Bydlíme s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
21.9.12 10:27

Přidávám se do klubu. :zed: Ještě řed pár dny jsem jako slušná snacha na vše přikyvovala, chovala se k ní slušně. Už jsem se jí ale naučila dávat najevo, že její rady nesnáším a že mě se do života montovat nebude! Důslednost a vytrvalost přináší výsledky. :palec: Nenechte se buzerovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.9.12 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 21:00

A toho já se bojím… sice tchýně nebuzeruje, ale bydlíme v jednom RD, ona dole a my nahoře.. no, a co se narodila dcera, je tu každý den! Nemáme své soukromí ani klid. Přijde jen na chvíli, ale za to třeba dvakrát za den. Jak jdu ven s malou, tak už je na chodbě, kam jdeme.. jak jedu za zábavou, tak ví, v kolik jsem přijela, a hned to řeší - ale se mnou ne!… Přítel si myslí, že jak jí to řekne, tak se urazí,.. což asi ano. Ale každý večer se dohadujeme, jestli se odstěhujeme, nebo ne. Půlka baráčku je jeho, proto tu jsme. Ona se podruhé vdala a žije tam s ním. Já jí tam nelezu, ale ona sem ano. Jinak je to dobrá ženská, klobouk dolů před tím, co vše zvládla a zvládá, ale čeho je moc, toho je příliš. A do toho, jsem včera zjistila, že čekáme druhé mimi.. a už to musíme nějak řešit. Jinak se z toho zblázním. Chtěla bych mít klid a soukromí. O nic jiného mi nejde. Jsem anonym, kvůli „švagrovým“. :) Druhé těhu teprve oznámíme, až to bude jisté a potvrzené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová