Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tomu trošinku nerozumím - píšeš „den před očekávanou MS“… Pokud by to bylo těhotenství, byl by to tedy cca 3-4 tt., je to tak? Copak v takto raném stadiu se řeší revize nebo cokoli podobného?
Kdybys onu „kuličku“ nenašla na kalhotkách, o ničem nevíš - potíže, pokud správně chápu, žádné nepociťuješ, takže z fyziologického hlediska není co řešit, ne…? Tohle se přece může stát mockrát za život, aniž bychom to vůbec zaznamenaly… nebo ne?
Ale možná jsem to jenom špatně pochopila…?
![]()
Myslím,že to plůdek nebyl.Neřešila bych to,pokud nemáš žádné potíže
.
NE, nemyslím si, že by to byl plod.
Ale v případech, kdy žena potratí v cca 4-5-6tt je přeci revize nemysl - revize je dost ošemetná věc a vystavovat se jí bezdůvodně je dost zbytečné a lehkovážné.
potrat každopádně nevypadá tak, že najdeš na spodním prádle úhlednou ohraničenou kuličku.
har.
Anna86 píše:
Fotografie plodu v 5 týdnechpatrně po potratu
To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké ![]()
Nainuva píše:Taky si myslím,v pátém týdnu to určitě nemůže být.Koukala jsem ten na utz a v pátem týdnu to je jen tečka skoro neviditelnáAnna86 píše:To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké
Nainuva píše:Anna86 píše:To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké
Taky si myslím,tohle určitě není pátý týden.
http://www.c2g.ca/…lopment.html tady na obrázku v 5 týdnech to vypadá hodně podobně ![]()
V 6.týdnů je embryo 5 mm velké a má tvar fazole.Jsem se dočetla tady na emiminu
![]()
No ale at je to jak chce,nemám čas se tady bavit o tom,ve kterém týdnů to je nebo ne
![]()
To bude tím, že žena, když je v 4 týdnu těhotenství, tak plod je teprve starý cca 2 týdny.. protože tam se to počítá od poslední menstruace.. ale ovulace začíná později… no prostě týden těhotenství ženy se nerovná stáří plodu..
Anna86 píše:
To bude tím, že žena, když je v 4 týdnu těhotenství, tak plod je teprve starý cca 2 týdny.. protože tam se to počítá od poslední menstruace.. ale ovulace začíná později… no prostě týden těhotenství ženy se nerovná stáří plodu..
Jj. Podle tohoto článku je 4 týdny od poslední menstruace plod (myslím se ještě nejmenuje plod, že? ) velký jednu setinu palce. Takže 0,25mm ![]()
Anna86 píše:
To je tak 10 týden. Tato fotka je na Flickr a ten doktor k tomu měl popisek kolem 10 týdne.
Anna86 píše:
http://www.google.cz/search?… tady je zdroj
Když se koukneš o 4 řádky dolů napravo, tak tam je stejná fotka a je tam 10 weeks, tedy 10 týdnů ![]()
Myslim si ze plod to nebyl.Takhle brzy jeste zadnej ani neni.
Ata fotka nemuze byt z 5 tt.
Nikam jsem nešla a teď jsem dostala MS jak mám mít