Vztah s Tunisanem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
19.10.22 14:37

Známá ho má za manžela, vše v pořádku. Ale toto je světlá výjimka.

Muslimové byli vychováváni v zcela jiném stylu, uznávají často zcela jiné životní hodnoty, neboť jim to přijde přirozené. Tyto hodnoty jsou zcela v rozporu s naší výchovou (dětí), kulturou…Nejde to dohromady, a pohádka Tisíce a jedné noci se nekoná.

Asi nemá smysl tě od toho zrazovat, musíš si na to přijít sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
19.10.22 14:39

Znám víc jen jednoho a hrůza, fakt člověk na poblití, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.22 14:40

Neznám osobně, ale jedna známá mé známé si vzala Tunisana, nebo Egypťana, teď přesně nevím, který to byl. mají spolu 4 děti, všechny narozené tady, žijí tady v ČR, on tady pracuje. Prý mají šťastné manželství, je prý moc hodný. Ale ona vím, že musela přijmout jeho víru, teda prý nemusela, ale chtěla, ale kdo ví, jak to bylo. Jsou spolu už min. 10 let.
Takhle to má z doslechu, jak je to doopravdy, ví jen oni sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.10.22 14:48
@Lucy75 píše:
@Zumpa :mrgreen: twl, už jsi asi osmý v řadě 8) kolega, co ten spis dostal je čerstvě rozveden-oškubán, ale když zjistil, že si na to holka nabrala i nebankovky, tak dal zpátečku 8)
dodala tu komunikaci přes whatsapp, je tam i „Komunikace s OSN“ a ceník za vojáky pro jejich manželky a snoubenky :mrgreen:
jako to nepochopíš, nepochopíš, nepochopíš…

Ty bláho, to musí bejt lepší čtení než Hartl mixnutej s Carterem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25010
19.10.22 14:52

@Nowuka2 víš co, ani ne.. jen jsem blokovala ty protiúčty a bylo mi té naivní mladé holky vlastně líto :,(
Dokonce ani nepřišla nahlásit podvod!! Přišla nahlásit, že mu hrozí nebezpečí a chtějí mu uřezat hlavu! (aby poslala další money, dali tam fotku z googlu jak stojí 4 maskovaní kolem jednoho na kolenou, toho je na netu spousta..)

on jí dal „lásku“, psal-psali jí třeba 50× denně od července, to nebylo tak, že by chtěl-i najednou peníze.. prostě hodili udičku, háček.. jsou to organizované skupiny a bohužel ano- tohoto typu, na které se ptá zakladatelka, účty vedou zjm. do Afriky…
tupé dojné kravky pro ně jsme, nic víc…
umí i básnit, kouzlo překladačů je obrovské, někdy se ti chce až smát-nebo brečet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.10.22 14:55
@Lucy75 píše:
@Nowuka2 víš co, ani ne.. jen jsem blokovala ty protiúčty a bylo mi té naivní mladé holky vlastně líto :,(
Dokonce ani nepřišla nahlásit podvod!! Přišla nahlásit, že mu hrozí nebezpečí a chtějí mu uřezat hlavu! (aby poslala další money, dali tam fotku z googlu jak stojí 4 maskovaní kolem jednoho na kolenou, toho je na netu spousta..)on jí dal „lásku“, psal-psali jí třeba 50× denně od července, to nebylo tak, že by chtěl-i najednou peníze.. prostě hodili udičku, háček.. jsou to organizované skupiny a bohužel ano- tohoto typu, na které se ptá zakladatelka, účty vedou zjm. do Afriky…
tupé dojné kravky pro ně jsme, nic víc…
umí i básnit, kouzlo překladačů je obrovské, někdy se ti chce až smát-nebo brečet??

Kolik jí bylo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25010
19.10.22 15:04

@Nowuka2 pro mne mladá holka ;) 89ročník… ono je to než o věku spíš o mentální a emoční dospělosti..
měla jsem podobný případ důchodkyně (měla přes 60), která naposílala"staviteli mostů ze Španělska" na mzdy zaměstnanců, když se mu „pokazily stroje“ a ona byla taky jeho jediná svítící hvězda života několik měsíců, kolem milionu.. přišla o veškerý majetek a brutálně se zadlužila, šla do insolvence, soud jí dal ještě podmínku, protože při dalších a dalších půjčkách se samozřejmě dopustila úvěrových podvodů :,( Proto zásadně radím nevěřit malovaným slibům a krásným slovům ani ho-vno! až činy mluví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.10.22 15:07
@Lucy75 píše:
@Nowuka2 pro mne mladá holka ;) 89ročník… ono je to než o věku spíš o mentální a emoční dospělosti..
měla jsem podobný případ důchodkyně (měla přes 60), která naposílala"staviteli mostů ze Španělska" na mzdy zaměstnanců, když se mu „pokazily stroje“ a ona byla taky jeho jediná svítící hvězda života několik měsíců, kolem milionu.. přišla o veškerý majetek a brutálně se zadlužila, šla do insolvence, soud jí dal ještě podmínku, protože při dalších a dalších půjčkách se samozřejmě dopustila úvěrových podvodů :,( Proto zásadně radím nevěřit malovaným slibům a krásným slovům ani ho-vno! až činy mluví!

Ty jo, tak to zas tak mladá není teda… No ale očividně zblbnout se dá baba v každým věku, když začne přemýšlet pipinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
19.10.22 15:09

Jeden profesor, kapacita ve svém oboru, ke kterému jsem chodila na VŠ na přednášky o islámu nás od takových vztahů velmi varoval. Pracoval v té době mimo jiné i jako soudní překladatel z arabštiny a říkal, že je to jeden tragický případ za druhým… domácí násilí, ponižování, nucení přijmout islám, dodržovat šaríu i v našich podmínkách, když jsou tam děti, bývají často „uneseny“ do původní země, chlapečci jsou obřezáni a žena se pak o děti soudí, ale většinou už je nikdy nevidí. Určitě jsou světlé vyjímky, a je rozhodně rozdíl, pokud se s takovým chlapem potkáš v jeho zemi, nebo on už je třeba několikátá generace, co žije v Evropě. Tihle lidé jsou pak mnohem sekulárnější, tedy náboženství moc neřeší, mají práci, umí jazyky, mají evropské vzdělání a vyznávají už i jiné hodnoty, plus jejich chování k ženám je na jiné úrovni, než v jejich zemi. Pokud ten člověk pochází z takových poměrů, pak věřím, že vztah s ním může být třeba v pohodě. Ale v opačném případě bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25010
19.10.22 15:14

@Nefesh napsalas to moc hezky a neútočně.. znám pár manželství z Brna a okolí, kdy ta žena prostě se tak zamilovala a podřídila, že je šťastná v tom svazku (údajně), žádné násilí na ní nevidět a manželství OK
Bohužel ale znám spíš víc těch horších konců :,( a těch podvodů, marných slibů a násilí..
myslím, že dost Němek by o tom mohlo vyprávět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
19.10.22 15:31

@Kikolka260 kolegyně má příbuznou, která si z dovolené dovezla Tunisana, vzali se, chlap nemaká, a jen chlastá (muslim) a paní s tím nic nedělá už několik let.
Jiná známá (krapet obézní blondýna) si vzala Alžířana, chodily k nim i kontroly, po nutné době spolumanželství ji kopl do p.rde.le a šel doslova o dům dál, že s tlusťoškou žít nechce. A to mu do té doby byla dobrá.
Ale znám i pozitivní zkušenosti-rozvedená kamarádka si vzala Egypťana, poznali se v cizině během práce tam (mimo Egypt),vzali se, žijí v ČR a mají dítě.
Další si taky vzala podobného, ale ten se narodil a žil dlouhou dobu v Británii.
Jiná si vzala Libanonce a žijí v jiné muslimské zemi, ale ona se musela hodně přizpůsobit…
Nevím, co přesně chceš slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15953
19.10.22 15:45
@Lucy75 píše:
@Nefesh napsalas to moc hezky a neútočně.. znám pár manželství z Brna a okolí, kdy ta žena prostě se tak zamilovala a podřídila, že je šťastná v tom svazku (údajně), žádné násilí na ní nevidět a manželství OK
Bohužel ale znám spíš víc těch horších konců :,( a těch podvodů, marných slibů a násilí..
myslím, že dost Němek by o tom mohlo vyprávět…

Já znám také jedno „OK“ manželství. Ona dáma byla rodinou manžela dokonce dva měsíce vězněná v Egyptě. Pak se nějak vrátila sem, pak zase za ním letěla, pak ho nějak dotáhla do ČR a nakonec si ho i vzala. A je prý šťastná. Asi holt musí být. Její volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
19.10.22 15:58

Fuj, díky nechci čmoudíčky, nelíbí se mi :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.10.22 16:13
@Lucy75 píše:
@Zumpa :mrgreen: twl, už jsi asi osmý v řadě 8) kolega, co ten spis dostal je čerstvě rozveden-oškubán, ale když zjistil, že si na to holka nabrala i nebankovky, tak dal zpátečku 8)
dodala tu komunikaci přes whatsapp, je tam i „Komunikace s OSN“ a ceník za vojáky pro jejich manželky a snoubenky :mrgreen:
jako to nepochopíš, nepochopíš, nepochopíš…

Na FB jsem si zablokovala psaní od cizích lidí. Mohou mi psát jen přátelé. Kvůli těmto existencím. Otevřeš Messenger a tam hodně nevyžádaných zpráv od těchto individuí. Já vím, že je to všechno podvod. Falešný voják chce peníze a muslim chce do Evropy. Nebo otravovali zadaní či ženatí muži. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.10.22 16:19

Jedna uživatelka Emimina má za manžela muslima a právo Šaría velebí a násilí na ženách u muslimů popírá. Prý je to výmysl médií. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí