Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
jsem cerstve po interupci ve 14tt z duvodu VVV - miminko melo Downuv syndrom, bylo to zjisteno ve screeningovem vysetreni v 1. trimestru, rozhodli jsme se okamzite, ikdyz je to psychicky velmi tezke ![]()
Chci se dat co nejdrive do poradku, prosim o vsechny rady a zkusenosti, jake bylinky bych mela uzivat na zahojeni delohy a podporu pro dalsi otehotneni, taky pokud ma nekdo podobnou zkusenost, tak jestli se nekomu neco podobneho opakovalo, to je pro mne strasak… popr. za jak dlouho jste se zacali snazit znova a s jakym vysledkem.
Geneticky i celkove jsme s manzelem oba v poradku.
Dekuji predem za vsechny reakce.
ahoj, ja byla na UPT v 20tt. Hned jsem začala pít čaj z kotryhele a zobat kyselinu listovou. Při druhé MS jsem začala brát Femigard a třetí MS už nepřišla. Těhu se sice opět nezdařilo, ale z jiného důvodu (měla jsem v 6tt virózu a mimi to neustálo).
Všeobecně se doporučuje nějaký ženský bylinný čaj, ten obsahuje i ten kontryhel. A zobej třeba Calibrum Babyplan a mysli pozitivně.
Moc držím palce!
Adona-i píše:
ahoj, ja byla na UPT v 20tt. Hned jsem začala pít čaj z kotryhele a zobat kyselinu listovou. Při druhé MS jsem začala brát Femigard a třetí MS už nepřišla. Těhu se sice opět nezdařilo, ale z jiného důvodu (měla jsem v 6tt virózu a mimi to neustálo).
Všeobecně se doporučuje nějaký ženský bylinný čaj, ten obsahuje i ten kontryhel. A zobej třeba Calibrum Babyplan a mysli pozitivně.
Moc držím palce!
Moc děkuji za odpověď! Kontryhel jsem hned začala pít, dnes jsem přidala listovku a objednala jsem si gynex. Tak snad se zase brzy zadaří.
Opravdu nikdo jiný s podobnou zkušeností, radou, pozitivním koncem???
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.