Práce po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2929
16.8.11 14:07

práce po revizi

Ahoj holky
Chystám se teď na revizi, nevíte za jak dlouho po výkonu můžu jít do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2929
16.8.11 14:09

Myslím tím potrat, jsem v 9tt zamlklé těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.8.11 14:20

jak se budeš cítit…já byla na revizi v pátek a v pondělí jsem šla normálně do práce (mám sedavou), technicky bych ale klidně mohla jít hned druhý den. Jestli děláš fyzicky náročnou práci, tak bych asi týden vynechala, ale jinak je to v pohodě, krvácet (nebo jen špinit) pravděpodobně nebudeš delší dobu než pár dní a to ne silněji než při menses, ani bolesti bys mít neměla

potřeba zpozornět je jen ve chvíli, kdyby se dostavily opravdu silné křeče, krvácení, horečka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
16.8.11 14:22
ok, děkuju:) možná to bude lepší pro psychiku, když půjdu hned do práce…
elanaa píše:
jak se budeš cítit…já byla na revizi v pátek a v pondělí jsem šla normálně do práce (mám sedavou), technicky bych ale klidně mohla jít hned druhý den. Jestli děláš fyzicky náročnou práci, tak bych asi týden vynechala, ale jinak je to v pohodě, krvácet (nebo jen špinit) pravděpodobně nebudeš delší dobu než pár dní a to ne silněji než při menses, ani bolesti bys mít nemělapotřeba zpozornět je jen ve chvíli, kdyby se dostavily opravdu silné křeče, krvácení, horečka atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.8.11 14:27

přesně tak…

tak hodně štěstí, ať to máš rychle za sebou a další pokus vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
16.8.11 14:29

Děkuju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.10.11 01:11

Ahoj, v sobotu jsem prodelala potrat a revizi. Uz od patku jsem byka na neschopence, protoze jsem nechtela svou praci delat v tehotenstvi. V pondeli jsem volala k dr, kde byla jen sestra a ptala jsrm se, jestli staci, kdyz prijdu az pristi ctvrtek (od ted az za tyden). Sestricka rekla ze ano. Jak tak procitam diskuze, tak asi neni bezne.byt tak dlouho doma…
Mam docela psychicky narocnou praci - jsem vedouci a socialni pracovnik v jedne sluzbe a chodim primo do rodin ke klientum kde resime casto existencni problemy a ja mam pocit, ze bych to zatim nezvladla.

Jak dlouho po revizi jste na neschopence byly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
20.10.11 06:52

Ahojky, já byla po revizi týden doma, dr. mi řekl, že jde o to jak se budu cítit já. Jasně fyzicky třeba můžeš být v poho, ale co budeš dělat v práci když budeš psychicky mimo?Já potřebovala být ještě týden doma, nezvládala bych ty pohledy v práci a potřebovala jsem to nějak „rozdýchat“. Dr. byl v poho a v práci byli rozumný, taky jsem byla v 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.10.11 06:54

Ahoj, Pavlíno :-)
Já jsem byla v nemocnici na pozorovačce od neděle do čtvrtka - v čt výkon, ve středu další týden domluvená prohlídka u dr a hned ve středu do práce, ale měla jsem nové zaměstnání a nemohla jsem meškat. Ve tvém případě bych ti řekla jediné - pokud se na to necítíš psychicky (a u tebe asi i fyzicky), děj si čas, ona ta vlna smutku ještě dorazí (já se z toho hrabala snad 2 měsíce), až se budeš cítit, vyraž do práce :wink:
Přeju moc štěstí do budoucna!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.10.11 08:07

Takze kdyz budu doma 2 tydny, protoze se proste necitim na to abych sla do prace, tak to neni nic divneho?
Mam pocit, ze s hlavou plnou starosti bych nedokazala svou praci delat dobre… Potrebuju trochu casu proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
20.10.11 08:31

V pátek jsem byla na revizi a po fyzické stránce bych v pondělí klidně mohla jít do práce, po psychické jsem na to fakt neměla, nikdo v práci o tom ani nevěděl, takže ač v pohodě a sedavé zaměstnání, ohledy by na mě nebrali, tak jsem šla až v to další pondělí, než jsem se v hlavě vyhrabala z nejhoršího. Pak už jsem naopak cítila potřebu vypadnout mezi lidi, protože na mě doma ty čtyři stěny padaly. Ten týden bývá tak obvyklý, vstřícný doktor nechá i dva, po nekomplikované revizi je víc zcela zbytečné, bohužel hlava se často hojí mnohem dýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.10.11 08:44

Pavlíno, :mavam: já myslím, že na tom nenídovného vůbec nic, přeco jen je to strašně citlivá záležitost, každýsi to prožuje trochu jinak a kdbych tenkrát měla navybranou, určitě bych také doma pobyla cca 2 týdny :wink:
Hlavně se nenervuj dřív, než je potřeba.
Já jsem třeba po zákroku ještě poměrně dlouho cítila bolest v podbřišku a sedět s tím za stolem taky nebylo nic příjemného. Tak si dej čas a klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.10.11 08:45

Se mi to nějak přesmyklo, bože - „na tom není nic divného“ :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
20.10.11 10:46

Ahoj, já jsem byla po revizi doma celý šestinedělí, ale už to pak bylo docela dlouhý a chtěla jsem mezi lidi.Doktorka mě ale dřív nechtěla pustit.

• Citovat
  • Upravit
237
20.10.11 15:13

Ahoj,
taky jsem byla po revizi doma celé šestinedělí, také mě doktor nechtěl dříve pustit, prý ať se z toho všeho pořádně dostanu a hlavně a´t si odpočinu :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty