Bungee jumping!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
9.8.12 08:39

No prave, vlastne to mame uz rok domluvene s kamaradem, ale nejak to nevychazi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 08:41
@Handulinka píše:
No prave, vlastne to mame uz rok domluvene s kamaradem, ale nejak to nevychazi :-)

Jooo, to budeš muset asi zavelet :) Je ten lanový park na netu? Máš link?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.12 08:58

Tady - http://www.ilanac.cz/ a nejaky je ve Vysocanech, ale ten neni mezi stromy a nizsi je na Gutovce na Strasnicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 09:03

Ten lanový park se mi docela líbí, ale oproti Bungee jumpingu mi to přijde jako čaj :) Nebo se mi to jen zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.12 10:09

Jojoo, to urcite, i kdyz v takove vysce se mi budou pekne podlamovat nohy :-) S detma uz se neodvazim na takovy smrtaky jako driv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 10:18

Ty to dáš, já ti fandim :mrgreen: Pak písni, jak to dopadlo, tedy, jestli se k tomu někdy dokopete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.12 13:20

Hihi, tak joo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
10.8.12 00:19
@Kallistó píše:
@Vergis a jaká to byla výška? Já teda měla taky pocit, že to bylo tak neuvěřitelně rychlý, že se to ani nestalo :lol: Nejdelší bylo to houpání

nechci ted kecat ale myslím 60metrů, když jsem to skákala byl to největší most tady na seskok, jak je to tedkom nevím. My jsme skákali přichyceni za nohy, takže jsme tam byli jak netopýři a to bylo fakt nekonečný, než nás vytáhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.8.12 07:44

@Vergis, za nohy jsme tam vyseli taky, akorát nám spustili naviják, který nás pak vytáhl hlavou nahoru. Nevím, jak bych to dala obráceně i zpátky, už dole jsem se přitahovala, aby se mi vrátilo trochu krve zpátky do těla z té hlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.12 15:23

Slovencko

Neviete o niecom takom na slovensku v okoli presova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
17.8.12 07:33

@vlah1234, tak jestli je něco v okolí Prešova, skutečně netuším. Zkus pohledat na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.11.19 20:37

re

Když jsem narazila na toto vlákno tak jsem si vzpomněla jak jsem na bungee byla, hrozný zážitek, který jsem si na max. užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková