Byl to plůdek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.7.11 17:34

Nikam jsem nešla a teď jsem dostala MS jak mám mít :zed:

• Citovat
  • Upravit
22061
7.7.11 17:48

Já tomu trošinku nerozumím - píšeš „den před očekávanou MS“… Pokud by to bylo těhotenství, byl by to tedy cca 3-4 tt., je to tak? Copak v takto raném stadiu se řeší revize nebo cokoli podobného? 8-o 8-o Kdybys onu „kuličku“ nenašla na kalhotkách, o ničem nevíš - potíže, pokud správně chápu, žádné nepociťuješ, takže z fyziologického hlediska není co řešit, ne…? Tohle se přece může stát mockrát za život, aniž bychom to vůbec zaznamenaly… nebo ne?

Ale možná jsem to jenom špatně pochopila…? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.7.11 18:02

Myslím,že to plůdek nebyl.Neřešila bych to,pokud nemáš žádné potíže :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.7.11 18:35

NE, nemyslím si, že by to byl plod.

Ale v případech, kdy žena potratí v cca 4-5-6tt je přeci revize nemysl - revize je dost ošemetná věc a vystavovat se jí bezdůvodně je dost zbytečné a lehkovážné.

potrat každopádně nevypadá tak, že najdeš na spodním prádle úhlednou ohraničenou kuličku.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
7.7.11 18:54

Fotografie plodu v 5 týdnech

patrně po potratu :-(

• Citovat
  • Upravit
18223
7.7.11 19:15
Anna86 píše:
Fotografie plodu v 5 týdnechpatrně po potratu :-(

To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.7.11 19:22
Nainuva píše:
Anna86 píše:
To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké :think:
Taky si myslím,v pátém týdnu to určitě nemůže být.Koukala jsem ten na utz a v pátem týdnu to je jen tečka skoro neviditelná :mrgreen:
Nainuva píše:
Anna86 píše:
To se mi zdá dost vyvinuté na 5.týden. Zdá se mi to, nebo je to focené v dlani? Protže jinak je to i dost velké :think:

Taky si myslím,tohle určitě není pátý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
7.7.11 19:27
  • Citovat
  • Upravit
Anna86
7.7.11 19:31

http://www.c2g.ca/…lopment.html tady na obrázku v 5 týdnech to vypadá hodně podobně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20662
7.7.11 19:38

V 6.týdnů je embryo 5 mm velké a má tvar fazole.Jsem se dočetla tady na emiminu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ale at je to jak chce,nemám čas se tady bavit o tom,ve kterém týdnů to je nebo ne :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
7.7.11 19:49

To bude tím, že žena, když je v 4 týdnu těhotenství, tak plod je teprve starý cca 2 týdny.. protože tam se to počítá od poslední menstruace.. ale ovulace začíná později… no prostě týden těhotenství ženy se nerovná stáří plodu..

• Citovat
  • Upravit
14721
7.7.11 20:12
Anna86 píše:
To bude tím, že žena, když je v 4 týdnu těhotenství, tak plod je teprve starý cca 2 týdny.. protože tam se to počítá od poslední menstruace.. ale ovulace začíná později… no prostě týden těhotenství ženy se nerovná stáří plodu..

Jj. Podle tohoto článku je 4 týdny od poslední menstruace plod (myslím se ještě nejmenuje plod, že? ) velký jednu setinu palce. Takže 0,25mm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.7.11 20:48
Anna86 píše:

To je tak 10 týden. Tato fotka je na Flickr a ten doktor k tomu měl popisek kolem 10 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.7.11 20:50
Anna86 píše:
http://www.google.cz/search?… tady je zdroj :nevim:

Když se koukneš o 4 řádky dolů napravo, tak tam je stejná fotka a je tam 10 weeks, tedy 10 týdnů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.7.11 20:51

Myslim si ze plod to nebyl.Takhle brzy jeste zadnej ani neni.
Ata fotka nemuze byt z 5 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky