Bungee jumping!

1937
8.8.12 11:20

Bungee jumpiiing!

Ahoj holky,
jj, mám to za sebou :pankac:, ale zajímalo by mě, co jste u toho prožívaly vy? Je to třeba napodruhé lepší? Je tady někdo takový? A měly by jste vůbec odvahu do toho jít?
Přišla jsem k tomu, jako slepý k houslím. Co mě čeká jsem se dozvěděla až namístě 8o.
Mám z toho smíšené pocity, ani nevím, jak jsem se ocitla dole :mrgreen:, následně jsem vyletěla hoooodně vysoko, měla jsem pocit, že přerazím ten most zespodu. Dá se říct, že jsem skočila jeden a půl krát. No co, bonus za jednu cenu :lol:. Dole jsem měla co dělat, aby se mi neudělalo špatně, jsem jaksi lehčí váha, tak se to tam semnou kroutilo jak na kolotoči a do toho jsem se ještě kývala ze strany na stranu.
Nakonec jsem to přežila a po celou dobu, co jsme pokračovali s přítelem v cestě, jsem byla neskutečně vytlemená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nevím, jestli bych do toho šla znovu, proto by mě právě zajímalo, jestli si to člověk napodruhé víc užije, když už ví, do čeho jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
8.8.12 16:52

Já jsem skákala jednou, tak před 10 lety - dali jsme seskok jako dárek a šli jsme se na to podívat, neodolala jsem a skočila taky a bylo to supeeer :lol: :lol: :lol:
Máš pravdu, i když si na to teď vzpomínám, tak se přiblble usmívám :-) a klidně bych skákala znovu.
Pak jsme v Japonsku zkoušeli něco podobně adrenalinového, taky úplná šílenost - ale měli jsme neomezenou vstupenku, tak jsme prostě šli třikrát po sobě, nemohla jsem odolat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 17:33

@Handulinka to jo, ten výtlem byl částečně i dobrý pocit ze sebepřekonání, prostě adrenalin se uvolnil, no :mrgreen:
Co to bylo za šílenost v tom Japonsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.8.12 19:46

Ahoj jo jo skakala jsem a bylo to skvele!!! skakali jsme s manzelem z mostu pripoutani k sobe a bylo to bozi! :mrgreen: klidne bych skakala znova a ten pocit vytlemenosti taky znam! :lol: :lol: jinak muzu doporucit skok s padakem ja jsem skakala s tandempilotem v pribrami ze 4000m a bylo to neco neskutecnyho!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 19:55

@michi13 toho padáku bych se bála. Zrovna mi známá nedávno vyprávěla, jak to dostal její kamarád jako dárek. Když skákali, tak se najednou prudce změnil vítr a celé se to změnilo v boj o život. Nakonec byli rádi, že vůbec přistáli na stromě. Ale co si budeme povídat, všechno, co se adrenalinu týká, je nebezpečný a člověk nikdy neví.

Jinak ten bunggee jsem si měla dát asi radši taky s přítelem jako tandem. Váží trošičku víc, tak by se to s námi dole alespoň tolik netočilo. Dokonce měl i odvahu se odrazit, do mě museli lehce strčit :oops: :mrgreen: Určitě to mělo na celý ten zážitek vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.8.12 20:25

Kallistó - taková 107m vysoká věž, sedíš na sedátkách, vyvezou tě nahoru a pak pustěj dolů, tady je fotka a video :-)
 http://www.google.cz/imgres?…

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 20:30

@Handulinka tak to je taky dost hustý. Musím se přiznat, že jsem to nikdy ještě neviděla.
Co byl pro tebe větší adrenalin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.8.12 20:47

No nevím, asi nastejno, tohle byla větší výška, bungee byl zase volný pád. Odkud jsi skákala? Já tehdy ze Zvíkovského mostu - myslím, že to bylo 42 m, tak to není taková výška :-) Ještě tam měli v Yokohamě brutální horskou dráhu, která vedla z části nad mořem a občas jedeš tak, že myslíš, že hlavou narazíš do konstrukce dráhy, ale v poslední chvilce sjedeš dolů, no taky zážitek :-)

http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 21:05

Tak tu dráhu bych si hned vyzkoušela, ta se mi líbí teda hodně, akorát by bylo horší se dostat do Japonska :think:

Taky jsem skákala ze Zvíkovského mostu, je to přesně 45 m. Ještěže to je nad řekou, být to nad betonem, tak to na tuty vzdám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.8.12 22:25

Jee, tak to je nahoda :-) jojo, nad betonem bych taky nerada skákala, nad vodou to nevypadá tak nebezpečně :-)

Nojo, když teď s dětma už se člověk víc bojí. Teď už si jen brousím zuby na nějaký lanový park, čekám, až se tam se mnou někdo odváží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 08:09

Člověk se sice bojí víc, když má děti, ale musím se přiznat, v tu chvíli jsem na prcka ani nepomyslela :oops: To už bych se pak vůbec neodvážila skočit :mrgreen:

@Handulinka to ty jsi takový vyznavač adrenalinových sportů, jo? Já se odvážila ješte na paragliding, do toho bych šla klidně hned znovu, bylo to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
9.8.12 08:19

Kdysi jsem taky skočila, skočila jsem ve dvojici s kamarádem z Loketského mostu. Za mě teda za hodně peněz málo muziky :mrgreen: čekala jsem od toho víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 08:26

@Vergis a jaká to byla výška? Já teda měla taky pocit, že to bylo tak neuvěřitelně rychlý, že se to ani nestalo :lol: Nejdelší bylo to houpání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.12 08:26

Kallistó - hihi, to ne, ale když byla příležitost, tak jsem nemohla odolat :-)
Lanový park teď máme u nás v lese tak dva roky a ještě jsem se tam nevyhrabala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
9.8.12 08:30
@Handulinka píše:
Kallistó - hihi, to ne, ale když byla příležitost, tak jsem nemohla odolat :-)
Lanový park teď máme u nás v lese tak dva roky a ještě jsem se tam nevyhrabala :-)
…takže příležitost by byla… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to tam s tebou nikdo nechce, nebo co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková