Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj maminky zajímalo by mě jestli se tu najde taková co obdržela z Centra E.Jonáše výpočet plodných dnů na pohlaví dětátka a jestli se to opravdu splnilo.
děkujiiii ,–)
Taky jsem zvedava, prave zitra mame „predpovezenou“ holcicku s 0 rizikem.K nasemu klucikovi by to bylo primovni, jen mam pocit, ze vsechny metody jsou nanic - priroda si stejne udela jak chce a asi to tak ma byt. Nicmene, zkusime a uvidime.
Ja jsem data zjistila na internete, kdyz byla k mani jeste tabulka, ted uz mi to nedava pristup. Jinak uz tady diskuze byla a vysledky taky tak 50 na 50. Drzim palce vam i nam, ale hlavne at jsou deti zdrave!
Aho, taky mě toto téma dost zajímá…mám 2 kluky a o 3. mimču uvažujem, a když už by jsme se do toho pustili, pokusili by jmse se o nějakou metodu,s tím že to samo není 100%ní ![]()
Nedávno jsem tu narazila na nějakou metodu dle pana Příplaty…http://vimjak.cz/napady/jak-ovlivnit-pohlavi-ditete-dcera-nebo-syn
Je to taky celkem zajímavé..
Koksinelle píše:
AHoj maminky zajímalo by mě jestli se tu najde taková co obdržela z Centra E.Jonáše výpočet plodných dnů na pohlaví dětátka a jestli se to opravdu splnilo.
děkujiiii ,–)
Marti,
tak já vám půjčím manžela, čekáme druhou holku, no a vy mi za to dáte dobrý kurz, už pečlivě sepisuji
.
Markéta M.
Jinak Vás asi trochu zklamu, četla jsem někde pojednání právě o pravděpodobnosti narození kluka a holky, a tam psali, že pohlaví se mění vždy jen u sudých dětí, tzn. když je první kluk, tak druhé může být kluk i holka, ale pokud je druhý také kluk, tak třetí prý bude bohužel také kluk, čtvrté zas může být holka či kluk.
Samozřejmě nevím, co je na tom pravdy, je to asi jako ze vším, ale když se rozhlédnu kolem sebe, nenašla jsem rodinu s více jak dvěma dětmi, kde by to neplatila (je jasné, že nevím, jestli v těch rodinách neproběhly nějaké potraty).
Přesto držím palce, ať se vám podaří vaše vysněná holčička.
Ahoj,tak my máme jak vidíš dvě holky a ted kluka-po osmi letech.Když jsem malého čekala,všichni dr. nám říkali,že to bude zase holka,protože mám pořád stejného partnera a s ním už dvě děti stejného pohlaví,prý to je prokázané.V 95% je to stejné.To bych prý musela mít tak velké štěstí a vejít se do těch zbylých 5%,že to bude kluk.I v Gennetu,když mi dr. dělal utz řekl,že máme štěstí.Ale jen pro pořádek,byla bych ráda i za holčičku samozřejmě a manžel si jí přál,ale je za kluka taky moc rád
.
A ještě něco…u nás v okolí máme rodiny,kde má jedna paní se stejným partnerem 4 kluky,pak známá,ta má 4 holky,další taky 4 holky,můj strýc má 4 kluky,atd.,takže na tom stejném partnerovi bude asi určitě něco pravdy
.
Děkuji všem za názory. jo jo asi příroda ví co dělá, jen mě to docela zajímalo jelikož už to mám doma tak jestli se podle toho řídit a nebo to dát do šuplíku ![]()
MARKY a vam moooc gratuluji!!! To je super zprávička ,–)
Zdravím, ..obdržela - dodržela - nevyšel..Kartář mi kdysi řekl, že budu máma 2 kluků a to se také splnilo.Andík
ahoj, moje sestra si dala vypocitat od jonase plodne dny na holcicku a podarilo se to na prvy pokus.
Tak ja odbocim, tohle neni od Jonase ale vypocet pohlavi sedi zatim u vsech znamych.
Takze je to jednoduchy. Kazdych 7 let se cloveku meni krev a ci krev je mladsi tak to pohlavi se narodi. Priklad: zena 25, muz 30, zena ma tedy starou krev 4 roky muz 2 roky narodi se tedy kluk. Snad jsem to napsala pochpitelne
Vy co mate uz deti tak si to muzete zpetne vypocitat a napsat zda to sedi.
no me to na prvni dite co uz vyslo,a zkousela jsem i co bude to dalsi a doufam ze to nevyjde ![]()
holky a když je napsáno výpočet možného početí dle Jonáše na určitou hodinu, to znamená jako jak? To se musíme zrovna tulit nebo je to jinak? Nebo to tulení stačí den před tím a spermijky, si počkají na vajíčko? ![]()