Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Když byste byli domluvení s polovičkou, že budete spolu vyklízet staré harampádí z půdy. Ale v den, kdy se to na konat mu není dobře, tak že z toho sejde. On ještě odpoledne volá, že ho bolí, záda, že nebude nic týden dělat… A večer napíše dobrou noc, a že půdu vyklidil nakonec, že nad tím ztrávil odpoledních 5 hodin.Nevím co si myslet a prosím o anonym
Taky nevim co si mam o tom myslet, asi priletela na kosteti Saxana, zacarovala „agato sumpoplex“ opravila mu zada, pak ho vasnive prefikla a letela zpet do dimenze x jist kobylky s zizalama. Co resis, zada ho prestaly bolet chtel ti udelat radost tak tu pudu vyklidil.
@Anonymní píše:
Když byste byli domluvení s polovičkou, že budete spolu vyklízet staré harampádí z půdy. Ale v den, kdy se to na konat mu není dobře, tak že z toho sejde. On ještě odpoledne volá, že ho bolí, záda, že nebude nic týden dělat… A večer napíše dobrou noc, a že půdu vyklidil nakonec, že nad tím ztrávil odpoledních 5 hodin.Nevím co si myslet a prosím o anonym
Nejspíš nechtěl, abys viděla, co všechno se za ta léta nasyslilo na půdě. Sama sobě ve skříni uklizím ráda, ale tahat se s krámy, které tam kdosi z vrozené spořivosti 30 let tahal, že se to někdy bude hodit, to by mě nebavilo. Osobně bych chtěla vyhodit vše a ještě bychom se dohadovali. Nesnáším takové zbytečné syslení bez ladu a skladu.
Marně přemýšlím nad významem názvu založeného vlákna. A- popravdě - úplně nerozumím ani jeho obsahu… ![]()
@mrazik6
Mělo se ta asi jmenovat Byli byste naštvaní? Ale holt je dřina si po sobě něco přečíst, než to pošlu…
@Russet píše:
@mrazik6
Mělo se ta asi jmenovat Byli byste naštvaní? Ale holt je dřina si po sobě něco přečíst, než to pošlu…
Vzdyt to bylo psano v emocionalnim rozervani nad tou potupnou zradou a ponizenim. To se pak pletou pismenka, kdyz pres slzy nevidis na klavesnici.
Zakladatelko klid, vyklidil bez tebe pudu, nejel na tajnacku se stripterkou do Las Vegas.
@ontarova.stara píše:
Vzdyt to bylo psano v emocionalnim rozervani nad tou potupnou zradou a ponizenim. To se pak pletou pismenka, kdyz pres slzy nevidis na klavesnici.
A ten vztek, kolik peněz za to dostane ve sběrně ![]()
@Anonymní píše:
Tak ho to asi nebolelo tolik, aby lezel a nic nedelal. A ze te k tomu nechtel…bud tam neco taji, nebo nechtel, aby ses drela. Nebo to s tebou nemysli tak vazne a tak nechce, aby ses drela na jeho
aby ti jako nebyl dluznej ![]()
@ontarova.stara Taková zrada, že
To stojí minimálně za dvoutýdenní tichou domácnost
Vážně, zakladatelko, v čem je problém? Já bych byla ráda, že je uklizeno a že jsem nemusela tahat žádnej zaprášenej binec. Něco dobrého mu uvař a namasiruj mu ty záda ![]()
Hele je to jasný, lže ti, neváží si tě, úcta žádná, vyčleňuje tě ze svého života, nechce s tebou nic dělat, takže poslat do oběhu. Seřvat, výslech lampička jak si to jako představuje dál. Zapomněla jsem na něco?
fakt hrozna situace tohle, hrozná ![]()
@Betty MacDonald píše:
@ontarova.stara Taková zrada, žeTo stojí minimálně za dvoutýdenní tichou domácnost
Vážně, zakladatelko, v čem je problém? Já bych byla ráda, že je uklizeno a že jsem nemusela tahat žádnej zaprášenej binec. Něco dobrého mu uvař a namasiruj mu ty záda
Za tím bude něco víc ![]()
@terien píše:
Hele je to jasný, lže ti, neváží si tě, úcta žádná, vyčleňuje tě ze svého života, nechce s tebou nic dělat, takže poslat do oběhu. Seřvat, výslech lampička jak si to jako představuje dál. Zapomněla jsem na něco?fakt hrozna situace tohle, hrozná
@ontarova.stara píše:
Vzdyt to bylo psano v emocionalnim rozervani nad tou potupnou zradou a ponizenim. To se pak pletou pismenka, kdyz pres slzy nevidis na klavesnici.Zakladatelko klid, vyklidil bez tebe pudu, nejel na tajnacku se stripterkou do Las Vegas.
Hele já bych řekla, že je to srovnatelný. Kdo ví, s kým tu půdu vlastně uklízel ![]()
Když byste byli domluvení s polovičkou, že budete spolu vyklízet staré harampádí z půdy. Ale v den, kdy se to na konat mu není dobře, tak že z toho sejde. On ještě odpoledne volá, že ho bolí, záda, že nebude nic týden dělat… A večer napíše dobrou noc, a že půdu vyklidil nakonec, že nad tím ztrávil odpoledních 5 hodin.
Nevím co si myslet a prosím o anonym