Noční buzení 1,5ročního mimča

174
28.1.15 13:29

noční buzení 1,5 ročního mimča

Dobrý den, mám 1,5 roční holčičku a bojujeme se spaním respektive v noci. pravidelně se budí s řevem a vyžaduje spát u mě. Problém nastal až teď. V noci se sice budila, ale stačilo ležet u postýlky a usnula. Teď se to stupňuje a vyžaduje spát semnou. pročetla jsem pár knížek a někde uvádí abychom spali se svými dětmi, ale nevím zda si na sebe nešiju bič. Poraďte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
28.1.15 13:38

Se mnou spal triletak, no skoro rok, jedine pravidlo bylo, ze usne ve vlastnim, pak probuzteni s revem a presun ke me. Jakmile si zvyknul tak se nejdriv eliminoval rev a prisel potichu sam, posledni dobou uz chodi mene a vydrzi celou nocv posteli.
Mne se to vyplatilo, vyresil se problem s jekotem a jase vyspala, kdyz prisel sam a ted predpokladam, ze bude ta ustupujici tendence pokracovat.
Az mi do postele prestane chodit dvouletak, tak mi tambude skoro smutno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.1.15 13:39

Udělej to tak, jak to cítíš. Dej na svůj instinkt. Půlka Ti napíše, že do postele nikdy, že ji to neodnaučíš. Druhá půlka Ti napíše, že v tom nevidí problém. Udělej to skutečně tak, jak ti to přijde nejlepší a co velí tvůj mateřský instinkt.

Já si do postele nastěhovala staršího chvíli před porodem s druhým. Měl něco mezi 1,5 - 2 lety. A byla to ta nejlepší věc, co jsem mohla udělat. Všichni jsme spali v klidu (po x neúspěšných pokusech o samostatné spaní, vynervované dítě a vzteklou matku). Jednu dobu jsme tam byli i všichni čtyři (když jsem kojila mimino). A to jsem vždycky říkala, že dítě do postele nikdy. :mrgreen:

Do pokojíku půjdou pánové společně každým týdnem, čekáme na postel. Starší se už těší, že bude spát nahoře, brácha dole, cítí se důležitě. Povídáme si o tom, jak je už velký a že bude spát v pokojíčku. Bere to naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.1.15 13:41

Spím s malou od narození. Jsou jí tři pryč. Usne a už jí nic nevzbudí. Já to můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
28.1.15 13:46

@paja206 Taky jsme měli toto období, prostě chvíli spala s náma a pak už jí to zase bylo jedno, jen se potřebuje cítit vbezpečí, je to normální, všechna mláďata spí s mámou než se osamostatní. Takže pokud ti něco na tom zásadně nevadí, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.1.15 13:46

Holky děkuju za názory. přemýšlím když chce spát ve velké postely tak že bych ji už pomalu učila do vlastní. pokojíček má udělaný, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.1.15 13:48

BaMaK: a jak to začalo a skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
28.1.15 13:52

Ja bych zkusila to co @Bibi239 . Můj syn má taky rok a půl a spinká se mnou. Nemám s tím žádný problém naopak by mi bylo smutno kdyby se mnou nespinkal (jsem sama). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.1.15 14:07

@paja206 spala jsem s dcerou donedavna, pak dostala svuj pokoj protoze jsme ji rusili. Ted spi dobre a uz moc k nam nechce, ale kdyz nekdy jo, nemam problem si ji k sobe vzit. Naopak se mi bez ni styska. Za me je prirozene, kdyz dite spi s mamou. Ale to si musis rozhodnout sama, jak to citis a co vam obema dela dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
28.1.15 14:19

@paja206 Můžou to být zoubky, noční běsy… myslím, že spaním v posteli se nedá dítě nějak rozmazlit. Chvilku to vydrž a pak postupně zkoušej dávat do postýlky. Já si obě holky beru - nebo lépe řečeno, přelezou za mnou - ve 4 ráno, když odejde chlap. Starší je v pohodě, ale mladší od těch 4 do asi 8 spí nejklidněji za celou noc.
Mě děti v posteli vadí, nevyspím se, ale když vznikne takhle ráno místo, vyloženě si to užíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.1.15 14:30

Já se právě také moc nevyspím, lepí se na mě a utlačuje :).je to hezký pocit jí mít u sebe ale ráno jsem jak přejetá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.1.15 14:32

@Fima můžu se Vás zeptat? Každou chvíli čekám miminko a syn (19m) sice usíná u sebe v postýlce, ale v průběhu noci vždycky přijde za námi a spí s námi až do rána. Když jste měla malé miminko, tak ho noční pláč mimča nevzbudil? Já si právě říkala, jak to uděláme, až nás bude o jednoho víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.1.15 15:47
@paja206 píše:
Já se právě také moc nevyspím, lepí se na mě a utlačuje :).je to hezký pocit jí mít u sebe ale ráno jsem jak přejetá.

Dvouletak se tez lepi, ja se k nemu otocim zady a bud se nalepi predkem nebo tez zady a spime, celem k nemu se tez moc nevyspim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.1.15 20:06

@Bibi239 Přesně takhle to mám já - v noci syn (19m) usíná sám v postýlce a mezi půlnocí a 3hodinou ráno přichází k nám do postele. Většinou si přejde sám… no a doufám v to, že jednoho dne chodit přestane :) I když je pravda, že když dnes přišel až ve 3, už jsem byla trochu nervózní, kde je a možná se i potají těšila, až přijde :) I když se pak už moc nevyspím.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.1.15 21:04

Tak dnes už nechtěla ani večer usínat v postýlce i když vedle ní ležím, prostě chtěla do mé postele 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí