Bulka v rozkroku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.4.09 12:42

ja to mam v ty prohlubni jak je z obou stran, nevim jak to popsat nejdriv jsou trisla pak kdyz jedete dolu rukou tak je porad kost a pak tak na urovni velkych stydkych pysku konci a je takova prohluben jde tam sahnout do hloubky to je teda popis a neni to bulka spis jako by ta uzlina neboli ani vliv na funci zatim nema kdyz na ni sahnu tak jako by skace je to B?zlazka.............

• Citovat
  • Upravit
43071
11.4.09 13:38

hele ono je to vlastne jedno, v teto fazi ti neublizi ani zlazka, ani uzlina … kdyz to skace, tak to je dobre znameni…

hele tak tejden si na to vubec nesahej (abys to castym hmatanim nepodrazdila), pak to zkontroluj a pokud to bude stejne nebo jen trosku vetsi, tak se v klidu objednej na gyndu - klidne termin za 3 tydny, respektive bys to mohla i dal pozorovat sama, pokud by se to zvetsilo hodne, prestalo byt pohyblive nebo to bolelo, tak jsi na gyndu akutne.

myslim si, ze nic neprosvihnes, cysta ze zlazky by se postupne zvetsovala, ale v podstate nevadi, jen mechanicky, zanet zlazky nebo uzlinky by te zacal bolet, to bys nekam sla, extremne nepravdepodobny nador by byl tvrdy jak sutr, zvetsoval by se a(nebo) prestal by byt pohyblivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
18.4.09 14:14

to je bartolinka, nic se neboj, ale mazej na gyndu, dostanes antibiotika, je to proste zanicena zlaza, uz jsem to mela kolikrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.09 12:50

ahojky tak jen pro info.....:) nedalo mi to a mazala jsem na gyndu :) no prej nic vazneho to neni na 100% bud trosku zdurela uzlinka nebo zaniceny zapouzdreny steh po porodu, to je pry pravdepodobnejsi.....takze jsem klidnejsia bez antibiotik a vam vsem moc dekuju pomohly jste mi

• Citovat
  • Upravit
404
6.5.09 15:36

Ahoj,
kamaradce se taky delaly boule, nejdriv jedna, pak i vice…porad se ji to opakovalo, doktor ji zakazal holeni ziletkou, ale to nepomohlo, vzdycky se ji udelala boule, bolela, pak se zmensila a zmizela a tak dokola. Tvrdil ji cosi o zvetsene uzline a blablabla k nicemu to nebylo. Nakonec byla na infekcnim a tam ji delali vsechny testy a zjistila, ze ma v krvi chlamydie (ne ty pohlavni, trachomatis, ale ty plicni pneumoniea) a dostala asi patery antibiotika za sebou a bere rybomunil na imunitu a uz to ma dobry, boule se nedelaji. Ona ta chlamydie je silena mrcha, neni to jen tak se toho zbavit www.chlamydie.info preju ti, aby ti zjistili o co jde a dali te do poradku. A jeste jednou opakuji, ze to neni chlamydie pohlavni, ale chlamydie plicni, chytnes ji kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.5.09 15:38

tak to je super, nejak se mi nezobrazil ten tvuj posledni prispevek o rozuzleni cele situace :D tak treba to pomuze nekomu jinymu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.09 21:18

tak mi to nedalo a dosla jsem si jeste k apolinari tam me teda pekne vydesili.............. ze prej je to ta cysta na zlaze ale mala v jedne vete mi rekl ze bz do toho nepichal a v druhe ze ta operace je velmi narocna a velmi bolestiva............. no to jsem z toho nespala holky poradte mi muze se to nejak vstrebat????? napiste mi zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
4
19.4.10 16:54

zuzka

ahoj,jedna se o bartoliniho zlazu,ktera je na stydkem pysku hned u vchodu.me se udelala pred pul rokem,byla velka jako orech.moc nebolela a za 4 dny zmizela.ted se mi udelala znova je velka jako citron a silene boli,tak ze nemuzu moc chodit a vebec sedet.ted ve stredu si ji necham operativne odstranit…mas 2 moznosti jak na ni!!!!bud si ji nechas nariznout a vycistit od hlenu a vody kterym se vyplnuje,protoze je ta zlaza ucpana.ale pocitej s tim ze se ti to udela znova.nebo si nechat bartoliniho zlazu odstranit celou a mas klid.zakrok se dela pod celkovou anestezii,zakrok trva asi 20 min.za 4 dny po operaci se muze zase do prace.....tak jestli ti muzu poradit niceho se neboj a dej ji pryc…drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andy1993
12.1.12 19:21

Docela by mě zajímalo jak to dopadlo s tou operací? Proběhla? a nešlo by přidat fotku kde to je? ale no nějaký fotce? jak je na figurině…

• Citovat
  • Upravit
Panda217
22.1.12 23:38

Ahoj, mám taky přesně v tom záhybu bulku velikou asi jako švestka, je taková gumová, když na ni trochu zatlačím, tak jakoby uklouzne vedle. Mám ji tam už přes tři roky, narůstala mi postupně. Tak co s ní? :)

• Citovat
  • Upravit
andy1993
23.1.12 16:56

tak koukám,že nejsem jediná a nevím co s tím…

• Citovat
  • Upravit
Panda217
23.1.12 23:55

A bolí tě to nebo co ti to dělá? Mně to vůbec nebolí a nikdy ani nebolelo. Jenom někdy cítím v tom místě trochu napětí, spíš jako bych si tam natáhla šlachu nebo tak něco, jindy mám pocit, že to tam mám celý tak nějak zatuhlý. Příští týden se chystám na gyndu, tak doufám, že se něco dozvím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 00:13

Tak to samé se mi udělalo asi před 7 lety u stytkých pisků…Dost jsem se vystrašila,ale k doktorovi jsem se bála ještě víc.V tu dobu jsem s někým chodila cca půl roku a napadlo mě jestli to nemám od něj…Asi po měsící to zmizelo a po 5 letech se mi ta samá boule udělala na stehně,ale za pár dnů zmizela.Jeden den sem se holila a myslela jsem si,že jsem se řízla.Začal ještě další problém tak jsem musela k Dr.Ta mi napsala papíry na chýru na vyříznutí.ta boulička o které jsem nevěděla praskla,bolelo to teda šíleně.Navíc jsme zjistili,že jsem asi 6 týdnů těhotná .Dostla jsem na zkoušku mastička a brzy to zmizlo.Do měsíce se to objevilo i příteli…Dokorka ale říkala,že je to možný a že je to na přeléčení obou.Navíc to může dostat i mimi při porodu.Naštěstí šel malej císařem Díky bohu už se nám to asi necelý dva roky neukázalo tak snad dobrý,,,

• Citovat
  • Upravit
Petra1990
13.6.12 00:29

Ahoj
prosim vás, udělala se mi bulka u třísel a nevím co to je.
Když ji zmáčknu tak neskutečně bolí a drží na mstě ani o kousek se nepohne.
Nevíte někdo co to je?

• Citovat
  • Upravit
271
13.6.12 01:12
@Petra1990 píše:
Ahoj
prosim vás, udělala se mi bulka u třísel a nevím co to je.
Když ji zmáčknu tak neskutečně bolí a drží na mstě ani o kousek se nepohne.
Nevíte někdo co to je?

Ahoj ja jsem to mela taky je to nejspis Bartolliniho cysta musela jsem jit pod narkozu rozrizli to a vysali nahromazdenou tekutinu a na druhy den jsem sla domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí