Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
jj, mám to za sebou
, ale zajímalo by mě, co jste u toho prožívaly vy? Je to třeba napodruhé lepší? Je tady někdo takový? A měly by jste vůbec odvahu do toho jít?
Přišla jsem k tomu, jako slepý k houslím. Co mě čeká jsem se dozvěděla až namístě
.
Mám z toho smíšené pocity, ani nevím, jak jsem se ocitla dole
, následně jsem vyletěla hoooodně vysoko, měla jsem pocit, že přerazím ten most zespodu. Dá se říct, že jsem skočila jeden a půl krát. No co, bonus za jednu cenu
. Dole jsem měla co dělat, aby se mi neudělalo špatně, jsem jaksi lehčí váha, tak se to tam semnou kroutilo jak na kolotoči a do toho jsem se ještě kývala ze strany na stranu.
Nakonec jsem to přežila a po celou dobu, co jsme pokračovali s přítelem v cestě, jsem byla neskutečně vytlemená
![]()
Nevím, jestli bych do toho šla znovu, proto by mě právě zajímalo, jestli si to člověk napodruhé víc užije, když už ví, do čeho jde?
Já jsem skákala jednou, tak před 10 lety - dali jsme seskok jako dárek a šli jsme se na to podívat, neodolala jsem a skočila taky a bylo to supeeer
![]()
Máš pravdu, i když si na to teď vzpomínám, tak se přiblble usmívám
a klidně bych skákala znovu.
Pak jsme v Japonsku zkoušeli něco podobně adrenalinového, taky úplná šílenost - ale měli jsme neomezenou vstupenku, tak jsme prostě šli třikrát po sobě, nemohla jsem odolat ![]()
@Handulinka to jo, ten výtlem byl částečně i dobrý pocit ze sebepřekonání, prostě adrenalin se uvolnil, no ![]()
Co to bylo za šílenost v tom Japonsku?
Ahoj jo jo skakala jsem a bylo to skvele!!! skakali jsme s manzelem z mostu pripoutani k sobe a bylo to bozi!
klidne bych skakala znova a ten pocit vytlemenosti taky znam!
jinak muzu doporucit skok s padakem ja jsem skakala s tandempilotem v pribrami ze 4000m a bylo to neco neskutecnyho!!!
![]()
@michi13 toho padáku bych se bála. Zrovna mi známá nedávno vyprávěla, jak to dostal její kamarád jako dárek. Když skákali, tak se najednou prudce změnil vítr a celé se to změnilo v boj o život. Nakonec byli rádi, že vůbec přistáli na stromě. Ale co si budeme povídat, všechno, co se adrenalinu týká, je nebezpečný a člověk nikdy neví.
Jinak ten bunggee jsem si měla dát asi radši taky s přítelem jako tandem. Váží trošičku víc, tak by se to s námi dole alespoň tolik netočilo. Dokonce měl i odvahu se odrazit, do mě museli lehce strčit
Určitě to mělo na celý ten zážitek vliv ![]()
Kallistó - taková 107m vysoká věž, sedíš na sedátkách, vyvezou tě nahoru a pak pustěj dolů, tady je fotka a video ![]()
http://www.google.cz/imgres?…
@Handulinka tak to je taky dost hustý. Musím se přiznat, že jsem to nikdy ještě neviděla.
Co byl pro tebe větší adrenalin?
No nevím, asi nastejno, tohle byla větší výška, bungee byl zase volný pád. Odkud jsi skákala? Já tehdy ze Zvíkovského mostu - myslím, že to bylo 42 m, tak to není taková výška
Ještě tam měli v Yokohamě brutální horskou dráhu, která vedla z části nad mořem a občas jedeš tak, že myslíš, že hlavou narazíš do konstrukce dráhy, ale v poslední chvilce sjedeš dolů, no taky zážitek ![]()
Tak tu dráhu bych si hned vyzkoušela, ta se mi líbí teda hodně, akorát by bylo horší se dostat do Japonska ![]()
Taky jsem skákala ze Zvíkovského mostu, je to přesně 45 m. Ještěže to je nad řekou, být to nad betonem, tak to na tuty vzdám ![]()
Jee, tak to je nahoda
jojo, nad betonem bych taky nerada skákala, nad vodou to nevypadá tak nebezpečně ![]()
Nojo, když teď s dětma už se člověk víc bojí. Teď už si jen brousím zuby na nějaký lanový park, čekám, až se tam se mnou někdo odváží ![]()
Člověk se sice bojí víc, když má děti, ale musím se přiznat, v tu chvíli jsem na prcka ani nepomyslela
To už bych se pak vůbec neodvážila skočit ![]()
@Handulinka to ty jsi takový vyznavač adrenalinových sportů, jo? Já se odvážila ješte na paragliding, do toho bych šla klidně hned znovu, bylo to super ![]()
Kdysi jsem taky skočila, skočila jsem ve dvojici s kamarádem z Loketského mostu. Za mě teda za hodně peněz málo muziky
čekala jsem od toho víc ![]()
@Vergis a jaká to byla výška? Já teda měla taky pocit, že to bylo tak neuvěřitelně rychlý, že se to ani nestalo
Nejdelší bylo to houpání
Kallistó - hihi, to ne, ale když byla příležitost, tak jsem nemohla odolat ![]()
Lanový park teď máme u nás v lese tak dva roky a ještě jsem se tam nevyhrabala ![]()
@Handulinka píše:…takže příležitost by byla…
Kallistó - hihi, to ne, ale když byla příležitost, tak jsem nemohla odolat
Lanový park teď máme u nás v lese tak dva roky a ještě jsem se tam nevyhrabala