Bulka v rozkroku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
11.1.15 22:28
@Anonymní píše:
@Honzimila no teď jsem to kontrolovala a už se to zmencilo a vytrácí se to. Už to ani není tak bolestivé. Tak já nevím. Chápu, že nejste doktoři, ale myslíte, že to bude popř. hned řezat nebo se na to dává nějaká masticka? Už se to vstřebává, tak nevím, co s tím v takové fazy bude dělat
Fakt je, že se to za čas zase vrátí a je to dost nepříjemný..

Pokud se to vytrácí, tak je to dobré, nikam s tím nemusíš, ale kdyby se ti to třeba někdy nafouklo a do týdne se to nezlepšovalo, tak raději jít, ale to by jsi poznala a neváhala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 08:14

@Honzimila tak jsem byla u dr a měla jsi díkybohu pravdu. Je to furunkl. Dal mi atb tak jsem zvědavá. Snad se ti zahojí úplně a už bude klid :) děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
288
12.1.15 09:57

Tak aspoň si to přeléčíš ;) Ono když se to rozšíří, tak to umí nadělat paseku. Měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.15 00:00

Mala boulička v levo na malem stydkem pysku

Ahoj chtela bych se zeptat?? Co znamena mala boulicika v levo na malem stydkem pisku?? Obevyla sem ji dneska a trochu mne to vydesilo:) prosim odpovez te mi dekuji :) :,(

• Citovat
  • Upravit
4334
28.2.16 14:39

Bulky

Ahoj holky dovoluji si to tu obnovit :) Mám takový problém v pátek mě začali bolet hemoroidy a tak jsem si udělala obklad z dubové kůry bohužel mi začala nějaká alergická reakce a natekl mi zadek ( ne nějak hrozně ) a trochu i vagína, Pocity jsou jako když mám svědivku, ale ta to není to vím na 100%. No k jádru věci, dnes jsem se v noci probudila bolestí v tříslech na obou stranách se mi udělali dvě bouličky ( pod kůží ) o velikosti fazolky, když sedím cítím mírnou bolest, ale na dotek je to hrozně moc bolestivé. Myslíte že to může mít souvislost s problémem který jsem popsala?? A nebo se to vytvořilo úplně nezávisle? Nemáte nějaký trik který by od bolesti trochu ulevil? K doktorce půjdu asi zítra pokud se to nezlepší.

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.2.16 14:41
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky dovoluji si to tu obnovit :) Mám takový problém v pátek mě začali bolet hemoroidy a tak jsem si udělala obklad z dubové kůry bohužel mi začala nějaká alergická reakce a natekl mi zadek ( ne nějak hrozně ) a trochu i vagína, Pocity jsou jako když mám svědivku, ale ta to není to vím na 100%. No k jádru věci, dnes jsem se v noci probudila bolestí v tříslech na obou stranách se mi udělali dvě bouličky ( pod kůží ) o velikosti fazolky, když sedím cítím mírnou bolest, ale na dotek je to hrozně moc bolestivé. Myslíte že to může mít souvislost s problémem který jsem popsala?? A nebo se to vytvořilo úplně nezávisle? Nemáte nějaký trik který by od bolesti trochu ulevil? K doktorce půjdu asi zítra pokud se to nezlepší.Děkuji moc :)

V tříslech jsou mízní uzliny…Nemáš někde v pánvi nějaký zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
28.2.16 15:02

@pe-terka O žádném nevím myslíš že by na to přišlo na gyndě? Byla jsem tam minulý týden a doktor nic neříkal jediný co mám tak je anovulační cyklus, ale to s tím souvislost mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.2.16 15:06
@Anikaa02 píše:
@pe-terka O žádném nevím myslíš že by na to přišlo na gyndě? Byla jsem tam minulý týden a doktor nic neříkal jediný co mám tak je anovulační cyklus, ale to s tím souvislost mít nebude.

Tak projevem zánětu je otok a bolest. Taky zčervenání a teplo, horkost. Teoreticky i ty hemeroidy se mohou zanítit, co já vím…Každopádně by ti gyndař měl říct, jestli ty dvě bouličky v tříslech jsou nateklé mízní uzliny, signalizující zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
28.2.16 15:24

@pe-terka Tak moc děkuji :) zítra si tam zajdu a uvidím co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
3.3.16 19:10

Ahoj Holky na pysku se mi udělala boule je asi o průměru 2 cm bolí to jako čart nemůžu si sednout a bolí to až v tříslech ale bouli mám jak to napsat skoro dírky… no prostě nevím co dál už mi to i prasklo jako hnis ale ještě to chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
9.3.16 10:35

@pe-terka Ahoj, tak jsem byla nakonec 14 dnů marod, skončila jsem s genitálním oparem a protože jsem ho měla poprvé tak jsem měla zvětšené tříselné uzliny + to co jsem si myslela že bylo hemoroidy byl ve skutečnosti právě ten opar který se mi pak přenesl do popředí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.16 12:40
@Anikaa02 píše:
@pe-terka Ahoj, tak jsem byla nakonec 14 dnů marod, skončila jsem s genitálním oparem a protože jsem ho měla poprvé tak jsem měla zvětšené tříselné uzliny + to co jsem si myslela že bylo hemoroidy byl ve skutečnosti právě ten opar který se mi pak přenesl do popředí :/

Tak vidíš, zas tak daleko jsme od správné diagnozy nebyly, na to, že je to virtuálně :mrgreen: Tak se drž, ať se to už neopakuje…Já znám tedy „jen“ opar na rtech, a nic moc…Na genitálu to musí být soda…A ohledně sexuálních záležitostí ti gyndař asi řekl, aby jste si to s partnerem vzájemně nepředávali dokola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
9.3.16 12:43

@pe-terka Přesně tak si rozená dokrotka po netu :D No hele sranda je že jsem to dostala právě z orálního sexu kdy měl partner opar na puse ( a protože jsme oba blbci ) tak nás nenapadlo že se to může přenést, pak se mi to asi utřením dostalo ke konečníku a protože jsem byla ještě víc tupá tak jsem si dělala obklady na hemoroidy a tím jsem si to dostala zase do předu :D No pecka… přítel to bohužel chytil tam dolů také, ale už jsme oba zdraví a jakmile se vyskytne kdekoliv opar máme přísný zákaz sexovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.16 12:52
@Anikaa02 píše:
@pe-terka Přesně tak si rozená dokrotka po netu :D No hele sranda je že jsem to dostala právě z orálního sexu kdy měl partner opar na puse ( a protože jsme oba blbci ) tak nás nenapadlo že se to může přenést, pak se mi to asi utřením dostalo ke konečníku a protože jsem byla ještě víc tupá tak jsem si dělala obklady na hemoroidy a tím jsem si to dostala zase do předu :D No pecka… přítel to bohužel chytil tam dolů také, ale už jsme oba zdraví a jakmile se vyskytne kdekoliv opar máme přísný zákaz sexovat :D
:mrgreen: vy jste dvojka :lol: Ale sebekritičnost a zdravý úsudek ti nechybí a za to máš velký body :palec: No já se s opary na rtech potýkám od raného mládí, takže mám zkušenost, jak jsou lehce přenosné i líbáním. Takže když zrovna potvora vyleze, orální sex nepřichází v úvahu… Jinak doktorka nejsem, at nevznikne fáma - jen zdravotní sestra a to ještě řadu let mimo obor (MD). Ale zdravotnická problematika mě pořád zajímá, takže když vím (tuším), ráda poradím :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
9.3.16 12:56

@pe-terka No to máš pravdu to jsme :D Děkuji moc :D No já právě nikdy v životě opar neměla ani se na mě nepřenesl líbáním takže jsem si myslela že jsem super imunní :D Tak zdravotní sestřička tak to potom jo :) Každopádně za radu moc děkuji :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí