Byli jste někdo na speed dating?

52
19.10.22 18:27

Byli jste někdo na speed dating?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s rychlým rande (speed dating)? Byl jste někdo? Jaké to bylo? A holky - nechystáte se některá vyrazit v Praze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cvrčínek
19.10.22 18:37

Byla jsem vickrat u 2 poradajicich spolecnosti. Ale nikdy jsem se vazne neseznamila.

• Citovat
  • Upravit
52
19.10.22 18:45
@Cvrčínek píše:
Byla jsem vickrat u 2 poradajicich spolecnosti. Ale nikdy jsem se vazne neseznamila.

A jaký to bylo? Byli tam normální muži? Jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
19.10.22 19:02

Predaji kontakt, az kdyz dojde ke vzajemne shode. Casto se muzi priznali, ze jsou zadani, ackoliv byli na seznameni za ucelem vazneho seznameni. Nebo se proste neozvali. Nebo meli urcite „hendikepy“, proc si v beznem zivote nemohou najit zenu. Ale zkus to :*

• Citovat
  • Upravit
52
19.10.22 19:15

@Cvrčínek A šla jsi sama nebo s kamarádkou? Je běžný, že tam lidi přijdou sami? Jinak zadaní chlapi jsou celkem wtf, to bych reklamovala. 8o Jaký handicapy například? Malí? Tlustí? Ošklivý? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
19.10.22 19:23

Vzdy jsem sla sama. Chodit s kamaradkou mi prijde zvlastni.

• Citovat
  • Upravit
Cvrčínek
19.10.22 19:24

Zadrhavani v reci, zadluzenci, naprosto nekomunikativni introvertni lidi treba :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cvrčínek
19.10.22 19:26

Na druhou stranu si na me jednou primo pockal jeden chlapik-lhal o veku, byl vyrazne starsi nez ja, absolutne asexualni pro me a byl neodbytny. Musela jsem potaji pozadat telefonicky znameho, aby me prisel vysvobodit a zachranit :lol:

• Citovat
  • Upravit
52
19.10.22 19:27
@Cvrčínek píše:
Na druhou stranu si na me jednou primo pockal jeden chlapik-lhal o veku, byl vyrazne starsi nez ja, absolutne asexualni pro me a byl neodbytny. Musela jsem potaji pozadat telefonicky znameho, aby me prisel vysvobodit a zachranit :lol:

Uf, to zní docela strašně. Byli tam vůbec nějaký normální? :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
19.10.22 19:39

Asi jo. Ja jsem stesti nemela, ale Ty ho treba mit budes :hug:

• Citovat
  • Upravit
22566
19.10.22 19:45
@Trilli píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s rychlým rande (speed dating)? Byl jste někdo? Jaké to bylo? A holky - nechystáte se některá vyrazit v Praze? :)

Byla jsem 2×. Poprvé tragédie. 3 nepřišli vůbec, 1 vožralej, zbytek v horní věkové hranici, tzn. 55+, což pro mě, v té době 45, bylo moc.

Podruhé to bylo mnohem lepší, ale zas mladí kkuci kolem 38, kteří neměli děti.

Za mě v této agentuře nevhodné věkové rozpětí mužů a žen, jinak to bylo fajn.
Nejspíš to ještě zkusím, ale v jiné agentuře.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.10.22 19:46

Kolegyně se seznámila s manželem, takže to asi jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.10.22 20:19

@Kockazvysocan Ach jo, samý negativní zkušenosti. Mně to přijde mnohem lepší a efektivnější než deset Tinder rande, tak je škoda, že tam chodí jen zoufalci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.10.22 20:33
@Trilli píše:
@Kockazvysocan Ach jo, samý negativní zkušenosti. Mně to přijde mnohem lepší a efektivnější než deset Tinder rande, tak je škoda, že tam chodí jen zoufalci…

Nevím, kolik ti je a jak moc tě tlačí čas kvůli dětem, ale moje zkušenosti se seznamkama za cca půl roku jsou úplně tragické. Nebo jsem tragická já, fakt nevím :nevim:. Ale nikdy jsem neměla takový problém jako teď.
Každopádně držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.10.22 21:54

@Kockazvysocan Čas mě netlačí, jen jsem už dost dlouho sama a chtěla bych randit. Jenže v práci nikoho nepotkám a na rande přes seznamku nechci, protože se děsím toho, že jakmile se uvidíme, budu vědět, že ho nechci a další hodinu nebo dýl protrpím. Tohle mi přišlo fajn, pět minut si zvládnu povídat i s chlapem, co mě odpuzuje a k ničemu mě to nezavazuje. :lol:
Jen teda bych byla ráda, kdyby tam byl aspoň jeden fajn týpek no… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria