Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky vy co bydlíte u tchánovců, co takhle ty naše sladké „maminky“ celé dny dělají?
Moc by mě to zajímalo, ta moje:
ráno chodí k mamince za rohem,
dopo vaří kouká na televizi, pomlouvá,
odpo telefonát s dcerou, u toho drbání, všech nejčastěji své sestry, mě..
sezení u televize a stěžování si na to jak moc je tlustá..
Moje tchyne: vstane, uvari, uklidi, pokecame spolu, zasmejeme se…tchyni mam skvelou…kazdy ma sve mouchy ![]()
Holka, teda koukám, že ti tchýně fakt leží v žaludku
každá jsme nějaká ![]()
@nozu NO když sedíš v jednom pokoji a slyšíš, že tě pomlouvá tak ti kurňa leží v žaludku ![]()
Ta moje teda co vstane hned jde na pocitac a sedi cely den u fb…
az do vecera…
@kissi no leze mi to na nervy a hlavne kdyz dojde k nam na navstevu za malou…ale co je i u nas na pocitaci… ![]()
Moje? Ráno vstane, a celý den chodí kolem baráku a vymýšlí co bych (JÁ) mohla udělat. A večer jde spát. Nevaří, nepere, nežehlí, neuklízí, jen huba ji jede.
Moje vstane, nažere se, jde do obchodu a po drbech za cca 2 hodiny se vrátí sedne na gauč a prdel zvedne jen když se jí chce s*át, nevždy to však stihne ![]()
Jsme na tom taky tak. Ale já s ní nevycházím, nikdy to tak nebylo a ani nebude to vím 100%. Navíc můj chlap je mamanek. No zrovna jsme na rozvod, co ti budu..
Mě štve jak mi pořád hází pod nohy klacky a znečišťuje moje jméno před lidma.. Třeba zrovna její dcera je dobrá ženská, je sní prdel všechno, ale svou maminku miluje a věří jí všechno tak mam pocit, že je to od ní přetvářka. NIkdy jsme spolu nebyli nikde a asi nebudeme švagrové které spolu chodí na kafčo.. Tchýně je třeba naštvaná když švagrová příjde a kecá se mnou.. Nikdy pro ní nebudu dobrá ![]()
@Sandra752 Moje bejvalá tchýně je taky super, hrozně cool, má o pár měsíců mladší holku než je ta moje, tak spolu kecáme… Bere mě jako dceru a partnera má moc ráda i přes to, že jsem odešla od jejího syna
@levmah28 píše:
Moje? Ráno vstane, a celý den chodí kolem baráku a vymýšlí co bych (JÁ) mohla udělat. A večer jde spát. Nevaří, nepere, nežehlí, neuklízí, jen huba ji jede.
a co ty na to když tě zaúkoluje?
@mlada mama píše:a co ty na to když tě zaúkoluje?
Nic, jedu si svoje, na plnění jejich rozkazů má svoji dceru a syny. Mě nemá co rozkazovat ![]()
Bydlíme v jednom RD a kolikrát ji celé dny nevidím. Nediriguje, nestará se, a proto spolu zřejmě tak dobře vycházíme
![]()
Ikdyž onehda si postěžovala, že kdyby nahoře natáhla brka, tak my si do Vánoc nevšimneme ![]()