Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, jdu pro radu než jsem si manžela vzala tak jsme žily u jeho babičky (od ty doby stíhačka
)bylo to náročné i po odstěhovaní
V pronajatým bytě jsme byli spokojeny po malý jsem se vrátila do práce na brigádu a tím jsem přišla o peníze a musíme se odstěhovat manželovo řešeni je vrátit se tam kde jsem o malou málem přišla tet když čekám vysněnou druhou holčičku má otázka je jak mu ukázat to peklo co jsem si tam prožila? Nebo nějakou radu
Jak ukázat? To to neviděl? Byla bych nekompromisní řekla ne a přes to by vlak nejel! O tom kde budete máte rozhodovat oba ne jen on!
To bohuzel neuvidi ani kdyz mu ty situace budes denodenne opakovat. Muj pritel by se taky nejradeji vratil bydlet k jeho rodicum pac tam jsme platily jenom 2000 za bydleni a tady v byte mnohem vic. ALe rekla jsme mu, ze kdybych mela opet prozivat to, co jsme tam zazila, tak radsi s malou skoncim na azylaku nebo pod mostem. Kdyz se chce vratit at jde, ale bez nas dvou. Nastesti je rozumnej a je tu s nama porad ![]()
Taky mi bylo řečeno že zustane s námi ale vždy jak je problém tak navrhuje vrátit se zpět jeho rodina se ozve jen když něco potřebuje a další problém je že by to stalo peníze které nemáme a další věc je že rychli řešeni je že by jsme šly k mi rodině co nám už několikrát pomohli ale to nechce
a řešení nema dokud nás asi nevihodí z bytu
@kl.monika Tak snad se domluvíte dřív, než se vám narodí ta „vysněná“ holčička. ![]()
@kl.monika tak neviem kolko mate casu, ale ja by som sa snazila udrzat ten podnajom, co najskor sa vratit do prace, a riesit vlastne byvanie.
Nepochopim preco si ludia dobrovolne komplikuju zivot ![]()
U nás je to složitější kdyby to šlo udržet to tady tak mam klid
Máme to tak ze já tet pobirám nemocenskou necele 4 tisice a manzel ma vyplatu tak akorat na najem a preziti ale pladby za nas už nikdo nezaplati ne že by jsme v teto situaci už nebyliale tet nám ale nikdo nepomuze bohuzel a zadluzovat se ani nechci
problem je to že to praktycky manžel řesit nemusel jak už jsem psala tak pomohla vzdy moje rodina
Do prace se vratit nemuzu jsem sedmej mnesic těhu z druhou holkou a bojim se ze by mohli byt zas komplikace
a po porodu mě nikdo nezaměstná a kvuli manželově zaměstnani bydlyme v jinem městě kde nemam hlidani a do města co by bylo hlidani zas nechce že by tam byl sam holt ta ješitnost
Pokud by se k ničemu neměl tak bych šla s dětma ke svým rodičům a on ať něco pořeší když nechce jít s tebou
Pokud nemáte prachy tak těch řešení stejně moc není.
No jako že by tam byl sám, chlapec si moc vybírat nemůže. Nečeká náhodou, že půjde do tuhýho a ty pod tlakem budeš souhlasit jít bydlet k jeho rodině? Mně to tak přijde!
Byt to na mě tak to udělam hned ale manžel řika že pujde s nami ale bojim se vyčitek tak hledam kompromys aby to vyhovovalo oboum a mohli zustat rodina ![]()
@kl.monika píše:
Byt to na mě tak to udělam hned ale manžel řika že pujde s nami ale bojim se vyčitek tak hledam kompromys aby to vyhovovalo oboum a mohli zustat rodina
víš zlato, v tvojí situaci hledej nejlepší řešení pro děti a nerozhoduj se podle toho, co vyhovuje manželovi. Pokud nemáte prašule tak ať si najde k práci brigádu a nebude mít čas na výčitky.
Problem je ze ja čekam až bude taky jednou pod tlakem on ale krom hadek co mi a dceri neprospiva nereší nic neděla teda krom toho že vola jeho rodině ktera mu to ani nebere
ja mamkam jit až opravdu bude pozdě a stale se snazim neco vymyslet ale už mi dochaz sily ![]()