Orientální tanec Horažďovice

67
8.8.12 07:05

orientální tanec Horažďovice

Ahoj, chystám se v září začít s orient. tancem. Byl mi doporučen na zpevnění celé postavy. Nechodíte někdo? Nemáte s tím zkušenosti? Co kdybychom šli společně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5064
8.8.12 09:09

Tady něco takovýho je? :-) otevřela jsem to hlavně proto, že sem tam viděla ty horažďovice :D to se jen tak nestává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.8.12 21:21

Taky jsem to nevěděla, ale poradila mi to paní v lékárně. A koncem září začíná kurz. Přidáš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
8.8.12 21:33

Na začátku září mám rodit, takže teď určitě nic neplánuju, a hlavně nevim nevim, vlnit své,,špeky,, to by asi nebyl hezkej pohled. Ale od září se tu má rozjet H. E.A. T. to mi říkala kamarádka, že by chtěla chodit, tak mě to taky trochu láká, ale nevím, jak budu schopná časově se zaběhnout, přece jen novorozeňátko a tříleťák není jen tak :-) takže podle toho jakej budem mít režim, bych se sebou chtěla něco dělat, vypadám děsně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.8.12 06:54

Aha..to jsem netušila..to ti tiše závidím.. :potlesk: Tak ať vše dopadne jak má. A co to je ten H. E.A. T.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
9.8.12 08:06

Mrkni na youtube :-) je to taková,,chůze na pásech pod určitym sklonem,, neumim to popsat ;) a ty nějaký děti máš, nebo se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.8.12 21:32

Kouknu na to, ale to by mě asi nebavilo. Mám 10-ti letýho kluka…a možná bude i druhý..uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková