Byla ovulace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
25.11.18 19:54

Je to ovulace?

Holky, jsem bezradná a k doktoru se mi nechce :-( před 14 dny jsem vysadila (po 2 letech) antikoncepci. Už 3.den mě bolí podbřišek na obou stranách, jako by oba vaječníky. Bolest je taková tupá, jako když se vám chce už hodně čůrat, nebo jako bych to měla dostat. Po vysazená jsem byla na gyndě a vše bylo ok. Před braním HA jsem měla menstruaci pravidelnou, bez obtíží. Myslela jsem si, že teď procházím ovulací, ale dělám si už 3.den ovu test a je negativní… těhotenství si myslím taky že můžu vyloučit, používáme ochranu. Navíc poslední 3 dny mě to při sexu bolí, ne moc, spíš takovej jako tlak, jako bych jí měla krátkou a on narážel až buh ví kam :oops: :( Četla jsem, že jak folikul roste, tak to bolí a když praskne a tím se spustí ovulace, tak to přestane… ale že by to trvalo tak dlouho? Mám pocit, že je to pořád stejný a bojím se, co by to mohlo být, jestli mi ty vaječníky teď třeba nějak neodumírají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.1.19 10:39

Proběhla už ovulace??

Prosim poradte mi probehla uz podle grafu ovulace?Moc tomu nerozumím tak se chci optat děkuji.a jestli ano, ktery den. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
30.1.19 12:08

@Samantha27 Nevidím tam přesně rozepsané dny, ale odhaduji 25. nebo 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.1.19 17:44

@modravlocka

Aha ok. Takze kdyz byl sex 20,21,22mohlo by to klapnout nebo ne?merim prvni mesic..a MS byla 12,13,14,15.1 jen lehce.diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.1.22 14:14

Byla ovulace??

Ahoj holky,

ráda bych to tu oživila. Přidávám fotku s dotazem, jestli si myslíte, že mohla být ovulace. Podle ovulačních testů totiž vidím negativní výsledek, ale hlen byl a po ovulaci mě bolívají prsa (nebo si to aspoň myslím). Trochu mě ale zaráží, že hned po trochu silnější čárce jsem měla úplně sněhobílý test. Co myslíte? Jinak teda v minulosti se mi už stalo, že jsem ovulační test měla pozitivní, ale teď ani minulý měsíc ne. (Měřívám vždy kolem 12-13h a 2 hodiny předem nepiju.)

Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
21.1.22 14:20

@Silvien1 Ja bych řekla že ano ;) 18.1. je hodně silný a dělaný v 1 hodinu. Třeba kdybys udělal ještě večer, mohl být úplně pozitivní ;) jelikož zeslábl, považovala bych toho 18. za pozitivní. Ještě by to potvrdila teplota, pokud měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
21.1.22 14:23

Koukej, tady je vidět rozdíl pár hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.1.22 14:25

@bacova.mi ty jo děkuju moc, to mě uklidnilo 😊 trochu jsem se už bála, že ovulaci nemívám. BT neměřím, ale asi začnu příští měsíc. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
21.1.22 14:37

@Silvien1 to měření BT k tomu je dobré, že potvrdí, zda proběhla nebo ještě ne. A i při testování, když mi vyjde silnější čárka takhle brzy odpoledne, dělám ten den test ještě večer, jestli zesílí (pak se mi potvrdí nebo taky ne, že se ovulace blíží nebo ne) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.1.22 15:27

@bacova.mi Joo, to asi taky zavedu ten druhy test v jeden den kdyžtak 😀 a teplotu taky zkusím teda a uvidíme. Jinak děkuji a Jestli se taky snažíte tak držím palečky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15402
21.1.22 15:31

@Silvien1 děkuju, držím palce :kytka: jj, snažíme. Jsem dnes 10 DPO a na testu pididuch. Ale po třech biochemkach to beru s rezervou a dokud neuvidím pořádnou dálnici, tak tomu věřit nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.10.24 19:03

Proběhla ovulace?

Ahojky holky, proběhla u mě ovulace?
Měla jsem pozitivní test v sobotu. I podle bolesti a hlenu a chuti na sex bych řekla, že proběhla. Podle grafu si myslím že byla až tedy v úterý?
I když testy pozitivní už v sobotu a v neděli už čárka slábla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí