Bušení srdce

2654
24.3.10 16:56

Bušení srdce

Ahoj holky. Mám k vám prosbu. Jsem ve 31 t.t. a po celou dobu těhotenství i v době před porodem jsem užívala na palpitaci /bušení srdce/ 1/2 tbl. Lokrenu. Nyní jsem se na internetu dočetla, že by se měl tento lék před blížícím se porodem snížit popř. vysadit,aby to neovlinilo činnost srdce dítěte. Brala jste některá Lokren až do porodu popř. i po porodu? Je to lék který lze užívat i v době kojení? Za vaše případné zkušenosti děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
24.3.10 20:48

Ahoj!

Lokren je nejlépe vysadit 48 hodin před plánovaným termínem porodu- Pokud se jedná o porod přirozený - tak další dávku neužít, když už se porod začíná rozbíhat a informovat o užívání pediatra.
Po porodu - pokud kojit nebudete, můžete bez problémů užívat. Pokud budete kojit - je to ke zvážení - v případě palpitací - ty nebývají nebezpečné, jen nepříjemné- doporučuji po dobu kojení vysadit. Zvláště pokud je dítě nějak handicapované - menší, se zdravotním problémem, předčasně narozené, je užívání nevhodné. U naprosto zdravého dítěte se dá v úžívání pokračovat, ale benefit musí převážit riziko. Jen pediatři to nevidí moc rádi, a mohou tě nutit k ukončení laktace.
Doufám, že jsem to napasala srozumitelně - poradit by ti měl tvůj lékař.

Petit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.25 12:15

Ahojte děvčátka, máte někdo rychlejší tep? A když mám jít spát, nebo je ráno mám silné bušení srdce (jakoby ho slyším v celém těle)..
Mám teď velké psychické vypětí, byla sem na EKG a ok.
Ale i tak se bojím, snad mě neodsoudíte a pochopíte/poradíte mi.
V klidu mam tep kolem 80, někdy méně, ale jakmile se zvednu a začnu něco dělat mám tep do 120, třeba procházka, nebo jen slezu z postele už to jede. Je to normální? Jsem celkem dost vyděšená :(…. Léčím se s úzkostnou poruchou, prý by to mohlo být i tím… Máte někdo zkušenost? Moc děkuji za případné odpovědi/zprávy. Posílám moc síly pokud někdo strádá a lásku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí