Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nějaká paní či slečna, co má vztah nebo je provdaná za Tunisana a klape vám to? Zajímalo by mě jak jsou na to v dnešní době vztahy s Tunisanem. Všude kam člověk vleze, jsou jen špatné příklady, tak by mě zajimalo, jestli to má i kladnou stránku.
@Kikolka260 píše:
Je tu nějaká paní či slečna, co má vztah nebo je provdaná za Tunisana a klape vám to? Zajímalo by mě jak jsou na to v dnešní době vztahy s Tunisanem. Všude kam člověk vleze, jsou jen špatné příklady, tak by mě zajimalo, jestli to má i kladnou stránku.
Hlavně bych nespěchal s dětmi.
@Kikolka260 píše:
A poznala jsi ho na internetu nebo na vejletku za teplem? Pak se do vztahu vůbec nepouštěj.
Kladnou stránku by to mohlo mít jedině, jestli má pořádný péro. Jinak těžko
@terien píše:
Kladnou stránku by to mohlo mít jedině, jestli má pořádný péro. Jinak těžko
A hlavně aby z něj nic nekapalo
Ti prvoplánoví dovolenkoví krasavci jsou prolezlí docela kdečím (ne vlastní zkušenost
)
@Kikolka260 píše:
@Russet ani jedno, spíš zvědavost
A k čemu ti to bude, když nějaká Anča bude mít kladnou zkušenost? Nějakého si najdeš?
Tak tezko rict, zalezi tu na x vecech..odkud je, jake ma vzdelani, povolani, zije v CR, nebo chce, aby ses stehovala tam…
..jedna znama ma za manzela tunisana, ziji na Slovensku a jsou, rekla bych stastny, on je hodny, ale zatim ho zivi ta znama no…
@Melodie91 píše:
Tak tezko rict, zalezi tu na x vecech..odkud je, jake ma vzdelani, povolani, zije v CR, nebo chce, aby ses stehovala tam…..jedna znama ma za manzela tunisana, ziji na Slovensku a jsou, rekla bych stastny, on je hodny, ale zatim ho zivi ta znama no…
Který tunisan by nebyl šťastný, kdyby ho živila evropanka. ![]()
To je stejné jak Egypťan
hele, charismatický (obvykle obřezaný) tmavý kluk, co má plnou hubu keců o lásce (obvykle naučených asi tak 300 slovíček z angliny, z toho většina je nádherná, láska, navždy, láska mého života, květ mého srdce a podobné skvosty), mladou holku to ve spojení s hlubokýma tmavýma očima a pevným objetím může zlákat..
Konce vídám často. Ten můj psal ještě rok, než pochopil, že se do Evropy fakt nedostane. Stačilo mi vidět, kde sdíleně bydlí (to fakt nechceš vidět, jak oni v těch bytech žijí, v jakých podmínkách).. pro ně je tu Ráj.. proto sem chtějí a snaží se oblbovat a oblbovat..
až docílí svatby, ukážou pravý charakter, masakr..
pokud jsou v tom děti, o to hůř ![]()
NE - Nikdy!!
PS : Včera spis „americký voják“ holka tu z vesnice mu naposílala 690 tisíc, aby ho vyplatila z mise, s tím, že on si ji vezme, už sem letí, má balík s penězi na cestě apod., nabrala si na to půjčky.. psali to právě tihle čmoudi přes překladač, tři měsíce ji masírovali : Má jediná nejdražší,,kulky mi celou noc létaly kolem hlavy, ale dumal jsem o tobě a naší lásce…
po dalších 5 řádcích, poslalas ty peníze :
Ona : už žádné nemám
On : Tak řekni mamince
Ona : Ona už taky právě žádné nemá a má dluhy
On : Tak musíš plakat
Ona : Už jsem plakala
ON : Plakej víc!!
PANEBOŽE, HOLKY, NIKOMU TAKOVÉMU NEVĚŘTE!
@Kikolka260 píše:
@Russet ani jedno, spíš zvědavost
Bude tě na rukou nosit, dokud si ho nevezmeš a nezíská občanství, pak tě pošle k čertu.
@Lucy75 píše:PS : Včera spis „americký voják“ holka tu z vesnice mu naposílala 690 tisíc, aby ho vyplatila z mise, s tím, že on si ji vezme, už sem letí, má balík s penězi na cestě apod., nabrala si na to půjčky.. psali to právě tihle čmoudi přes překladač, tři měsíce ji masírovali : Má jediná nejdražší,,kulky mi celou noc létaly kolem hlavy, ale dumal jsem o tobě a naší lásce…
Pošli mi prosím na tu oběť kontakt. Potřebuji doplatit hypotéku, tak jestli si nechce se mnou také dopisovat, klidně i česky ![]()
@Kipa22 upřesňuji : ale až potom, co jí zakáže chodit ven, stýkat se se všemi muži, začne ji bít a ovládat..
Naštěstí už existuje dost autobiogr. knih na toto téma a kdo chce, tak si informace dohledá. Čest výjímkám, znám i pár slušných muslimů, ale spočítala bych to na prstech jedné ruky.
Jsme pro ně Nečistá Prasata, to si uvědomte. Mají to v Koránu.
Stačí se podívat na pojem džihád.
@Zumpa
twl, už jsi asi osmý v řadě
kolega, co ten spis dostal je čerstvě rozveden-oškubán, ale když zjistil, že si na to holka nabrala i nebankovky, tak dal zpátečku ![]()
dodala tu komunikaci přes whatsapp, je tam i „Komunikace s OSN“ a ceník za vojáky pro jejich manželky a snoubenky ![]()
jako to nepochopíš, nepochopíš, nepochopíš…
Osobní zkušenost nemám ani nechci. Naštěstí mě tento typ chlapů absolutně nebere. Tebe nějaký oblbuje, že se ptáš? Radím, dávej si bacha.
Příspěvek upraven 19.10.22 v 14:37