Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz je narvano, tak sedimlokty na kolenou nebo se tak po ruznu prikryvam cipama prosteradla. Kdyz je malo lidi, tak si nahata i lehnu, nikdo neni zvedavy na cizi nahace. S kolegama cudneji a vadilo mi, kdyz tam vystrkovali pindoury. Jsem si rikala, ze potom s nima budu mit jednani a uvidim je furt nahaty ![]()
Jednou jsem byla v sauně, do které se mohlo v plavkách, a pak jednou v takové, jakou máš na mysli. Ano, byla jsem tam nahá. To mokré prostěradlo mě jen rozčilovalo.
Mám pod sebou prostěradlo, ale jinak se dá říct, že ano. Určitě nemám tendenci se nějak do něj balit v tom hicu, ostatní mám na háku
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, když jdete do smíšené sauny, jste tam úplně nahé?
Ano, vždy a velmi si to užívám.
Sedím/ležím na prostěradle a zakrývám si s ním klín, být úplně nahá mi není příjemné
Já mám saunu doma, takže nahá. ![]()
Jsem stydlivá, takže jsem ráda, že nemusím nikam takhle ![]()
Nikdy bych do sauny nesla, asi prave proto, ze nebudu nikde naha mezi cizima lidma. Jsem hrozne stydliva a naha se ani sobe nelibim, natoz aby me nekdo ocumoval. +Nesnasim vedro ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Do smíšené šatny bych z tohoto důvodu nešla, být s dalšími naháči fakt nemusím, proto bych nikdy nedala ani nudapláže..
Ja takhle chodila do sauny v plavkach, zadna cedule o povinnosti sundat tam nebyla, nikdy to nikomu nevadilo, stejne kazdej byl podle miry studu zahalenej do prosteradla, vcetne me. Jednou jsme tam byli 3, dva chlapi a ja a jeden me chtel odtud vykazat kvuli tomu, ze mam pod prosteradlem plavky. Tak sem si je holt pred nim svlekla, abych mela klid. Pak me jeste dohnal nekde u virivky, aby mi vysvetlil, ze to neni zdravy a ze se ty plavky snad muzou nahrat tak, ze se popalim. No jeho starosti mit…
@PaníKadrnožková píše:
Kdyz je narvano, tak sedimlokty na kolenou nebo se tak po ruznu prikryvam cipama prosteradla. Kdyz je malo lidi, tak si nahata i lehnu, nikdo neni zvedavy na cizi nahace. S kolegama cudneji a vadilo mi, kdyz tam vystrkovali pindoury. Jsem si rikala, ze potom s nima budu mit jednani a uvidim je furt nahaty
Ty bláho, představa, že se potkám nahá s kolegama z práce v sauně a pak s nimi řešit pracovní věci… Normálně nevím, jestli se mám červenat, být v šoku, nebo dostat záchvat smíchu.
Máš kuráž! To bych nedala ani vožralá.
Jak kdy. Když jdu s manželem mezi cizí lidi, tak jsem nahá a je mi to jedno. Naopak si to užívám, ale já mam ráda i nuda pláže.
Pokud jdu s kolektivem, který znám, např. ten pracovní tak jsme zabaleni do prostěradla.
Prostě se přizpůsobím situaci.
Ve veřejné mám omotané prostředalo, když ji máme jako skupina pronajatou tak jsem nahá - je to výrazně pohodlnější.
Horké plavky jsou na těle dost nepříjemné a navíc to teda těm umělým vláknům fakt nedělá dobře.
Jinak stud není nic pevně daného a právě chozením do sauny a postupným překonáváním nějakých hranic se docela dobře odbouráva - protože člověk zjistí, že je každému víceméně šumák a že problém je jen v jeho hlavě a na ten se může vykašlat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Ve smíšené jsem nebyla, když nepočítám mámy a děti. Vzala bych prostěradlo.
Chlap jezdí na pánskou i smíšenou a mají tam prostěradla
teda pokud mi nekeca ![]()
Ahoj holky,