Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky? jdeme se synem 4 roky na obřizku -Bulovka. Má některa zkušenost? jak dlouho po operaci jste museli byt v nemocnici.
Díky
![]()
Byly jsme na částečné a nikoli na bulovce. V den přijetí zákrok, a za dva dny nás pustili. Pak to měl ještě par dní citlivé, ale jinak ok.
Ahoj obnovuji, také jdem s fimosou máte někdo čerstvou zkušennost, je oddělení rozdělené na mladší a starší děti? Je na pokoji sociální zařízení? Nám řekli první den nástup v jednu h, druhý den zákrok a když bude vše ok třetí den domů Lucka
Nevím..s Bulovkou mám jen ty nejhorší zkušenosti, nasbírané za posledních 15let..
Detska urologie, doktorka chtěla synovi při jednom nesestouplem varleti a druhém bloudivem stahovat obě a ještě řezat předkožku. Při kontrole u jiného Dr. ten jen vrtěl hlavou..nakonec stahovali v jiné nemocnici jen 1 varle, předkožku vyřešila mast.
Zlomená noha, špatně udělaná sádra, museli napravovat v Motole
Neurologie -pri opakovaných návštěvách nenalezena správná diagnóza -BPPV, opět pomohla jiná nemocnice
Ošklivá a stará oddeleni, nepříjemný a naštvaný personal
Vždycky si dělám legraci, že kdyby mě srazilo auto, musím se doplazit za čáru, odkud už se nevozí na Bulovku..
@Anonymní-děkuji,no s různýma názorama na jednu diagnozu máme teda také hoodně zkušenností je to síla, každý lékař, jiný názor a to i ve stejné nemocnici, no už sem jdem, máme objednání zatím v ambulancích na nás působili dobře i lékař co dochází na polikliniku, jinak operuje na Bulovce vypadal rozumně, tak uvidíme a pevně věřím, že sem pak napíšu pozitivní příspěvek. Ale mrzí mě, že máte tak špatné zážitky
Ahojky, tak to má syn za sebou, máme jen dobré zkušennosti-lékaři, sestřičky- jen teda to starší prostředí, ale nejdůležitější je, že personál byl ok, ještě kontrola a snad už budem mít klid otázka, zda to do budoucna ještě nečeká mladšího, bylo fajn, že měli na pokoji tv a i paní učitelka byla fajn