Bydlení u příbuzných

13
8.6.14 10:42

bydlení u pribuznych

Dobry den, jdu pro radu než jsem si manžela vzala tak jsme žily u jeho babičky (od ty doby stíhačka :,( )bylo to náročné i po odstěhovaní :( V pronajatým bytě jsme byli spokojeny po malý jsem se vrátila do práce na brigádu a tím jsem přišla o peníze a musíme se odstěhovat manželovo řešeni je vrátit se tam kde jsem o malou málem přišla tet když čekám vysněnou druhou holčičku má otázka je jak mu ukázat to peklo co jsem si tam prožila? Nebo nějakou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
8.6.14 10:44

Jak ukázat? To to neviděl? Byla bych nekompromisní řekla ne a přes to by vlak nejel! O tom kde budete máte rozhodovat oba ne jen on!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.6.14 10:45

Říct mu to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 10:47

A máš nějaké jiné řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
8.6.14 11:40

To bohuzel neuvidi ani kdyz mu ty situace budes denodenne opakovat. Muj pritel by se taky nejradeji vratil bydlet k jeho rodicum pac tam jsme platily jenom 2000 za bydleni a tady v byte mnohem vic. ALe rekla jsme mu, ze kdybych mela opet prozivat to, co jsme tam zazila, tak radsi s malou skoncim na azylaku nebo pod mostem. Kdyz se chce vratit at jde, ale bez nas dvou. Nastesti je rozumnej a je tu s nama porad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 11:58

Taky mi bylo řečeno že zustane s námi ale vždy jak je problém tak navrhuje vrátit se zpět jeho rodina se ozve jen když něco potřebuje a další problém je že by to stalo peníze které nemáme a další věc je že rychli řešeni je že by jsme šly k mi rodině co nám už několikrát pomohli ale to nechce :( a řešení nema dokud nás asi nevihodí z bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 12:03

@kl.monika Tak snad se domluvíte dřív, než se vám narodí ta „vysněná“ holčička. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
8.6.14 12:12

@kl.monika tak neviem kolko mate casu, ale ja by som sa snazila udrzat ten podnajom, co najskor sa vratit do prace, a riesit vlastne byvanie.
Nepochopim preco si ludia dobrovolne komplikuju zivot :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 12:52

U nás je to složitější kdyby to šlo udržet to tady tak mam klid :( Máme to tak ze já tet pobirám nemocenskou necele 4 tisice a manzel ma vyplatu tak akorat na najem a preziti ale pladby za nas už nikdo nezaplati ne že by jsme v teto situaci už nebyliale tet nám ale nikdo nepomuze bohuzel a zadluzovat se ani nechci :,( problem je to že to praktycky manžel řesit nemusel jak už jsem psala tak pomohla vzdy moje rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 12:59

Do prace se vratit nemuzu jsem sedmej mnesic těhu z druhou holkou a bojim se ze by mohli byt zas komplikace :? a po porodu mě nikdo nezaměstná a kvuli manželově zaměstnani bydlyme v jinem městě kde nemam hlidani a do města co by bylo hlidani zas nechce že by tam byl sam holt ta ješitnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.6.14 13:00

Pokud by se k ničemu neměl tak bych šla s dětma ke svým rodičům a on ať něco pořeší když nechce jít s tebou :nevim: Pokud nemáte prachy tak těch řešení stejně moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.6.14 13:02

No jako že by tam byl sám, chlapec si moc vybírat nemůže. Nečeká náhodou, že půjde do tuhýho a ty pod tlakem budeš souhlasit jít bydlet k jeho rodině? Mně to tak přijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 13:05

Byt to na mě tak to udělam hned ale manžel řika že pujde s nami ale bojim se vyčitek tak hledam kompromys aby to vyhovovalo oboum a mohli zustat rodina :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.6.14 13:11
@kl.monika píše:
Byt to na mě tak to udělam hned ale manžel řika že pujde s nami ale bojim se vyčitek tak hledam kompromys aby to vyhovovalo oboum a mohli zustat rodina :,(

víš zlato, v tvojí situaci hledej nejlepší řešení pro děti a nerozhoduj se podle toho, co vyhovuje manželovi. Pokud nemáte prašule tak ať si najde k práci brigádu a nebude mít čas na výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 13:11

Problem je ze ja čekam až bude taky jednou pod tlakem on ale krom hadek co mi a dceri neprospiva nereší nic neděla teda krom toho že vola jeho rodině ktera mu to ani nebere :potlesk: :potlesk: ja mamkam jit až opravdu bude pozdě a stale se snazim neco vymyslet ale už mi dochaz sily :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová