Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenosti s rychlým rande (speed dating)? Byl jste někdo? Jaké to bylo? A holky - nechystáte se některá vyrazit v Praze? ![]()
Byla jsem vickrat u 2 poradajicich spolecnosti. Ale nikdy jsem se vazne neseznamila.
@Cvrčínek píše:
Byla jsem vickrat u 2 poradajicich spolecnosti. Ale nikdy jsem se vazne neseznamila.
A jaký to bylo? Byli tam normální muži? Jak to probíhalo?
Predaji kontakt, az kdyz dojde ke vzajemne shode. Casto se muzi priznali, ze jsou zadani, ackoliv byli na seznameni za ucelem vazneho seznameni. Nebo se proste neozvali. Nebo meli urcite „hendikepy“, proc si v beznem zivote nemohou najit zenu. Ale zkus to ![]()
@Cvrčínek A šla jsi sama nebo s kamarádkou? Je běžný, že tam lidi přijdou sami? Jinak zadaní chlapi jsou celkem wtf, to bych reklamovala.
Jaký handicapy například? Malí? Tlustí? Ošklivý? ![]()
Vzdy jsem sla sama. Chodit s kamaradkou mi prijde zvlastni.
Zadrhavani v reci, zadluzenci, naprosto nekomunikativni introvertni lidi treba ![]()
Na druhou stranu si na me jednou primo pockal jeden chlapik-lhal o veku, byl vyrazne starsi nez ja, absolutne asexualni pro me a byl neodbytny. Musela jsem potaji pozadat telefonicky znameho, aby me prisel vysvobodit a zachranit ![]()
@Cvrčínek píše:
Na druhou stranu si na me jednou primo pockal jeden chlapik-lhal o veku, byl vyrazne starsi nez ja, absolutne asexualni pro me a byl neodbytny. Musela jsem potaji pozadat telefonicky znameho, aby me prisel vysvobodit a zachranit
Uf, to zní docela strašně. Byli tam vůbec nějaký normální?
![]()
@Trilli píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s rychlým rande (speed dating)? Byl jste někdo? Jaké to bylo? A holky - nechystáte se některá vyrazit v Praze?
Byla jsem 2×. Poprvé tragédie. 3 nepřišli vůbec, 1 vožralej, zbytek v horní věkové hranici, tzn. 55+, což pro mě, v té době 45, bylo moc.
Podruhé to bylo mnohem lepší, ale zas mladí kkuci kolem 38, kteří neměli děti.
Za mě v této agentuře nevhodné věkové rozpětí mužů a žen, jinak to bylo fajn.
Nejspíš to ještě zkusím, ale v jiné agentuře.
Držím palce.
@Kockazvysocan Ach jo, samý negativní zkušenosti. Mně to přijde mnohem lepší a efektivnější než deset Tinder rande, tak je škoda, že tam chodí jen zoufalci…
@Trilli píše:
@Kockazvysocan Ach jo, samý negativní zkušenosti. Mně to přijde mnohem lepší a efektivnější než deset Tinder rande, tak je škoda, že tam chodí jen zoufalci…
Nevím, kolik ti je a jak moc tě tlačí čas kvůli dětem, ale moje zkušenosti se seznamkama za cca půl roku jsou úplně tragické. Nebo jsem tragická já, fakt nevím
. Ale nikdy jsem neměla takový problém jako teď.
Každopádně držím palce
@Kockazvysocan Čas mě netlačí, jen jsem už dost dlouho sama a chtěla bych randit. Jenže v práci nikoho nepotkám a na rande přes seznamku nechci, protože se děsím toho, že jakmile se uvidíme, budu vědět, že ho nechci a další hodinu nebo dýl protrpím. Tohle mi přišlo fajn, pět minut si zvládnu povídat i s chlapem, co mě odpuzuje a k ničemu mě to nezavazuje. ![]()
Jen teda bych byla ráda, kdyby tam byl aspoň jeden fajn týpek no… ![]()