Bylinné čaje - spaní

9578
1.2.15 08:18

Bylinné čaje - spaní

Ahoj holky, narazila jsem na několik diskuzí, kde se radí pro lepší spánek různé bylinky (meduňka, heřmánek) popř. rovnou směsy, různé značky..Nikde ale většinou není výsledná zkušenost, zda čaj zabral :) Jaké čaje jste u dětí zkoušely a pozorovaly jste u nějakého efekt? Syn se budí poměrně brzo ráno, je vidět, že mu to nestačí (když vyjíměčně spí déle, je jak vyměněný), tak bych chtěla nějaký zkusit. Režim, různé změny atd. jsem zkoušela, to už rozebírat nechci. Spíš chci opravdu probrat jen bylinky a zda někdo pozoroval nějaký výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
1.2.15 08:28

U dětí sice ne, ale u sebe i klientů zabírá od Mikeše čaj na spaní nebo proti stresu:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.2.15 10:32

Dneska začnu dávat odpoledne meduňkový čaj, tak pak můžu napsat výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
2.2.15 12:14

@omites děkuju, jen zrovna třezalka mi pro tříleťáka moc vhodná nepřijde :think: jak „moc“ na tebe pak působil?
@tjudit to budu ráda :)
Nikdo další zkušenost zkušenost nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
2.2.15 12:16

Vím, že existují i nějaká homeopatika na spaní, dávají se už několikaměsíčním miminkům.

• Citovat
  • Upravit
9578
2.2.15 12:27

@Markéta Fe koukala jsem na Sedalii a s homeopatkou se radila, ta zkoušet nechci-bylo tu víc negativních názorů, než pozitivních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.2.15 08:50

Tak po třech nocích hlásim zlepšení obrovské, první noc spala bez probuzení 19.00-7.30, kdy jsem ji musela probudit, jinak by dospávala ten deficit až nevím do kolika, druhou noc jedno probuzení, nakojila jsem a spala dál a třetí noc jedno probuzení a bez kojení usnula a spala. Jinak je jí 9 měsíců a nespí, protože ji rostou zuby, do té doby spala pěkně, teď se budila třeba 14× za noc nebo se vzbudila a byla 4 hodiny vzhůru apod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.9.15 23:01

@tjudit jaky je to presne caj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.9.15 14:04

@nykolina je to sypaný meduňkový čaj z lékárny, dávkování jsem dělala dle návodu, ale vypít jsme ji dala tak necelou decku. Pomáhá i mně, když mám špatné spaní :-) Jinak s odstupem sedmi měsíců - zuby zlobí nárazově pořád, ale víc si na tu bolest zvykla, takže v noci už spí v pohodě, jen se víc mele a pofňukává a je protivná spíš přes den, u těch prvních zubů to bylo peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
7.11.16 15:46

Ahoj, chystam se davatdcericaj pro lepsi spani, jak dlouho pred spanim by se caj mel davat? Preci jen tech 250ml nevypije na ex :nevim: kdyz dam caj dve hodiny pred spanim bude to mit nejaky efekt nebo se musi davat primo pred spanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí