Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojda.Zajímá mě, kolik z vás rodilo při poloze plodu koncem pánevním přirozeně a kolik císařem.U nás v rodině se poloha KP hodně vyskytuje tak mě toto téma zajímá.
Ahoj Deminko,
moje starší holčička byla taky KP, rodila jsem v Motole, nechali mě rodit přirozeně, ale když jsem byla asi na 7cm tak si Nikolka strčila pod zadeček nožičku a to se paní doktorce nelíbilo, tak jsem skončila na sále na císaři.
Romana
Díky za odkaz, ale chtěla jsem trochu čerstvější údaje, proto jsem to založila.Navíc jsem chtěla zjistit info od lidí co sem na eMimino chodí v současné době.Pořád je to smysluplnější než zakládat nové a nové diskuze o tom jestli jsem nebo nejsem těhotná… ![]()
Já jsem to ale nemyslela špatně.Jestli jsem se Tě nějak dotkla,tak se omlouvám ![]()
Ahoj Demi, já taky rodila KP přirozeně. Před rokem a půl.
Nevím jestli je to tím, že mám vcelku širokou pánev (vlastně trochu širší než bych chtěla
), ale porod proběhl bez komplikací a v pohodě a moc ráda na něj vzpomínám ![]()
Ahoj, Barunka byla taky KP, rodila jsem císařem. V Pardubicích
Ahoj já rodila před rokem syna KP přirozeně v Teplicích. Ten den jsme se tam sešly 3 KP, personál valil oči a povolali ještě jednoho porodníka. Všechny šly přirozeně. Já se o KP dozvěděla až na příjmu, tak jsem měla nahnáno a na císaře se ptala…ale skoro se mi vysmáli ![]()
Kamarádka mi zrovna dnes říkala, že zítra nastupuje do Podolí, protože mimčo není otočené a pozítří jí udělají císaře! termín měla příští úterý… je z toho smutná, ale říkám si, že to bude lepší… držím jí palce! ![]()
Pastelka píše:
Ahoj já rodila před rokem syna KP přirozeně v Teplicích. Ten den jsme se tam sešly 3 KP, personál valil oči a povolali ještě jednoho porodníka. Všechny šly přirozeně. Já se o KP dozvěděla až na příjmu, tak jsem měla nahnáno a na císaře se ptala…ale skoro se mi vysmáli
Jůůů Teplice mé rodné město, tam jsem se i já narodila KP přirozeně, ale byla jsem prcek tak to prý šlo dobře. ![]()