz si to nepamatuju :( nech si to vyndat a uvidis hned…i ba tvou zadost ti to vyndat musi..hen na chirurgii musis mit doporuceni od gyndarky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.10.14 13:36

Tak pokud je bulka skutecne v podpazi ( tedy v axile), tak ji dr. pri vysetreni nemohla minout, uzliny jsou tamtez. Tak bud je to tukove, coz nemusi byt v okolnim tuku, ktery je tam i normalne, odlisitelne, nebo mas jen proste pod jednim podpazim vetsi tukovou vrtsvu. Oboji ale vetsinou neboli, takze to nejspis nebude pricinou tech bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
22.10.14 14:37

@mroe aha,tak tedy tu bulku nikde neviděla, protože by to asi řekla nebo napsala do zprávy.
Tak teď tedy už jen zjistit co a proč mě tam bolí, protože to fakt bolí jako prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
22.10.14 17:35
@bozska-mrcha píše:
@mroe aha,tak tedy tu bulku nikde neviděla, protože by to asi řekla nebo napsala do zprávy.
Tak teď tedy už jen zjistit co a proč mě tam bolí, protože to fakt bolí jako prase :roll:

Zkus rehabilitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
24.1.15 22:36
@alfie píše:
Holky,
já jsem asi blbá, bulku v axile jsem si nahmatala už před pár měsíci. Byla malá, nebolestivá, říkala jsem si, že asi žlázka. Nechala jsem jí být a teď se zvětšuje. Nebolí a objednala jsem se na gyndu, doufám, že ne pozdě, mám strach a nadávám si, jak jsem mohla být tak hloupá, věřím, že to nic nebude, máte někdo zkušenost?
Moc děkuju za názory.
 Alfie

Jestli to neboli a zvetsuje se to, objednej se rovnou na UZ(predpokladam, ze ti je mene nez 40), na gyndu bych ani nechodila( resp. jen v pripade, ze by te tim padem objednali na UZ rychleji, pokud budes mit zadanku). Najdi si nejake screeningove centrum v okoli www.mamo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.4.15 22:12

Tež se přidavam mam tak samo nahmatala jsem si bulku v levém podpaží. V té době jsem cvičila a posilovala tak jsem si myslela ze jsem si to namohla v posilovně nijak mě to neomezovalo a nebolelo tak jsem neřešila. Jenže pak přišla radostná událost // jenže v těhu se mě bulka zvětšila. Obeznámila jsem doktorku a ta me hned objednala za 10 jdu na vyšetření mam docela obavy jak to bude probíhat protože jsem už v 21TT. Máte nějaké zkušenosti v těhu? :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.4.15 17:01
@svět2015 píše:
Maminka známé vymítila rakovinu prsu, po třech letech užívání čehosi zeleného, nevím co to už bylo musela bych se jí zeptat, byla zhoubná rakovina pryč, nevím jeslti něco odštavnovalal nebo už něco kupovala a ředila

To uz jsem slysela mockrat a neverim tomu ani za mak. Bud nemela rakovinu prsu, nebo to neni pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
20.4.15 12:55

@mroe
Osobně znám paní, která měla rakovinu prsu. Bojovala s ní asi 2 roky a vypadlo to, že se uzdraví. Pak se rakovina vrátila i s metastázema na játrech, chemoterapie nezabrala a doktoři jí nedávali už moc nadějí. Byla u „léčitele“ a věř nebo ne, paní žije už asi 5 roků a je zdravá. Prostě jí rakovina zmizela i s metastázema.
Někdy se dějí věci, kterým náš racionální rozum odmítá uvěřit, ale to neznamená, že neexistují… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
20.4.15 14:59
@ivunak píše:
@mroe
Osobně znám paní, která měla rakovinu prsu. Bojovala s ní asi 2 roky a vypadlo to, že se uzdraví. Pak se rakovina vrátila i s metastázema na játrech, chemoterapie nezabrala a doktoři jí nedávali už moc nadějí. Byla u „léčitele“ a věř nebo ne, paní žije už asi 5 roků a je zdravá. Prostě jí rakovina zmizela i s metastázema.
Někdy se dějí věci, kterým náš racionální rozum odmítá uvěřit, ale to neznamená, že neexistují… :mavam:

Ja tomu zacnu verit az v okamziku, kdy uvidim jeji dokumentaci. Muze se to stat, ale jiste ji k tomu nepomohla jen vira v uzdraveni - moje rekace byla na citovany prispevek - a ten je smazany. Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.4.15 09:51

@mroe Já její dokumentaci taky neviděla a ani to nepotřebuji. Paní je prostě zdravá a žije. Dobře ji známe a rakovinu rozhodně měla včetně metastáz. Bylo to s ní už opravdu špatné a lékaři jí už neměli co nabídnout.
Není to jenom o víře, dostala od něj určitou kombinaci vitamínů a podpůrných prostředků nebo jak to nazvat.
Nikoho nepřesvědčuji, vím o tom svoje.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.17 21:37

bulka

Dobrý den asi tak před 14 dny jsem si nahmatala pod podpaží bulku která mě občas bolí je o něco větší než hrášek přítel řekl že je to vřed tak jsem do toho píchla a vytekla takový bílý hnis ale ale od te doby to pořád mám a o něco se to i zvětšilo muže to být něco vážnějšího mám s tím jít k doktorovi mám s toho i strach že je to něco vážnějšího děkuji moc za odpověď Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková