Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pro jednoho si myslim, ze ok. Ve dvou bych mela asi ponorku.
Garsonky mi stísněné přišly asi všechny. Prošli jsme pár, když jsme hledali byt. Garsonky byly fakt na houby. Nakonec jsme pořídili 1+1 s oddělenými pokoji, chodbou, balkonem, wc a koupelna zvlášť a komora k tomu. Bydlí tam teď moje maminka, chodím tam často na návštěvu s dětmi a i ve čtyřech se tam vejdem v pohodě. Děti tam bývají i na víkendy.
K.
Bydlela jsem rok a půl a super, ale byla jsem sama, když tam se mnou nějaký čas žil přítel, tak mi přišlo, že tam je moc věcí a neustálý nepořádek.
Pro jednoho člověka? Naprosto v pohodě!
Žila jsem za svobodna v garsonce nějakých pět let a byla jsem spokojená, vůbec nic mi nechybělo.
I ve dvou si to dovedu představit..
Teta bydlela v garzonce pres pulku zivota a nestezovala si
pro jednoho je to pohoda ja kdybych byla sama budu rada ze nemam moc prostoru na uklizeni
a kamaradka bydlela skoro 2 roky v garzonce s pritelem, este tam narvali psa, 2 klece s morcatama a dokonce rotoped, ja cumela jak blazen ![]()
Moje garsonka měla tuším 24m čtverečních a fakt mi tam bylo dobře ![]()
@Ali-Ali píše:
Taky zalezi na metrech 1kk muze mit 20 i 60m
přesně tak, je garsonka a garsonka
Pro jednoho asi dobré, pro dva už by mi to přišlo malé. Máme taky malý byt, 2+kk, ale udržuju tu prostor, nemám ráda zakrámované místnosti, musím mít volný prostor.
V garsonce jsme bydleli i s dětma. Naše garsonka byla asi ale o něco větší, měla 39 metrů čtverečních. Pro děti my brácha udělal ze sádrokartonu stěnu a tam měli palandu a skříň + k tomu takovou menší na hračky. Někdy byla ponorka, jindy dobrý. Tím, jak byl člověk v jedné místnosti, jsem pořád měla tendence být venku. Dneska v
3 + 1 jsem někdy líná jít i s košem.
Bydlela jsem v garsonce asi tri roky. nejdriv sama, pak s kamoskou, pak s chlapem a pak s chlapem, psem a kralikem
vse v pohode, byli jsme spokojeni. ale s dětmi si to představit nedokazu. hlavne uloznych prostor je obvykle malo. super do garsonky je udelat drevene patro, mit spani nad obyvakem, pokud to tedy jde ![]()
My bydleli v takový větší garsonce(37 metrů tuším) 2,5 roku, nejprve 2+1, a pak 2+2(tyhle cifry jsou dospělí a děti)
Bydlíme v 1+1 ve 4 - 2děti. manžel, já. A v pohodě. Ale máme dům v rekonstrukci, tak snad tu už dlouho nebudem, azčíná to být o nervy - všude hračky, nikdy se nedá uklidit tak, jak bych chtěla. Byt má 65m, takže to není nic extra malého
Jsme tu už 5,5roku
Jak se Vám bydlelo v garsonce? Nepřišlo Vám to stísněné. Mám byt 1kk garsonku a přijde mi to, že se tu nemůžu ani pohnout.