Bydlení u příbuzných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
8.6.14 13:37

Budu za kravku, ale vy dáte pokud sem dobre odhadla, dohromady cca 20 000kc a šli jste do druhého dítka? Jen me zajima, co k tomuto lidi vede…ja bych trnula, ze ty deti neuzivim. My dame dokupy třikrát vic a rozhodování jestli si pořídit treti stalo hodne diskusí a počítání. Jestli se te toto dotklo, promin, ale jen me to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 19:08

Davali jsme vic ale bohuzel mi to vypocitaly z brigady nemocenskou co jsem zaměstnavatelovi pomahala pri rodicaku holt mne podvet a prisla jsem tim o narok na penize pokud by mi to byl schopen nikdo ric tak bych do toho urcite nesla tak blba nejsem ale bohuzel mi to tet nepomuze kdys mne takle okradli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 19:41

@kl.monika Snad jsi měla smlouvu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 20:16

Ta mi bohuzel nepomuze i kdys mam odpracovano i z materkou devet let holt jeden blby papir mne pripravil o dosti velkou castku s kterou jsme pocitaly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 20:21

Co máš nasáno v té smlouvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 20:24

Mam normalni pracovni smlouvu a k tomu jsem podepsala dodatek ze pri matersky si prilepsim penezma kdys mne zamnestnavatel potreboval jak se rika na dobrotu nažerotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 20:34

@kl.monika A který papír tě připravil o velkou částku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 20:37

Bohuzel ten co mam prividelek stoho jse mi pocita nemocenska a nic si k ni nemuzu zadat aspon zivotni minymum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 20:43

@kl.monika A do toho jste se rozhodli pořídit si druhé dítě…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 20:56

Slibyly mi ze dostanu ty penize o ktere jsem prave prisla jak uz jsem psala kdybych to vedela tak to zas odpracuji nez na to budu zas mit ale bohuzel v tehu tu praci dělat nemuzu pac uz jsem o jedno prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 21:07

@kl.monika Můžeš napsat, o jakou práci se vlastně jednalo a kolik ti to slíbili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.6.14 21:19

Dělam v textilce u masin a tehule tu praci delat nemuzu ani dvanacky co jse tam delaj pres desitku urcite a to je znat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.14 22:03

Musím se přiznat, že ti vůbec nerozumím. Nejen formálně, ale ani obsahu ne. Žijete tak tak, pořídíte si druhé dítě, nemáte kde bydlet, celé se to vysvětluje nějakým slibem, který nebyl dodržen…spíš se přikláním k variantě, že prostě nevíš, co jsi podepsala. Je jedno, jestli se necháte vytáhnout z průšvihu jeho rodinou nebo tvojí rodinou, koneckonců jak píšeš, jste na to zvyklí. Takovému způsobu života prostě nerozumím, takže dělejte, jak umíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
9.6.14 05:47

Já tomu vůbec nerozomím. Nemůžu se vyznat v tvém písemném projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová